One Canada Square (Canary Wharf Tower)

Se båtene i havneområdet når du besøker en av de høyeste bygningene i Storbritannias hovedstad.

One Canada Square er en ikonisk skyskraper og et av de høyeste og viktigste tårnene i London. Det har en høyde på 235 meter, et pyramideformet tak og et blinkede flyvarsellys som kan ses fra hele byen. På en klar dag kan bygningen sammen med de omkringliggende høybyggene ses fra toppen av Parliament Hill i parken Hampstead Heath nordvest i London. Se på folkelivet fra havneområdet for å få et innblikk i de hektiske og livlige omgivelsene til ett av Londons fremste forretnings- og finanssentre.

Lær litt om byggingen og historien til bygningen før du går. Bygningen ble satt opp i 1991 og var basert på New Yorks Brookfield Place, tidligere World Financial Center. Det hadde en utsiktsplattform i øverste etasje, men den ble stengt etter noen måneder av sikkerhetsmessige årsaker. Hør hvordan Shard tok over som den høyeste skyskraperen i London i 2012.

Bygningen består i hovedsak av kontorer, men i kjelleren finner du butikker. Gå sammen med forretningsfolkene i handlesenteret og se etter eksklusive produkter på salg. Bygningen har totalt 50 etasjer, men alle nivåene over lobbyen er kontorer og er ikke åpne for offentligheten.

Gå inn i lobbyen og beundre den elegante bruken av marmor og malt glass i dekoren. En skulptur i fire deler av den britiske kunstneren Keith Milow står ved siden av trappene som går ned til kjelleren.

One Canada Square Restaurant byr på snacks og forfriskninger. I uken er området et populært sted for forretningsmøter. Glasstrukturen Park Pavilion har utsikt over Canada Square Park som ligger ved siden av, og har flere restauranter. Du kan av og til se midlertidige offentlige kunstinstallasjoner i parken, lobbyen og de omkringliggende områdene i Canary Wharf.

One Canada Square ligger i forretningsdistriktet til Canary Wharf øst i London. Ta Londons undergrunn eller Docklands Light Railway til den moderne Canary Wharf-stasjonen ved siden av skyskraperen. Du kan også ta buss og taxi.


Utforsk mer av London (og omegn)


Hoteller i nærheten

Beste 10 hoteller nærmest One Canada Square


Mest bestilte hoteller

De mest populære hotellene nær One Canada Square

Se alle hotell i nærheten av One Canada Square