Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i USA grunnet COVID-19.

Reiser til New York 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i New York med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i New York. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i New York

Finn de beste områdene og bydelene i New York for aktivitetene du liker best. Les mer om New York

De mest populære hotellene i New York

Millennium Hilton New York Downtown
Millennium Hilton New York Downtown
4 out of 5
55 Church Street, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 869 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
4.1/5Very Good! (1,469 anmeldelser)
Ikke fornøyd!

"Ikke det beste hotellet på rengjøring og standard. Ikke som på bildene. Åpnet kjøleskapet og her var det muggete og luktet oppkast. Sa ifra 3 ganger om det men ikke noe ble gjort. Passer ikke for de med astma da det er tepoe på rommet som ikke er godt rengjort. Fikk ikke noe info om fasiliteter på ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Millennium Hilton New York Downtown
Millennium Hilton New York One UN Plaza
Millennium Hilton New York One UN Plaza
4 out of 5
1 United Nations Plaza, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 869 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
4.2/5Excellent! (1,514 anmeldelser)
God utsikt og sentral beliggenhet

"Flott sted som utgangspunkt for å utforske Manhattan"…"

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2019

Millennium Hilton New York One UN Plaza
Millennium Times Square New York
Millennium Times Square New York
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 756 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
3.7/5Good! (4,135 anmeldelser)

"Bra beliggenhet , større rom en de fleste dobbeltrom. Vi hadde superior rom med 2 queensize og det fungerte for 3 personer. Har tidligere også bodd her i et standard dobbeltrom med 2 queen size. Helt ok rom , men superior/deluxe rom er bedre og ligger høyere oppe. Dermed får en både bedre utsikt ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2020

Millennium Times Square New York
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i New York

Spar tid og penger hos Expedia ved å bestille overnatting og flyreise samtidig. Du vil spare både tid og penger ved å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Pengene du får til overs kan du bruke mens du befinner deg i New York. Feriegjester som bestiller en pakkereise kan spare opptil $603. Med store rabatter og rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår store database, har det aldri vært lettere å bestille! De gode pakketilbudene hos Expedia vil gjøre forberedelsen av ferien langt enklere. Hva venter du på? Du kan endre reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

New York: steder å besøke

Vi har de beste forslagene til hva du bør oppleve under turen til New York. Hent kalenderen og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Tro på oss når vi sier at du får streket over flere ting på bucket-listen etter en tur til New York. Først og fremst må du oppleve Frihetsstatuen og Empire State Building. På samme tid er severdigheter som Ellis Island og Brooklyn Bridge populære blant besøkende. Du vil befinne deg nær en rekke interessante attraksjoner, for eksempel Macy's og Radio City Music Hall. Vil du få mest mulig ut av turen, burde du også besøke One World Trade Center og New York Børs. Rockefeller Center bør være på reiseplanen din. Behøver du fortsatt noe mer å se og gjøre, kan du utforske Chrysler-bygningen og Grand Central jernbanestasjon.

Flyplasser nær New York

Er du klar for turen til New York? Lurer du på hvilken flyplass du skal fly til? LaGuardia (LGA) er det beste valget. Når du har landet og har fått med bagasjen ut av ankomsthallen, er du 10 kilometer fra alt som skjer i byen.