Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


Oxford Street

Utforsk de flere hundre butikkene, kafeene og restaurantene i det som er en av Europas travleste handlegater.

Oxford Street er et av Europas travleste og livligste handleområder. Det består av en rundt 2,4 kilometer lang gate med rundt 300 ulike butikker og en rekke spisesteder. Mange bedrifter og avdelinger har sin største eller mest representative forretning i Oxford Street. Beliggenheten i sentrum av London gjør at det er lett å komme seg hit.

Utforsk de berømte butikkene langs gaten. Bruk ettermiddagen på å se varene i Selfridges, som er landets nest største varehus. Det ble oppført i 1909.

I Oxford Street finner du en blanding av dyre forretninger og billige butikker. Utforsk suvenirbutikkene og de små bodene som selger gjenstander med London som tema.

Spis på en av de mange eksklusive restaurantene langs gaten. Videre kan du ta deg en øl på en av barene. Du har tilgang til wi-fi langs gaten, og du finner dessuten en rekke banker, minibanker og valutavekslingskontorer her.

Nyt synet av julelysene, som lyser opp gaten fra november til januar. Slik som Jim Carrey og Spice Girls har gjort tidligere, vil en kjendis tenne lysene på starten av sesongen.

Ta deg en pause fra shoppingen i en av de mange parkene eller på en plass nær Oxford Street. Du kan nyte medbragt mat i Cavendish Square Gardens eller på Hanover Square.

De fleste butikkene åpner om morgenen og stenger om kvelden. De holder åpent litt lenger på torsdager og stenger tidligere på søndager. Det finnes mange eksklusive hoteller i området.

Gaten følger samme rute som en tidligere romersk vei. Den var også en gang i tiden en beryktet rute som fangene tok på sin siste reise fra Newgate Prison til Marble Archs galger. Den har vært kjent som et handleområde siden 1800-tallet.

Oxford Street ligger i sentrum av London. I nærheten finner du andre handleområder som Bond Street og Piccadilly Circus. Du kan ta undergrunnsbanen til Oxford Circus, Bond Street, Marble Arch eller Tottenham Court Road, som ligger langs denne lange gaten. Det går mange busser til Oxford Street fra ulike områder i London.


De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 376 hotellene i Oxford Street
kr 1,151
The Cumberland

The Cumberland

Great Cumberland Place, London
3,7
av 5, basert på 672 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og 10 minutters gange unna Marble Arch og Selfridges. Dessuten ligger Hyde Park og London Palladium Theatre kun 2 kilometer unna.

kr 1,512
Amba Hotel Marble Arch

Amba Hotel Marble Arch

Bryanston Street, London
4,3
av 5, basert på 95 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Marylebone og få skritt unna Selfridges og Marble Arch. Dessuten ligger Oxford Circus og Madame Tussauds voksmuseum kun 15 minutter unna.

kr 1,486
Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

350 Oxford Street, London
3,9
av 5, basert på 270 anmeldelser
4.0 av 5.0

Beliggenhet

kr 1,110
Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

19-25 Granville Place, London
3,6
av 5, basert på 143 anmeldelser
3.5 av 5.0

Beliggenhet

kr 1,598
Doubletree by Hilton London Marble Arch

Doubletree by Hilton London Marble Arch

4 Bryanston Street, London
4,0
av 5, basert på 249 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Marylebone og 5 minutters gange unna Selfridges og Marble Arch. Dessuten ligger Madame Tussauds voksmuseum og London Palladium Theatre kun 2 kilometer unna.

kr 627
SoHostel

SoHostel

91 Dean Street, London
3,6
av 5, basert på 90 anmeldelser
2.0 av 5.0

Dette vandrerhjemmet ligger i Soho og 10 minutters gange unna London Palladium Theatre, Leicester Square og Piccadilly Circus. Dessuten ligger British Museum og St George’s, Bloomsbury kun 15 minutter unna.

kr 2,867
The London EDITION

The London EDITION

10 Berners Street, London
4,7
av 5, basert på 29 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i London og 10 minutters gange unna BT Tower og London Palladium Theatre. Dessuten ligger Leicester Square og Piccadilly Circus kun 15 minutter unna.

kr 2,520
Urban Chic - Bond Street

Urban Chic - Bond Street

Picton Place, London
1,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Marylebone og 10 minutters gange unna Selfridges og Marble Arch. Dessuten ligger London Palladium Theatre og Royal Academy of Music kun 15 minutter unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.