Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

O2 Arena

Få med deg musikk- og sportsarrangementer, se en film eller prøv bowling i det som er en av verdens travleste arrangementshaller i denne spesielle kuppelen ved Themsen.

O2 Arena er et høyt verdsatt kompleks hvor en rekke arrangementer har funnet sted, både sportsrelaterte og musikkrelaterte. Hallen har plass til rundt 20 000 mennesker og har hatt tittelen som verdens travleste med mer enn 2 millioner solgte billetter i løpet av ett år. Den ble designet med en utmerket akustikk for å unngå ekko.

Ta bilde av kuppelen utenfra. Takket være beliggenheten på et sted hvor Themsen svinger, er det lett å få øye på bygningen fra mange steder i byen. Den er blitt brukt i mange filmer om London.

Beundre den store kuppelen på innsiden. Den har en omkrets på rundt 1 kilometer og er 50 meter høy. O2 er Europas største arrangementshall.

Spaser nedover Entertainment Avenue inne i komplekset. Utforsk butikkene og spis på restauranter som serverer alt fra snacks til 3-retters måltider. Det finnes dessuten mange barer som selger alkoholholdig drikke her. Du kan til og med dra og danse på en nattklubb, se en film på kino eller prøve bowling.

Komplekset har fått navnet sitt etter et telefonselskap som sponser det. Den enorme kuppelen ble bygget i 2000 i forbindelse med Millennium Experience, som var en utstilling viet det nye årtusenet. Etter at arrangementet var over ble ikke kuppelen brukt igjen før den ble åpnet som O2 i 2007.

O2 Arena ligger i Greenwich, ved Themsen, og øst for London sentrum. Den ligger på innsiden av en skarp sving som Themsen gjør, så den er nesten helt omringet av vann.

Kuppelen åpner om morgenen og stenger etter midnatt på arrangementsdagene. Det finnes 2 200 parkeringsplasser for besøkende, og disse fylles opp raskt. Undergrunnsstasjonen North Greenwich, som ligger langs Jubilee Line, ligger i nærheten. Du kan også komme deg hit med andre transportmidler, som gondolbanen over elven, eller River Bus.

O2 er også åpen utenom arrangementene. Du kan kjøpe billetter på forhånd online eller på stedet for å få med deg en forestilling.


Guide til utforskning av O2 Arena


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 2 721 hotellene nær O2 Arena
kr 642
The Pilot

The Pilot

68 River Way, London
4,5
av 5, basert på 23 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette gjestgiveriet ligger i Greenwich og 3 kilometer unna O2 Arena, Cutty Sark og Royal Observatory. Greenwich Park ligger 3,1 kilometer unna.

kr 1,353
Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf Hotel

5 Fairmont Avenue, London
4,6
av 5, basert på 521 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i London, i nærheten av The O2, One Canada Square og Universitetet i Greenwich. Andre severdigheter i området er Olympisk stadion og Tower of London

kr 460
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Marsh Wall, London
3,2
av 5, basert på 1 019 anmeldelser
4.5 av 5.0

Hotellet ligger ved vannkanten i Docklands-forretningsstrøket i London og har utsikt over det ikoniske Canary Wharf-tårnet samt Millennium Dome. Det er også enkel adkomst til både O2 og ExCel Center fra hotellet.

kr 799
ibis London Docklands Canary Wharf

ibis London Docklands Canary Wharf

1 Baffin Way off Preston Road, London
4,0
av 5, basert på 101 anmeldelser
2.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Canary Wharf og 5 kilometer unna Excel utstillingssenter, Cutty Sark og Royal Observatory. Greenwich Park ligger 4,6 kilometer unna.

kr 697
Holiday Inn Express London Greenwich

Holiday Inn Express London Greenwich

85 Bugsbys Way, London
4,1
av 5, basert på 184 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Greenwich og 3 kilometer unna O2 Arena, Cutty Sark og Royal Observatory. Greenwich Park ligger 2,7 kilometer unna.

kr 1,631
Intercontinental London - The O2

Intercontinental London - The O2

Waterview Drive, Greenwich Peninsula, London
4,7
av 5, basert på 112 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Greenwich og 5 kilometer unna O2 Arena, Cutty Sark og Royal Observatory. Greenwich Park ligger 3,8 kilometer unna.