Nederland kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Strandhoteller i Oud-Zuid

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Strandhoteller i Oud-Zuid

Atlantis Hotel Amsterdam
3 out of 5
Ceintuurbaan 215-217, Amsterdam
Prisen er 510 kr per natt fra 27. okt. til 28. okt.
3.6/5Good! (461 anmeldelser)

"Bra service og flott beliggenhet med tanke på å komme seg rundt i byen. Rommet vi hadde i første etasje var knøttlite og sengene var to enkle som var satt sammen til en dobbeltseng. Sengen hellet inn mot midten. Ikke ballkong men et lite vindu som gikk inn i en liten bakgård hvor folk stod å røyket. ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Atlantis Hotel Amsterdam
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er Oud-Zuid et bra valg for strandløver?
Oud-Zuid, som blant annet er kjent for å ha museer i toppklasse og spennende kunstgallerier, har massevis å by på for de som reiser hit på ferie.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Oud-Zuid?
Atlantis Hotel Amsterdam er et populært overnattingssted med 3 stjerner. Dette hotellet er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med gratis wi-fi og LED-TV. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Blijburg-stranden eller Almeerderstrand.
Hva kan man se og gjøre rundt Oud-Zuid?
Når du har sjekket inn og kommet deg på plass på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Blijburg-stranden eller Almeerderstrand. Få med deg områdets interessante museer og kunstgallerier. Sett også av tid til å besøke lokale severdigheter som Vondelpark og Van Gogh-museet. Du kan også besøke Rijksmuseum eller Heineken Experience dersom du er på jakt etter flere ting å finne på.
Hvordan er det best å komme seg til strandhotellet i Oud-Zuid?
Med lokal reiseinformasjon blir det enklere for deg å komme deg til og rundt i Oud-Zuid når du skal på strandferie: Hvis du planlegger å fly til Oud-Zuid, er den nærmeste store flyplassen Amsterdam (AMS-Schiphol). Den ligger 8,9 km fra sentrum. Du kan ta T-banen fra stasjonene Gerrit van der Veenstraat trikkeholdeplass, Minervaplein trikkeholdeplass og Beethovenstraat trikkeholdeplass.

Flere reisealternativer