Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


Notting Hill

Besøk de fargerike husene, fasjonable pubene og markedene som selger antikviteter, gamle klær og suvenirer i dette mangfoldige området.

Notting Hill er et mangfoldig område i London som er fylt med markeder, sjarmerende bygninger og eksklusive restauranter. Du finner blant annet Portobello Road Market her, som arrangeres hver dag. I tillegg arrangeres Notting Hill Carnival her hvert år, og dette er en av verdens største gatefestivaler. Området har en blanding av ulike kulturer, og mange av innbyggerne er fra Karibia, som følge av at mange innvandrere flyttet hit på 1950-tallet.

Spaser gjennom Portobello Road Market, som strekker seg gjennom den største delen av Notting Hill. Studer de fargerike husene med karibisk design. Store deler av markedet er åpne hver dag, selv om markedet er større på lørdager.

Markedet er kjent for bodene som selger brukte klær og antikviteter. Utforsk bodene mens du spaserer langs Portobello Road. Du finner blant annet vinylplater, suvenirer og klær her.

Spis på en av de mange restaurantene og pubene rundt i Notting Hill. De fleste stedene har sin egen, spesielle stil for at de skal skille seg ut i dette livlige området, og de gjenspeiler også utvalget av ulike kulturer som besøker og bor i området.

Få med deg parader, dans og gateforestillinger under Notting Hill Carnival, som varer i to dager i august hvert år. Dette er en blomstrende blanding av kulturer, der særlig Londons karibiske fellesskap er godt representert. Du kan også få med deg Portobello Film Festival i august.

Notting Hill ble først omtalt i en gammel engelsk tekst på 1300-tallet, og da som "Knottynghull". Området er blitt knyttet til kunstnerkulturen siden det først ble utviklet på begynnelsen av 1800-tallet. På 1980-tallet forfalt området. I dag er det et rikt og stilfullt område for velstående lokale innbyggere og besøkende.

Notting Hill ligger i den vestlige delen av London. Området ligger noe lenger vest enn Kensington Gardens og like nord for Holland Park. Det finnes mange undergrunnsstasjoner rundt omkring i området, som blant annet Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. Overground-tog går også til dette området. Du kan dessuten ta buss til Notting Hill om dagen og om kvelden. Markedet har gratis adgang.


Guide til utforskning av Notting Hill


De beste hotelltilbudene

Se alle de 137 hotellene i Notting Hill
kr 702
London House Hotel

London House Hotel

81 Kensington Gardens Square, London
4,0
av 5, basert på 2 763 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette moderne hotellet i London ligger i et boligområde kun minutter fra Hyde Park og Notting Hill, og innen gangavstand til Bayswater-metrostasjon og Paddington-metrostasjon samt Heathrow Express-terminalen.

Veeve - Notting Hill Apartments

Veeve - Notting Hill Apartments

Various Addresses, London
4.0 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.

kr 374
Pembridge Palace Hotel

Pembridge Palace Hotel

55 Princes Square, London
2,8
av 5, basert på 1 410 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet består av hvite viktorianske hus, og ligger i det livlige Bayswater-området, nær Hyde Park og Paddington togstasjon. Herfra går Heathrow Express-toget. Kensington Gardens ligger også i nærheten.

Furnished Apartments in Bayswater

Furnished Apartments in Bayswater

34 Porchester Square, London
3,5
av 5, basert på 2 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Bayswater og 3 kilometer unna Kensington Gardens, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Lord's cricketbane og Hyde Park kun 3 kilometer unna.

Inverness Terrace - Concept Serviced Apartments

Inverness Terrace - Concept Serviced Apartments

82 Inverness Terrace, London
3,5
av 5, basert på 19 anmeldelser
3.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Hyde Park kun 2 kilometer unna.

kr 497
Wedgewood Hotel

Wedgewood Hotel

49-51 Leinster Square, London
2,6
av 5, basert på 729 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i sentrum av byen, i nærheten av Whitely kjøpesenter, Portobello Road Market og Kensington Palace. Royal Albert Hall og Kensington Gardens ligger også i nærheten.

kr 956
Grand Royale London Hyde Park

Grand Royale London Hyde Park

1-9 Inverness Terrace, London
3,5
av 5, basert på 362 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette gjestgiveriet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Hyde Park kun 2 kilometer unna.

kr 796
Berjaya Eden Park London Hotel

Berjaya Eden Park London Hotel

35-39 Inverness Terrace, London
3,1
av 5, basert på 770 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Hyde Park kun 2 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell