Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

London Natural History Museum

Opplev naturens mange undere gratis på dette fascinerende museet. Lær mer om dinosaurer, vesener fra dypet, planetens indre og mye mer.

Se nærmere på skjelett av dinosaurer, kikk på flere hundre år gamle etterlevninger av dyr og opplev et simulert jordskjelv på London Natural History Museum. I denne flotte terracottabygningen fra den viktorianske perioden finner du en enorm samling gjenstander og interaktive utstillinger som tar for seg biologi og geologi på planeten vår.

Museet er delt inn i ulikt fargede seksjoner, der hver del fokuserer på ett aspekt ved livet på jorda. En av de mest populære attraksjonene er samlingen med dinosaurskjelett i den blå seksjonen. Her kan du se den første Tyrannosaurus rex-fossilen man fant og hodeskallen til en Triceratops. Gå forbi den digre animatroniske T. rex-figuren og se hvordan den reagerer på menneskelig “bytte”. I andre deler av denne seksjonen kan du se fossiler og skjeletter av utdødde dyr, slik som sabeltannkatter.

Gå bort til den røde seksjonen for å lære mer om naturkreftene som former planeten vår. Se filmer, spill interaktive spill og prøv jordskjelvsimulatoren. Det finnes også avstøpning av ofrene for Vesuvs vulkanutbrudd som ødela byen Pompeii.

I den grønne seksjonen kan du se en levende maurkoloni og en modell i full størrelse av en termittue. Kikk nærmere på samlingen av mineraler, som inneholder en jernmeteoritt på 635 kilo som falt i Argentina. Her finner du også Aurora-samlingen, en utstilling med neste 300 naturlig fargede diamanter.

Besøk Darwin-senteret i den oransje seksjonen, som har flere enn 28 millioner insekter og en 8,6 meter lang kjempeblekksprut. Området har vinduer inn til der museets forskere arbeider. I senterets eggformede Cocoon-bygning finnes mange biologiske eksemplarer som er flere hundre år gamle. Noen av disse ble med Charles Darwin tilbake om bord på HMS Beagle.

London Natural History Museum er lett tilgjengelig med offentlige transportmidler. Det ligger på flere bussruter og innenfor gangavstand fra South Kensington undergrunnsstasjon. Hvis du skulle komme med leiebil, er parkering dyrt og vanskelig å oppdrive. Museet holder åpent hver dag unntatt julaften og første juledag og har gratis adgang.


Guide til utforskning av Natural History Museum


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 912 hotellene nær Natural History Museum
866 kr
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
4,0
av 5, basert på 4 733 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette er et stort og moderne hotell i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra Gloucester Road undergrunnsstasjon på Piccadilly-linjen, og ved siden av Millennium Conference Centre.

1,148 kr
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
av 5, basert på 1 119 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

1,429 kr
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,5
av 5, basert på 1 087 anmeldelser
5.0 av 5.0

Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

1,583 kr
The Ampersand Hotel

The Ampersand Hotel

10 Harrington Road, London
4,7
av 5, basert på 579 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Kensington og 10 minutters gange unna Natural History Museum og Imperial College London. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Harrods kun 15 minutter unna.

876 kr
Holiday Inn London-Kensington Forum

Holiday Inn London-Kensington Forum

97 Cromwell Road, London
4,0
av 5, basert på 2 526 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette høye hotellet i sentrum ligger i Londons vestlige Kensington-distrikt, bare 4 minutters gange fra Gloucester Road-metrostasjonen, 1,6 kilometer fra Knightsbridge og Harrods, og 3,2 kilometer fra det historiske Houses of Parliament.

1,306 kr
The Rembrandt

The Rembrandt

11 Thurloe Place, London
4,3
av 5, basert på 2 049 anmeldelser
4.5 av 5.0

Hotell som er inspirert av regjeringstiden til Edward 7. i London, og som ligger i det velstående Knightsbridge, overfor Victoria and Albert Museum, 500 meter unna Harrods og 4,8 kilometer unna West End.

1,798 kr
The Pelham Hotel

The Pelham Hotel

15 Cromwell Place, South Kensington, London
4,5
av 5, basert på 277 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Kensington og 5 minutters gange unna Natural History Museum og Victoria and Albert Museum. Dessuten ligger Imperial College London og Harrods kun 15 minutter unna.

851 kr
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
4,0
av 5, basert på 2 081 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet i London ligger i det eksklusive South Kensington, tre kvartaler unna Kensington High Street og mindre enn to kilometer unna Hyde Park, varehuset Harrods og Victoria and Albert-museet.