Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


En fantastisk guide til «The Big Apple»!

New York, New York – en by som er så fantastisk at Frank Sinatra måtte synge navnet to ganger!

«The Big Apple» har vært inspirasjonen for en rekke flotte verker innen film, litteratur og musikk og regnes som en av verdens mest storslåtte byer. Det er ikke rart at noen av New Yorks innbyggere kun spøker halvveis når de omtaler byen som «universets sentrum».

Det bor over åtte millioner mennesker med enhver tenkelig bakgrunn og nasjonalitet her, og byen er delt inn i de fem bydelene Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og The Bronx, som hver og en har sin egne særegne stemning og sitt egne kulturelle preg. Enkelt sagt er New York en by som aldri sover, og som kan være stolt av å ha et ekte mangfold og noe å tilby alle og enhver.

Det mest kjente landemerket i byen er kanskje Frihetsgudinnen der den rager høyt over bakken i byens havneområde. Frihetsgudinnen, som er et symbol på drømmen om frihet, var som et lys av håp for immigrantene som kom til USA vannveien, i flukt fra sult og fattigdom og i håp om et nytt og bedre liv. Frank Sinatra sang noe sånt som at om man kan overleve i New York, kan man overleve hvor som helst, og fremdeles den dag i dag tiltrekker byen seg tusenvis av unge som prøver lykken her i håp om å få oppfylt drømmene sine. Du behøver bare å oppleve den livlige atmosfæren på Grand Central Station eller lysene på Times Square på kveldstid for å virkelig innse at du er på et helt spesielt sted.

De mer tradisjonelle turistattraksjonene er obligatoriske stoppesteder for besøkende som er på en storbyweekend i New York, men mangfoldet i byen gjør at det også er enkelt å blande seg i mengden og oppleve byen som en som bor der fast. For noen innebærer dette en tur til stranden og fornøyelsesparkene på Coney Island, mens andre foretrekker den trendy, kunstneriske stemningen i Brooklyn. Eller hva med å oppleve afroamerikansk musikk og kultur i Harlem? Ingen storbyferie i New York er selvfølgelig komplett uten en tur til stedet hvor World Trade Centre en gang stod.

Uavhengig av hva du ønsker å oppleve i byen vil du komme deg frem på en enkel og grei måte med undergrunnsbanen. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et MetroCard og fylle penger på det på veien. Hvis det er første gang du er i byen, er Midtown East et utmerket sted å starte sightseeingen på. I Midtown East finner du verdenskjente landemerker som Empire State Building, Rockefeller Center og Chrysler-bygningen, og takket være New Yorks rutesystem er det lett å navigere seg rundt i hele byen. New York gir deg rett og slett det beste av det beste!


Guide til utforskning av New York


De beste hotelltilbudene

Se alle de 1 206 hotellene i New York
kr 1,496
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
3,6
av 5, basert på 9 909 anmeldelser
4.0 av 5.0

Roosevelt Hotel, New York City, ligger på hjørnet av East 45 Street og Madison Avenue, og gir enkel tilgang til shopping samt Broadway-teatrene, som er 3 kvartaler unna.

Waldorf Astoria New York

Waldorf Astoria New York

301 Park Avenue, New York
4,2
av 5, basert på 4 089 anmeldelser
4.5 av 5.0

Waldorf Astoria er et hotell i Art deco-stil og ligger attraktivt til i Midtown i New York, to kvartaler fra Rockefeller Center og fire kvartaler fra teatergata Broadway. Blant attraksjoner i nærheten er Times Square, Central Park, Grand Central og butikkene på Fifth Avenue.

kr 780
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York
4,3
av 5, basert på 3 794 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Midtown vest-området, i nærheten av Jacob K. Javits konferansesenter, Times Square og Broadway. Andre severdigheter i området er Rockefeller Center og Empire State Building.

kr 918
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

123 W 57th St, New York
4,1
av 5, basert på 9 032 anmeldelser
3.0 av 5.0

Rimelige Salisbury Hotel har utmerket beliggenhet i Midtown, kun to kvartaler fra Central Park og innen gangavstand fra Times Square og Broadway-teatrene. Dette hotellet i neogotisk stil åpnet i 1931 og ligger ved siden av den berømte Russian Tea Room, et halvt kvartal fra Carnegie Hall og 7 kvartaler fra Radio City Music Hall.

kr 1,075
Row NYC

Row NYC

700 8th Avenue, New York
3,5
av 5, basert på 3 833 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i teaterdistriktet, på hjørnet av West 45th Street og Eighth Avenue, ett kvartal vest for Times Square og seks kvartaler vest for Rockefeller Center.

kr 662
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
2,7
av 5, basert på 9 251 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette New York-hotellet ligger på Seventh Avenue og West 32nd Street, overfor Madison Square Garden og Penn Station Amtrak- og undergrunnsstasjon.

kr 1,166
The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 W 48th St, New York
4,2
av 5, basert på 7 548 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet i New York ligger i sentrum av alt som skjer, i klyngen med Broadway-teatre. Times Square-sentrum ligger 2 kvartaler unna, mens det er en gangavstand på 3 kvartaler til Rockefeller Center.

kr 1,318
Grand Hyatt New York

Grand Hyatt New York

109 East 42nd Street, New York
4,1
av 5, basert på 4 032 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette luksushotellet i New York ligger godt plassert på byens East Side, ved siden av Grand Central Station. Times Square, Broadway-teatrene, Central Park, Bryant Park og de førsteklasses butikkene og stormagasinene på Fifth Avenue er alle innen gangavstand.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.