Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


En fantastisk guide til «The Big Apple»!

New York, New York – en by som er så fantastisk at Frank Sinatra måtte synge navnet to ganger!

«The Big Apple» har vært inspirasjonen for en rekke flotte verker innen film, litteratur og musikk og regnes som en av verdens mest storslåtte byer. Det er ikke rart at noen av New Yorks innbyggere kun spøker halvveis når de omtaler byen som «universets sentrum».

Det bor over åtte millioner mennesker med enhver tenkelig bakgrunn og nasjonalitet her, og byen er delt inn i de fem bydelene Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og The Bronx, som hver og en har sin egne særegne stemning og sitt egne kulturelle preg. Enkelt sagt er New York en by som aldri sover, og som kan være stolt av å ha et ekte mangfold og noe å tilby alle og enhver.

Det mest kjente landemerket i byen er kanskje Frihetsgudinnen der den rager høyt over bakken i byens havneområde. Frihetsgudinnen, som er et symbol på drømmen om frihet, var som et lys av håp for immigrantene som kom til USA vannveien, i flukt fra sult og fattigdom og i håp om et nytt og bedre liv. Frank Sinatra sang noe sånt som at om man kan overleve i New York, kan man overleve hvor som helst, og fremdeles den dag i dag tiltrekker byen seg tusenvis av unge som prøver lykken her i håp om å få oppfylt drømmene sine. Du behøver bare å oppleve den livlige atmosfæren på Grand Central Station eller lysene på Times Square på kveldstid for å virkelig innse at du er på et helt spesielt sted.

De mer tradisjonelle turistattraksjonene er obligatoriske stoppesteder for besøkende som er på en storbyweekend i New York, men mangfoldet i byen gjør at det også er enkelt å blande seg i mengden og oppleve byen som en som bor der fast. For noen innebærer dette en tur til stranden og fornøyelsesparkene på Coney Island, mens andre foretrekker den trendy, kunstneriske stemningen i Brooklyn. Eller hva med å oppleve afroamerikansk musikk og kultur i Harlem? Ingen storbyferie i New York er selvfølgelig komplett uten en tur til stedet hvor World Trade Centre en gang stod.

Uavhengig av hva du ønsker å oppleve i byen vil du komme deg frem på en enkel og grei måte med undergrunnsbanen. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et MetroCard og fylle penger på det på veien. Hvis det er første gang du er i byen, er Midtown East et utmerket sted å starte sightseeingen på. I Midtown East finner du verdenskjente landemerker som Empire State Building, Rockefeller Center og Chrysler-bygningen, og takket være New Yorks rutesystem er det lett å navigere seg rundt i hele byen. New York gir deg rett og slett det beste av det beste!

Overnatting i New York

Du vil ikke ha noen problemer med å finne det perfekte stedet å overnatte i New York. Expedia har så mange som 745 overnattingsalternativer på dette populære reisemålet.

Du bør sjekke ut fasilitetene på The St. Regis New York i Two East 55th St og Mandarin Oriental, New York, som ligger i 80 Columbus Circle at 60th Street. Hvis disse ikke er egnet, kan du undersøke Chelsea Savoy Hotel i 204 W 23rd Street og Off Soho Suites Hotel i 11 Rivington St, som er to av de rimeligere alternativene i byen.

Central Park er en attraksjon man ikke bør gå glipp av når man besøker New York. Hvis du vil bo i nærheten av denne kjente attraksjonen, er The Mark og Excelsior Hotel begge gode alternativer.


Guide til New York


De beste hotelltilbudene i New York

Se alle de 1 341 hotellene i New York
Hotel Pennsylvania 2,634 kr
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
   
  2,7
  av 5, basert på 24 443 anmeldelser
  2.5 av 5.0

  Dette New York-hotellet ligger på Seventh Avenue og West 32nd Street, overfor Madison Square Garden og Penn Station Amtrak- og undergrunnsstasjon.

  The Roosevelt Hotel, New York City 1,130 kr
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York
    
   3,7
   av 5, basert på 22 379 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Roosevelt Hotel, New York City, ligger på hjørnet av East 45 Street og Madison Avenue, og gir enkel tilgang til shopping samt Broadway-teatrene, som er 3 kvartaler unna.

   Pod 51 1,218 kr
   Pod 51

   Pod 51

   230 E 51st St, New York
     
    4,1
    av 5, basert på 13 895 anmeldelser
    3.0 av 5.0

    Det innovative hotellet Pod tilbyr kompakte og smart innredede rom og har en førsteklasses beliggenhet fire kvartaler unna Manhattans Fifth Avenue, mindre enn seks kvartaler unna teaterdistriktet og to kvartaler unna undergrunnsbanen.

    YOTEL New York 1,590 kr
    YOTEL New York

    YOTEL New York

    570 Tenth Avenue, New York
      
     4,3
     av 5, basert på 10 315 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i Midtown vest-området, i nærheten av Jacob K. Javits konferansesenter, Times Square og Broadway. Andre severdigheter i området er Rockefeller Center og Empire State Building.

     The Belvedere Hotel 1,686 kr
     The Belvedere Hotel

     The Belvedere Hotel

     319 W 48th St, New York
       
      4,2
      av 5, basert på 18 462 anmeldelser
      3.5 av 5.0

      Dette hotellet i New York ligger i sentrum av alt som skjer, i klyngen med Broadway-teatre. Times Square-sentrum ligger 2 kvartaler unna, mens det er en gangavstand på 3 kvartaler til Rockefeller Center.

      Hudson New York, Central Park 1,625 kr
      Hudson New York, Central Park

      Hudson New York, Central Park

      358 W 58th St, New York
        
       3,5
       av 5, basert på 7 701 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Trendsettende Hudson, A Morgans Original, ble designet av Philippe Starck, og ligger et kvartal fra butikkene og restaurantene på Time Warner-senteret. Central Park er ett kvartal unna, og hotellet ligger fem kvartaler fra Lincoln Center.

       Holiday Inn Manhattan-Financial District 1,397 kr
       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       99 Washington St, New York
         
        4,1
        av 5, basert på 2 335 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Manhattan og få skritt unna Trinity-kirken og Nasjonalt minnesmerke for 11. september. Dessuten ligger New York Børs og One World Trade Center kun 10 minutter unna.

        Shelburne NYC-an Affinia hotel 1,643 kr
        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        303 Lexington Avenue, New York
          
         4,3
         av 5, basert på 4 266 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Murray Hill, som er et rolig og bekvemmelig område i Midtowns East Side, er kulissene til dette eklektiske hotellet. Chrysler-bygningen ligger fem kvartaler unna og Empire State Building ligger syv kvartaler unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.