Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Notting Hill

Besøk de fargerike husene, fasjonable pubene og markedene som selger antikviteter, gamle klær og suvenirer i dette mangfoldige området.

Notting Hill er et mangfoldig område i London som er fylt med markeder, sjarmerende bygninger og eksklusive restauranter. Du finner blant annet Portobello Road Market her, som arrangeres hver dag. I tillegg arrangeres Notting Hill Carnival her hvert år, og dette er en av verdens største gatefestivaler. Området har en blanding av ulike kulturer, og mange av innbyggerne er fra Karibia, som følge av at mange innvandrere flyttet hit på 1950-tallet.

Spaser gjennom Portobello Road Market, som strekker seg gjennom den største delen av Notting Hill. Studer de fargerike husene med karibisk design. Store deler av markedet er åpne hver dag, selv om markedet er større på lørdager.

Markedet er kjent for bodene som selger brukte klær og antikviteter. Utforsk bodene mens du spaserer langs Portobello Road. Du finner blant annet vinylplater, suvenirer og klær her.

Spis på en av de mange restaurantene og pubene rundt i Notting Hill. De fleste stedene har sin egen, spesielle stil for at de skal skille seg ut i dette livlige området, og de gjenspeiler også utvalget av ulike kulturer som besøker og bor i området.

Få med deg parader, dans og gateforestillinger under Notting Hill Carnival, som varer i to dager i august hvert år. Dette er en blomstrende blanding av kulturer, der særlig Londons karibiske fellesskap er godt representert. Du kan også få med deg Portobello Film Festival i august.

Notting Hill ble først omtalt i en gammel engelsk tekst på 1300-tallet, og da som "Knottynghull". Området er blitt knyttet til kunstnerkulturen siden det først ble utviklet på begynnelsen av 1800-tallet. På 1980-tallet forfalt området. I dag er det et rikt og stilfullt område for velstående lokale innbyggere og besøkende.

Notting Hill ligger i den vestlige delen av London. Området ligger noe lenger vest enn Kensington Gardens og like nord for Holland Park. Det finnes mange undergrunnsstasjoner rundt omkring i området, som blant annet Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. Overground-tog går også til dette området. Du kan dessuten ta buss til Notting Hill om dagen og om kvelden. Markedet har gratis adgang.


Guide til Notting Hill


De beste hotelltilbudene i Notting Hill

Se alle de 179 hotellene i Notting Hill
London House Hotel

London House Hotel

81 Kensington Gardens Square, London
4,0
av 5, basert på 6 689 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette moderne hotellet i London ligger i et boligområde kun minutter fra Hyde Park og Notting Hill, og innen gangavstand til Bayswater-metrostasjon og Paddington-metrostasjon samt Heathrow Express-terminalen.

Pembridge Palace Hotel

Pembridge Palace Hotel

55 Princes Square, London
3,0
av 5, basert på 3 809 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet består av hvite viktorianske hus, og ligger i det livlige Bayswater-området, nær Hyde Park og Paddington togstasjon. Herfra går Heathrow Express-toget. Kensington Gardens ligger også i nærheten.

Grand Royale London Hyde Park

Grand Royale London Hyde Park

1-9 Inverness Terrace, London
3,6
av 5, basert på 1 307 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette gjestgiveriet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Imperial College London kun 2 kilometer unna.

Wedgewood Hotel

Wedgewood Hotel

49-51 Leinster Square, London
2,8
av 5, basert på 1 284 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i sentrum av byen, i nærheten av Whitely kjøpesenter, Portobello Road Market og Kensington Palace. Royal Albert Hall og Kensington Gardens ligger også i nærheten.

Kensington Gardens Hotel

Kensington Gardens Hotel

9, Kensington Gardens Square, London
4,0
av 5, basert på 719 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 3 kilometer unna Kensington Palace, Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Imperial College London og Marble Arch kun 3 kilometer unna.

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

150 Bayswater Road, London
4,3
av 5, basert på 1 419 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Palace og Kensington Gardens. Dessuten ligger Hyde Park og Imperial College London kun 2 kilometer unna.

Hyde Park Executive Apartments

Hyde Park Executive Apartments

8-18 Inverness Terrace, London
3,0
av 5, basert på 214 anmeldelser
3.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Imperial College London kun 2 kilometer unna.

Ravna Gora Hotel

Ravna Gora Hotel

29 Holland Park Ave, London
3,1
av 5, basert på 112 anmeldelser
2.0 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Westfield London kjøpesenter og Kensington Gardens. Dessuten ligger Hyde Park og Hammersmith Apollo kun 3 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell