Rangeringer basert på 1 512 bekreftede anmeldelser

3,9 av 5
75% anbefaler dette
3,8 Renhet på rommet
4,1 Service og personale
3,7 Romkomfort
3,7 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
2 av 5
av en verifisert gjest

Svakt hotell

Innsendt 11.feb.2019 på Hotels
Fikk rom med 4 dobbeltsenger. Reiste alene. Det var 12 grader ute, men radiatoren sto på full guffe. 35 grader på rommet. Fint bad da. På grunn av konferanse var alt fullt i hele byen. Tror ikke jeg bor her igjen.
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 01.nov.2018 på Hotels
4 av 5
av en verifisert gjest

You Get what you paid for it

Innsendt 23.okt.2018 på Hotels
Trange rom, dårlig luft, god seng, ok frokost fin beliggenhet
4 av 5
av en verifisert gjest

Alfred hotel

Innsendt 01.okt.2018 på Hotels
A Nice hotel, and the Staff is super. They do all to help you and give you a Nice stay, close to Van Gogh, Riksmuseum and many others. I will go back to The Alfred next time, and I can recomend it to others 😊. Had a great time in Amsterdam, I love this beatiful city. And will go back more times. So super stay in Amsterdam. Bjørn
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 04.sep.2018 på Hotels
3 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 12.aug.2018
Alfred Hotel er et hyggelig hotell i et trygt nabolag. Det ligger 5 minutter fra museumsparken. Flere sjarmerende lokale restauranter i nærheten.
5 av 5
av en verifisert gjest

Fint i parken.

Innsendt 03.jun.2018 på Hotels
Helt flott hotell å overnatte på. Enkelt og greit. Hadde ikke frokost, men dette var greit å få på lokale restauranter, bakeri og kafé. Kjøp med frokost eller lunch på butikken og spis denne i parken, veldig fint. Meget nær kollektivt, lite støy, meget bra. Følg med prisen som justerer seg.
5 av 5
av en verifisert gjest

Flott hotell

Innsendt 14.mai.2018 på Hotels
Vakkert og renslig hotell i et rolig og hyggelig område. Veldig gjestfritt personale.
4 av 5
av en verifisert gjest

Hyggelig hotell i fredelig, sentralt område

Innsendt 14.mai.2018 på Hotels
Vi var 4 på tur og hadde bestilt familierom. Den første natten ble vi plassert i et kjeller-rom. Rommet var stort, men uten vindu, og malingen på veggene var ganske shabby. Rommet (S01) var plassert vis-a-vis frokostsalen, og det var mye støy fra denne fra tidlig neste morgen. Jeg spurte i resepsjonen om å få bytte rom, og det gjorde resepsjonisten gjerne. Vi fikk nytt rom i 4.etg, som riktignok var mindre, men som var lyst og trivelig med flott utsikt fra det store vinduet. Vi ble kjempefornøyde! Hotellet ligger i et veldig fint område (uten for mange turister), og rett utenfor er det flere hyggelige restauranter og cafeer. Trikken til sentrum går rett utenfor hotellet. Vi bor her gjerne igjen (men ikke i kjelleren)!
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 18.apr.2018 på Hotels
Rolige omgivelser med koselige spisesteder og endel butikker rett i nærheten. Rimelig sykkelutleie på hotellet som absolutt anbefales!