Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Notting Hill

Besøk de fargerike husene, fasjonable pubene og markedene som selger antikviteter, gamle klær og suvenirer i dette mangfoldige området.

Notting Hill er et mangfoldig område i London som er fylt med markeder, sjarmerende bygninger og eksklusive restauranter. Du finner blant annet Portobello Road Market her, som arrangeres hver dag. I tillegg arrangeres Notting Hill Carnival her hvert år, og dette er en av verdens største gatefestivaler. Området har en blanding av ulike kulturer, og mange av innbyggerne er fra Karibia, som følge av at mange innvandrere flyttet hit på 1950-tallet.

Spaser gjennom Portobello Road Market, som strekker seg gjennom den største delen av Notting Hill. Studer de fargerike husene med karibisk design. Store deler av markedet er åpne hver dag, selv om markedet er større på lørdager.

Markedet er kjent for bodene som selger brukte klær og antikviteter. Utforsk bodene mens du spaserer langs Portobello Road. Du finner blant annet vinylplater, suvenirer og klær her.

Spis på en av de mange restaurantene og pubene rundt i Notting Hill. De fleste stedene har sin egen, spesielle stil for at de skal skille seg ut i dette livlige området, og de gjenspeiler også utvalget av ulike kulturer som besøker og bor i området.

Få med deg parader, dans og gateforestillinger under Notting Hill Carnival, som varer i to dager i august hvert år. Dette er en blomstrende blanding av kulturer, der særlig Londons karibiske fellesskap er godt representert. Du kan også få med deg Portobello Film Festival i august.

Notting Hill ble først omtalt i en gammel engelsk tekst på 1300-tallet, og da som "Knottynghull". Området er blitt knyttet til kunstnerkulturen siden det først ble utviklet på begynnelsen av 1800-tallet. På 1980-tallet forfalt området. I dag er det et rikt og stilfullt område for velstående lokale innbyggere og besøkende.

Notting Hill ligger i den vestlige delen av London. Området ligger noe lenger vest enn Kensington Gardens og like nord for Holland Park. Det finnes mange undergrunnsstasjoner rundt omkring i området, som blant annet Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Road og Shepherd’s Bush. Overground-tog går også til dette området. Du kan dessuten ta buss til Notting Hill om dagen og om kvelden. Markedet har gratis adgang.


Guide til Notting Hill


De beste hotelltilbudene i Notting Hill

Se alle de 207 hotellene i Notting Hill
Pembridge Palace Hotel 449 kr
Pembridge Palace Hotel

Pembridge Palace Hotel

55 Princes Square, London
   
  3,1
  av 5, basert på 211 anmeldelser
  3.0 av 5.0

  Dette hotellet består av hvite viktorianske hus, og ligger i det livlige Bayswater-området, nær Hyde Park og Paddington togstasjon. Herfra går Heathrow Express-toget. Kensington Gardens ligger også i nærheten.

  London House Hotel 759 kr
  London House Hotel

  London House Hotel

  81 Kensington Gardens Square, London
    
   4,0
   av 5, basert på 6 787 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette moderne hotellet i London ligger i et boligområde kun minutter fra Hyde Park og Notting Hill, og innen gangavstand til Bayswater-metrostasjon og Paddington-metrostasjon samt Heathrow Express-terminalen.

   Grand Royale London Hyde Park
   Grand Royale London Hyde Park

   Grand Royale London Hyde Park

   1-9 Inverness Terrace, London
     
    3,6
    av 5, basert på 1 356 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette gjestgiveriet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Imperial College London kun 2 kilometer unna.

    Hyde Park Executive Apartments
    Hyde Park Executive Apartments

    Hyde Park Executive Apartments

    8-18 Inverness Terrace, London
      
     3,0
     av 5, basert på 243 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Denne leiligheten ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Imperial College London kun 2 kilometer unna.

     MStay Hyde Park Hotel
     MStay Hyde Park Hotel

     MStay Hyde Park Hotel

     104-110 Queensway, London
       
      3,8
      av 5, basert på 346 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Natural History Museum og Hyde Park kun 3 kilometer unna.

      Wedgewood Hotel 482 kr
      Wedgewood Hotel

      Wedgewood Hotel

      49-51 Leinster Square, London
        
       2,8
       av 5, basert på 1 353 anmeldelser
       2.5 av 5.0

       Dette hotellet ligger i sentrum av byen, i nærheten av Whitely kjøpesenter, Portobello Road Market og Kensington Palace. Royal Albert Hall og Kensington Gardens ligger også i nærheten.

       Phoenix Hotel
       Phoenix Hotel

       Phoenix Hotel

       1-8 Kensington Gardens Square, London
         
        4,1
        av 5, basert på 901 anmeldelser
        3.0 av 5.0

        Phoenix Hotel ligger nær T-banestasjon, i hjertet av Bayswater og 1,6 km fra Hyde Park. Kensington er 20 minutter gane unna, og Knightsbridge er like over 1,5 km unna.

        DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
        DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

        DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

        150 Bayswater Road, London
          
         4,3
         av 5, basert på 1 446 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Palace og Kensington Gardens. Dessuten ligger Hyde Park og Imperial College London kun 2 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell