Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Oxford Street

Utforsk de flere hundre butikkene, kafeene og restaurantene i det som er en av Europas travleste handlegater.

Oxford Street er et av Europas travleste og livligste handleområder. Det består av en rundt 2,4 kilometer lang gate med rundt 300 ulike butikker og en rekke spisesteder. Mange bedrifter og avdelinger har sin største eller mest representative forretning i Oxford Street. Beliggenheten i sentrum av London gjør at det er lett å komme seg hit.

Utforsk de berømte butikkene langs gaten. Bruk ettermiddagen på å se varene i Selfridges, som er landets nest største varehus. Det ble oppført i 1909.

I Oxford Street finner du en blanding av dyre forretninger og billige butikker. Utforsk suvenirbutikkene og de små bodene som selger gjenstander med London som tema.

Spis på en av de mange eksklusive restaurantene langs gaten. Videre kan du ta deg en øl på en av barene. Du har tilgang til wi-fi langs gaten, og du finner dessuten en rekke banker, minibanker og valutavekslingskontorer her.

Nyt synet av julelysene, som lyser opp gaten fra november til januar. Slik som Jim Carrey og Spice Girls har gjort tidligere, vil en kjendis tenne lysene på starten av sesongen.

Ta deg en pause fra shoppingen i en av de mange parkene eller på en plass nær Oxford Street. Du kan nyte medbragt mat i Cavendish Square Gardens eller på Hanover Square.

De fleste butikkene åpner om morgenen og stenger om kvelden. De holder åpent litt lenger på torsdager og stenger tidligere på søndager. Det finnes mange eksklusive hoteller i området.

Gaten følger samme rute som en tidligere romersk vei. Den var også en gang i tiden en beryktet rute som fangene tok på sin siste reise fra Newgate Prison til Marble Archs galger. Den har vært kjent som et handleområde siden 1800-tallet.

Oxford Street ligger i sentrum av London. I nærheten finner du andre handleområder som Bond Street og Piccadilly Circus. Du kan ta undergrunnsbanen til Oxford Circus, Bond Street, Marble Arch eller Tottenham Court Road, som ligger langs denne lange gaten. Det går mange busser til Oxford Street fra ulike områder i London.

Overnatting i Oxford Street

Oxford Street er et populært reisemål for reisende som skal på storbyferie, og kan skryte av å ha et bredt utvalg av overnattingssteder for enhver smak og budsjett. Expedias hotellguide til Oxford Street er det beste stedet å bestille overnatting, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det riktige overnattingsstedet for deg.

Bulgari Hotel, London i 171 Knightsbridge og Mandarin Oriental Hyde Park, London i 66 Knightsbridge er to av de mest anerkjente overnattingsstedene i Oxford Street. Ta inn på ett av dem, så er du garantert noen av de beste fasilitetene i byen. Alternativt, hvis du reiser på budsjett, bør du vurdere et opphold på Sloane Square Hotel i 7–12 Sloane Square eller Montana Hotel London i 67/69 Gloucester Road.

Hvis du ikke skal være her så lenge og ønsker å bo i nærheten av Tower of London, er Olive Níké Apartments og Andaz London Liverpool Street kanskje akkurat det du ser etter.


De beste hotelltilbudene i Oxford Street

Se alle de 4 311 hotellene i Oxford Street
1,153 kr
The Cumberland

The Cumberland

Great Cumberland Place, London
3,9
av 5, basert på 1 897 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og 10 minutters gange unna Marble Arch og Selfridges. Dessuten ligger Hyde Park og London Palladium Theatre kun 2 kilometer unna.

Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

350 Oxford Street, London
4,1
av 5, basert på 1 279 anmeldelser
4.0 av 5.0

Radisson Blu Edwardian, Berkshire ligger sentralt i London, i nærheten av Oxford Street og Bond Street. Hotellet ligger overfor Bond Street t-banestasjon, som har forbindelser til reisemål overalt i London. Et førsteklasses utvalg av butikker, restauranter og barer ligger rett ved dørstokken, deriblant de verdensberømte London-varehusene Selfridges og Liberty. De ekslusive butikkene på Bond Street og Mayfair ligger også bare noen minutter unna. Hvis du setter kursen mot Regent’s Park, vil du finne Marylebone High Street med sine trendy butikker, restauranter og hippe barer. Fitzrovia og Charlotte Street ligger på østsiden. Trendy og eksotiske Soho ligger også i gangavstand. Den sjarmerende kafékulturen og jernbaneforbindelsene i Marylebone ligger under 20 minutters gange unna. Det travle livet i Soho, både på dag- og kveldstid, ligger under ti minutters gange unna. Hotellet ligger i nærheten av Marble Arch, Hyde Park, West End og Paddington stasjon, som har forbindelser med Heathrow lufthavn via Heathrow Express.

Amba Hotel Marble Arch

Amba Hotel Marble Arch

Bryanston Street, London
4,3
av 5, basert på 653 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Marylebone og få skritt unna Selfridges og Marble Arch. Dessuten ligger Oxford Circus og Madame Tussauds voksmuseum kun 15 minutter unna.

Doubletree by Hilton London Marble Arch

Doubletree by Hilton London Marble Arch

4 Bryanston Street, London
4,2
av 5, basert på 1 223 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Marylebone og 5 minutters gange unna Selfridges og Marble Arch. Dessuten ligger Madame Tussauds voksmuseum og London Palladium Theatre kun 2 kilometer unna.

SoHostel

SoHostel

91 Dean Street, London
3,7
av 5, basert på 369 anmeldelser
2.0 av 5.0

Dette vandrerhjemmet ligger i Soho og 10 minutters gange unna London Palladium Theatre, Leicester Square og Piccadilly Circus. Dessuten ligger British Museum og St George’s, Bloomsbury kun 15 minutter unna.

Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

19-25 Granville Place, London
3,9
av 5, basert på 678 anmeldelser
4.0 av 5.0

Beliggenhet

The London EDITION

The London EDITION

10 Berners Street, London
4,8
av 5, basert på 176 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i London og 10 minutters gange unna BT Tower og London Palladium Theatre. Dessuten ligger Leicester Square og Piccadilly Circus kun 15 minutter unna.

London Marriott Hotel Park Lane

London Marriott Hotel Park Lane

140 Park Lane, London
4,4
av 5, basert på 239 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og 10 minutters gange unna Marble Arch og Selfridges. Dessuten ligger Buckingham Palace og Hyde Park kun 2 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.