Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

London Natural History Museum

Opplev naturens mange undere gratis på dette fascinerende museet. Lær mer om dinosaurer, vesener fra dypet, planetens indre og mye mer.

Se nærmere på skjelett av dinosaurer, kikk på flere hundre år gamle etterlevninger av dyr og opplev et simulert jordskjelv på London Natural History Museum. I denne flotte terracottabygningen fra den viktorianske perioden finner du en enorm samling gjenstander og interaktive utstillinger som tar for seg biologi og geologi på planeten vår.

Museet er delt inn i ulikt fargede seksjoner, der hver del fokuserer på ett aspekt ved livet på jorda. En av de mest populære attraksjonene er samlingen med dinosaurskjelett i den blå seksjonen. Her kan du se den første Tyrannosaurus rex-fossilen man fant og hodeskallen til en Triceratops. Gå forbi den digre animatroniske T. rex-figuren og se hvordan den reagerer på menneskelig “bytte”. I andre deler av denne seksjonen kan du se fossiler og skjeletter av utdødde dyr, slik som sabeltannkatter.

Gå bort til den røde seksjonen for å lære mer om naturkreftene som former planeten vår. Se filmer, spill interaktive spill og prøv jordskjelvsimulatoren. Det finnes også avstøpning av ofrene for Vesuvs vulkanutbrudd som ødela byen Pompeii.

I den grønne seksjonen kan du se en levende maurkoloni og en modell i full størrelse av en termittue. Kikk nærmere på samlingen av mineraler, som inneholder en jernmeteoritt på 635 kilo som falt i Argentina. Her finner du også Aurora-samlingen, en utstilling med neste 300 naturlig fargede diamanter.

Besøk Darwin-senteret i den oransje seksjonen, som har flere enn 28 millioner insekter og en 8,6 meter lang kjempeblekksprut. Området har vinduer inn til der museets forskere arbeider. I senterets eggformede Cocoon-bygning finnes mange biologiske eksemplarer som er flere hundre år gamle. Noen av disse ble med Charles Darwin tilbake om bord på HMS Beagle.

London Natural History Museum er lett tilgjengelig med offentlige transportmidler. Det ligger på flere bussruter og innenfor gangavstand fra South Kensington undergrunnsstasjon. Hvis du skulle komme med leiebil, er parkering dyrt og vanskelig å oppdrive. Museet holder åpent hver dag unntatt julaften og første juledag og har gratis adgang.


Guide til utforskning av Museo Nacional de Historia Natural


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 180 hotellene nær Museo Nacional de Historia Natural
Lord Kensington Hotel

Lord Kensington Hotel

38 Trebovir Road, London
3,0
av 5, basert på 44 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Earl's Court og 3 kilometer unna Museo Nacional de Historia Natural, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Stamford Bridge stadion og Imperial College London kun 3 kilometer unna.

kr 837
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
3,9
av 5, basert på 1 728 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette er et stort og moderne hotell i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra Gloucester Road undergrunnsstasjon på Piccadilly-linjen, og ved siden av Millennium Conference Centre.

kr 1,108
Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

68-86 Cromwell Road, London
3,9
av 5, basert på 790 anmeldelser
4.0 av 5.0

Beliggenhet

kr 1,676
The Ampersand Hotel

The Ampersand Hotel

10 Harrington Road, London
4,6
av 5, basert på 230 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Kensington og 10 minutters gange unna Museo Nacional de Historia Natural og Imperial College London. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Harrods kun 15 minutter unna.

kr 1,090
Gainsborough Hotel

Gainsborough Hotel

7-11 Queensberry Place, London
3,0
av 5, basert på 302 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette landlige vertshuset ligger i Kensington-området av London, er 200 meter fra naturhistorisk museum og 400 meter fra Victoria og Albert museum.

kr 1,388
The Rembrandt

The Rembrandt

11 Thurloe Place, London
4,3
av 5, basert på 1 860 anmeldelser
4.0 av 5.0

Hotell som er inspirert av regjeringstiden til Edward 7. i London, og som ligger i det velstående Knightsbridge, overfor Victoria and Albert Museum, 500 meter unna Harrods og 4,8 kilometer unna West End.

kr 1,515
The Pelham Hotel

The Pelham Hotel

15 Cromwell Place, South Kensington, London
4,5
av 5, basert på 101 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Kensington og 5 minutters gange unna Museo Nacional de Historia Natural og Victoria and Albert Museum. Dessuten ligger Imperial College London og Harrods kun 15 minutter unna.

kr 1,516
The Exhibitionist Hotel

The Exhibitionist Hotel

8-10 Queensberry Place, London
4,0
av 5, basert på 34 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Kensington og 10 minutters gange unna Museo Nacional de Historia Natural og Imperial College London. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Harrods kun 2 kilometer unna.