11. arrondissementParis

Besøk de store torgene for å få et blikk inn i Paris' historie, og gå i de sjarmerende sidegatene fulle av butikker og restauranter.

Boulevarder med skyggefulle trær og barnevennlige områder gjør det 11. arrondissement ideelt for familieferier. Her ligger også de historisk viktige Place de la Bastille og Place de la République. Utforsk stormagasiner og tradisjonelle kjøpesentre på sjarmerende gater som går ut fra disse plassene.

I den vestlige delen av arrondissementet ligger et av de mest berømte stedene i Paris, Place de la Bastille. Lær om hvordan dette festningsfengselet ble stormet av opprørere under den franske revolusjonen i 1789. Se opp på Julisøylen som stiger stolt opp midt på plassen til minne om de dramatiske hendelsene i den neste revolusjonen i 1830.

Rett overfor denne store plassen ligger Opera Bastille i moderne glassdesign. Få med deg en ballett, en opera eller en klassisk konsert i hovedsalen med 2745 sitteplasser.

Gå nordover langs Boulevard Richard Lenoir, som er kantet med trær og små parker. Utforsk det faste markedet som er åpent en gang i uken, og frukt- og grønnsaksmarkedet som er åpent to ganger i uken. Fortsett nordover til Place de la République, et stort torg med en Marianne-statue som frihetssymbol. Les skiltet om «Frihet, likhet og brorskap» som den dag i dag er Frankrikes nasjonale motto. Og ta bilder av ungene dine mens de løper gjennom vannspeilet.

Eksentriske butikker og barer ligger langs gatene mot Oberkampf-området noen kvartaler mot sørøst. Besøk Cirque d’Hiver for å se fascinerende sirkusoppvisninger, konserter og andre spennende aktiviteter som for eksempel bryting og dressurridning. Bli værende i dette området til kvelden kommer, så kan du få med deg det livlige nattelivet, med mengder av unge i festhumør på de bohemaktige klubbene.

Reis østover til Edith Piaf-museet, hvor den ikoniske sangeren en gang bodde. I hjemmet til en lidenskapelig fan kan du se klær, gjenstander og generelle memorabilia som forteller hennes livshistorie.

Denne sonen ligger mellom Père-Lachaise-kirkegården og Seinen i nordøstlige Paris. Du kan reise til 11. arrondissement med linje 9 på metroen, som kjører gjennom midten av denne bydelen.

11. arrondissement er en sammensmeltning av tradisjonelle franske verdier, historiske plasser og torg og et variert natteliv.

De mest populære hotellene i 11. arrondissement

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hôtel Gabriel Paris
Hôtel Gabriel Paris
4 out of 5
25, Rue du Grand Prieuré, Paris, Paris

Dette hotellet i boutique-stil ligger i Paris sentrum og 3 kilometer unna Place de la Republique, Notre-Dame og Palais Royal. Dessuten ligger Galeries Lafayette ...

4.4/5Excellent! (977 anmeldelser)
Koseleg idyllisk atmosfære

"Me har verkeleg kosa oss på hotellet og såååå fornøgd! Me skal absolutt anbefale vidare. Det står at hotellet skaffer transport til flyplass. Dette er diverre ikke tilfelle. Greit å vite med tanke på andre som belager seg på dett."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Hôtel Gabriel Paris
Hotel Le Mareuil
Hotel Le Mareuil
4 out of 5
51 Rue De Malte, Paris, Paris
Prisen er 1 480 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 3 kilometer unna Place de la Republique, Notre-Dame og Galeries Lafayette. Dessuten ligger La Machine du Moulin Rouge ...

4.6/5Exceptional! (682 anmeldelser)
Superbra hotell

"Superfint og sentralt hotell. Rent og fine rom. Personale var veldig hyggelige og hjelpsomme. Treningsrommet var bra, litt lite men de hadde det du trengte. Rommene var lyse og veldig fine. Skal helt garantert tilbake hit anbefaler på det sterkeste. Grei frokost."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Hotel Le Mareuil
Hotel Metropolitain
Hotel Metropolitain
158 rue oberkampf, Paris
Prisen er 769 kr per natt

Dette hotellet ligger i 11. arrondissement og 15 minutters gange unna Grands Boulevards og Canal Saint-Martin. Dessuten ligger Place de la Republique og Picasso-museet ...

3.8/5Good! (60 anmeldelser)

"Etablissement propre et au calme (au dernier étage un dimanche soir)."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Hotel Metropolitain
Les Piaules Hostel
Les Piaules Hostel
59 Boulevard de Belleville, Hotel Les Piaules, Paris, France
Prisen er 820 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i 11. arrondissement og 15 minutters gange unna Grands Boulevards og Canal Saint-Martin. Dessuten ligger Place de la Republique og ...

4.4/5Excellent! (250 anmeldelser)
Suveren beliggenhet

"Veldig flott beliggenhet og rommene på taket er helt nydelige, men vasken på badet var tett og den luktet vondt."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Les Piaules Hostel
Mary's Hotel République
Mary's Hotel République
2 out of 5
15 Rue de Malte, Paris, Paris
Prisen er 586 kr per natt

Dette hotellet ligger nær skiløypene i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Grands Boulevards, Canal Saint-Martin og Place de la Republique. Dessuten ligger ...

3.5/5Good! (936 anmeldelser)
Avoid this hotel

"There were bugs in our room. My daughter had lots of bites in her face and all over her body. Has tried to get in contact with the management, both during our stay, and afterwards. They do not answer. The bathroom was in a bad standard, with black mushroom-spots, and dirty curtains. Avoid this ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Mary's Hotel République
Le General Hotel
Le General Hotel
4 out of 5
5/7 Rue Rampon, Paris, Paris
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 245 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 kilometer unna Notre-Dame, Garnier operahus og Louvre. Dessuten ligger Luxembourg-hagen og La Machine du Moulin Rouge ...

4.5/5Wonderful! (153 anmeldelser)
Stilig hotell med god beliggenhet

"Jeg og min mann bodde her under vår bryllupsreise i Paris. Hotellet har en fin beliggenhet like ved Republique metro, og gangavstand til Le Marais og Seinen. Hotellet ligger også like ved canal saint martin hvor det er mange kule barer og restauranter. Resepsjonen var stilig, og det var både frokostsalen ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2018

Le General Hotel

Andre områder i Paris

Paris som inkluderer bro, marina og elv eller bekk

Bercy

4/5Very Good!(8 anmeldelser av området)

Hyggelige kaféer gjør Bercy verdt å besøke. Står sightseeing på planen, bør du få med deg Opera Bastille, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på en t-bane på Bastille t-banestasjon eller Ledru-Rollin stasjon.

Bercy
Marais, Pompidou, Notre Dame-katedralen som viser moderne arkitektur og torg eller plass i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Marais

4/5Very Good!(9 anmeldelser av området)

Hotel de Ville og Picasso-museet er to attraksjoner du bør få med deg i Marais i tillegg til byens spennende butikker. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Saint-Paul stasjon eller Saint-Sébastien – Froissart stasjon.

Marais
10. arrondissement som inkluderer by og gatescener

10. arrondissement

3.5/5Good!(26 anmeldelser av området)

10. arrondissement kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg Grands Boulevards, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Gare de l'Est stasjon eller Château-Landon t-banestasjon.

10. arrondissement
Latinerkvarteret, Pantheon som viser fjell og kulturarv

5. arrondissement

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

5. arrondissement kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg Pantheon, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Place Monge stasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

5. arrondissement
Quartier Latin som viser gatescener

Latinerkvartalet

4.5/5Wonderful!(14 anmeldelser av området)

Latinerkvartalet kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Pantheon og Paradis Latin. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Maubert - Mutualité t-banestasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

Latinerkvartalet
Paris sentrum, Paris, Frankrike

Paris sentrum

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser av området)

Palais Royal og Louvre er noen av de mest populære attraksjonene i Paris sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon og la deg fascinere av interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer.

Paris sentrum