Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Brooklyn HeightsNew York

Brooklyn Heights som inkluderer hus

Vakker utsikt, historisk sandstein, smale gater og fantastiske restauranter og barer gjør dette til et av Brooklyns mest sjarmerende områder.

Brooklyn Heights er et av Brooklyns mest historiske og populære områder. I USAs største by finner du en småbyaktig sjarm i dette området, som byr på flere arkitektoniske stiler og en nydelig utsikt mot Lower Manhattans skyskrapere fra promenaden. Langs Montague Street finner du noen av Brooklyns beste spisesteder, barer og butikker.

Brooklyn Heights er kjent for å være New Yorks første forstad og har som følge av dette et bredt utvalg av ulike arkitektoniske stiler å by på. Du kan reise tilbake i tid mens du beveger deg gjennom de trefylte gatene og passerer rekkehus fra midten av 1800-tallet. Videre kan du studere den historiske sandsteinen og herskapshusene som amerikanske forfattere som Truman Capote en gang i tiden bodde i.

Du kan bli bedre kjent med Brooklyns 400 år gamle historie fylt med kunst og kultur i Brooklyn Historical Society, som er en særegen bygning i nyrenessansestil. Videre kan du utforske en undergrunnsstasjon som er blitt gjort om til et museum, og bli bedre kjent med historien til New Yorks verdenskjente undergrunnssystem på New York Transit Museum. Blant Brooklyn Heights mange gamle kirker, er det én som skiller seg ut: Plymouth Church of the Pilgrims . På begynnelsen av 1800-tallet fungerte den som et tilfluktssted for slaver og som en del av Harriet Tubmans Underground Railroad.

Drar du til Columbia Heights, kan du studere sandsteinbygningene og den nygreske arkitekturen i de trefylte gatene Cranberry Street, Orange Street og Pineapple Street. I Fruit Street Sitting Area, som er en liten trefylt park som knytter Columbia Heights til Brooklyn Heights Promenade, kan du slappe av. Videre kan du gjøre som de lokale innbyggerne som jogger eller lufter hunden sin her, og nyte synet av solnedgangen bak Lower Manhattan.

Når mørket faller på bidrar de stemningsfulle gatelyktene til at området blir enda mer sjarmerende. For å virkelig få et innblikk i Brooklyn Heights slik området var tidligere, bør du besøke sjøfartsinspirerte Montero’s Bar and Grill. På tross av navnet serveres det ikke grillet mat her, men det er et utmerket karaokested i helgene.

Du kan reise til Brooklyn Heights, som ligger ved East River og rett overfor Lower Manhattan, med undergrunnsbanen. Du kan gå av på stasjonene Clark Street, Court Street og Borough Hall. Ved ankomst kan du sette farten ned for å virkelig oppleve den rolige stemningen i dette godt bevarte og vakre området i New York.


Populære steder å besøke i Brooklyn Heights

Populære aktiviteter i Brooklyn Heights


De mest populære hotellene i Brooklyn Heights

1 Hotel Brooklyn Bridge
1 Hotel Brooklyn Bridge
5 out of 5
60 Furman Street, Brooklyn, NY
Prisen er 2 784 kr per natt fra 4. mai til 5. mai
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Brooklyn Heights og 15 minutters gange unna Brooklyn Bridge Park/DUMBO Terminal og Brooklyn Heights promenade. Dessuten ...
4.5/5Wonderful! (928 anmeldelser)
Supert!
"Anbefales på det sterkeste! Utsikten fra rommet og den fantastiske takterrassen alene er gull! Dumbo er i tillegg et topp område med super atmosfære!"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2017

1 Hotel Brooklyn Bridge
Hotel Bossert
Hotel Bossert
2.5 out of 5
98 MONTAGUE STREET, Brooklyn, NY
Hent priser
Dette hotellet ligger i Brooklyn Heights og 3 kilometer unna Brooklyn Bridge Park, Brooklyn Bridge og Barclays Center Brooklyn. Dessuten ligger Wall Street og ...
Hotel Bossert
Cheery Brooklyn Heights Studio!!
Cheery Brooklyn Heights Studio!!
150 Remsen St, 28, Brooklyn, NY
Hent priser
Dette feriehjemmet ligger i Brooklyn Heights og 3 kilometer unna Brooklyn Bridge Park, Brooklyn Bridge og Barclays Center Brooklyn. Dessuten ligger Wall Street ...
Cheery Brooklyn Heights Studio!!
DoubleTree by Hilton Millennium Times Square New York
DoubleTree by Hilton Millennium Times Square New York
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY
Prisen er 878 kr per natt fra 26. apr. til 27. apr.
Dette hotellet ligger i Midtown og få skritt unna Times Square, Broadway og Minskoff teater. Dessuten ligger Madame Tussauds voksmuseum og Shubert Theatre kun ...
3.6/5Good! (4,454 anmeldelser)
"Bra beliggenhet , større rom en de fleste dobbeltrom. Vi hadde superior rom med 2 queensize og det fungerte for 3 personer. Har tidligere også bodd her i et standard dobbeltrom med 2 queen size. Helt ok rom , men superior/deluxe rom er bedre og ligger høyere oppe. Dermed får en både bedre utsikt ..."

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2020

DoubleTree by Hilton Millennium Times Square New York
DoubleTree by Hilton New York Times Square West
DoubleTree by Hilton New York Times Square West
4 out of 5
350 W 40th St, New York, NY
Prisen er 830 kr per natt fra 20. apr. til 21. apr.
Dette hotellet ligger i Midtown og 5 minutters gange unna American Lyric Theater og New York Times Building. Dessuten ligger Times Square og Madame Tussauds ...
3.7/5Good! (3,137 anmeldelser)
"Sentralt og fint hotell"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

DoubleTree by Hilton New York Times Square West
Millennium Hilton New York Downtown
Millennium Hilton New York Downtown
4 out of 5
55 Church Street, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 131 kr per natt fra 2. mai til 3. mai
Dette hotellet ligger i Manhattan og få skritt unna The Oculus og Nasjonalt minnesmerke for 11. september. Dessuten ligger Wall Street og One World Trade Center ...
4/5Very Good! (1,983 anmeldelser)
Ikke fornøyd!
"Ikke det beste hotellet på rengjøring og standard. Ikke som på bildene. Åpnet kjøleskapet og her var det muggete og luktet oppkast. Sa ifra 3 ganger om det men ikke noe ble gjort. Passer ikke for de med astma da det er tepoe på rommet som ikke er godt rengjort. Fikk ikke noe info om fasiliteter på ..."

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Millennium Hilton New York Downtown
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i New YorkBrooklyn Heights

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: