expedia

Oversikt over 5 Person Ferie Hjemme i Molde

Bildegalleri

Fasiliteter

 • Kjøkken
 • Vaskemaskin
 • Uteplass

Kart

Hva finnes i nærheten?

Populært stedThe Royal Birch and the Peace Grove5 min kjøring
Populært stedAker stadion5 min kjøring
Populært stedAursjovegen Road6 min kjøring
FlyplassMolde (MOL-Årø)13 min kjøring

Velg datoer for å se priser

  Om dette området

  Molde

  Dette feriehjemmet ligger i Molde. En lokal attraksjon er Molde Cathedral, mens Jendemsfjellet og Romsdalsfjord kan friste med vakre naturomgivelser.

  Se vår reiseguide til Molde
  Populært sted

  Hva som finnes i nærheten

  • The Royal Birch and the Peace Grove - 5 min kjøring
  • Aker stadion - 5 min kjøring
  • Molde sentrum - 6 min kjøring
  • Aursjovegen Road - 6 min kjøring
  • Skitours in Romsdalen - 6 min kjøring

  Komme seg rundt

  • Molde (MOL-Årø): 13 minutters kjøring

  Om dette overnattingsstedet

  5 Person Ferie Hjemme i Molde

  Feriehjem med kjøkken og terrasse i Molde
  Avslappende og god fjordferie 5 km vest for rosenes by Molde. Fra feriehuset/hytta har du panoramautsikt mot Romsdalsalpene og over leia der hurtigruta går. Hytta er koselig innredet i gammel stil. Hytta ligger sydvendt til i rolige og stille omgivelser med litt skrå naturtomt.Hele den store tomten er avskjermet for innsyn, kun forstyrret av fuglekvitter og bølgesskulp fra fjorden. Stedet for den som også vil trekke seg tilbake i naturen og bare slappe av. Den var delvis renovert utvendig i 2015 og annekset er nytt. TV-kanaler fra Astra1 med hundrevis av Europeiske kanaler, Riks-TV med 52 kanaler for Norge og Skandinavia. Internett via bredband kan også benyttes til å se TV, via medbrakt PC. Elektrisk hagegrill kan brukes på den 13,5 store terrassen. Bademuligheter er i fjorden 50 m unna eller på sandstrand 2 km fra hytta. Flere av turstiene i området fører til fjells. Dobbelsenga har en bredde på 120 cm, alle sengene er 190 cm lange. Cinderella toalett (forbrenningstoalett luktfritt) i hytta, bad med dusj og handvask i annekset, 2 meter fra hytta. 50 m nedenfor hytta ligger naustet med en 14 fots båt med en Tohatsu 9.9 -> 15 hk motor, inklusiv flytevester. Bestill leie av båt samtidig med bestillingen av hytten. Her er også fileteringsplass under tak med vann og lys. Hytta ligger ikke langt unna fjordåpningen mot Julsundet. Fannefjorden er en god fiskefjord. Mulighet for å fiske ørret og laks i Oselva eller i Osvannet, 30 km unna. På fjellet er det flere ferskvann /ørretvann. Molde har ca 25000 innbyggere og har alt det en småby kan by på. Badeland, gode restauranter og mange butikker. Fiskerimuseum og folkemuseum med store utstillingsbygg. Nærområdet har mange gode turmuligheter. På grunn av at terrenget er bratt fra parkeringsplassen og til hytta og naustet passer det best for de som er gode til beins. Parkeringsplass og tilgang til vaskemaskin er hos eier, 125 m fra hytta. 25 m nedenfor feriehytta ligget hytta til huseiers sønn, de vil være der en del helger. NB! Husk også å ta med penger/kontanter for betaling av depositum for hytten og leie av båten. For depositum ifbm leie av båten kan man også betale i euro. Oppsett: Kjøkken(komfyr(elektrisk), kaffetrakter(kaffetrakter), mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser(140-199L), vaskemaskin(deles med andre gjester)), Stue/soverom(30 m2)(TV(satellitt, Tyske TV-kanaler, Norsk TV (NRK og TV2)), vedovn(tre)), soveværelse(2x køyeseng), soveværelse(dobbeltseng, køyeseng), bad(håndvask, toalett(elektrisk)), bad(håndvask, dusj(tilgjengelig fra utsiden)), terrasse(13 m2), hagemøbler, grill Disse kostnadene er mandarotiske og belastes på stedet. De er ikke inkludert i leieprisen.: Innskudd; NOK 1.500 Sluttrengjøring; NOK 750, eller all rengjøring skal gjøres selv Kjæledyr; Ikke tillatt Sengetøy; Mulig å leie, NOK 125 pr Opphold Elektrisitet; NOK 1,60/kWh Valgfrie tjenester som du kan ordne på stedet: Badehånklær; Medbringes selv Wifi; Gratis (Min. 50/50 Mbit)
  Rommene har terrasse. Mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffetraktere/tekokere er tilgjengelig på kjøkken. Badene har dusj.

  Hele boligen

  Du vil få hele huset for deg selv, og kommer kun til å måtte dele plassen med de andre gjestene du reiser sammen med.

  Overnattingsstedets bestyrer

  overnattingsstedets bestyrer

  DanCenter

  Snakker Dansk, engelsk, tysk, norsk og Svensk

  Hotellfasiliteter

  Internett

  Internett

  Kjøkken

  Mikrobølgeovn
  Oppvaskmaskin
  Kaffetrakter/tekoker

  Soverom

  2 soverom

  Bad

  2 bad
  Dusj

  Underholdning

  TV med parabol

  Utendørsområder

  Terrasse

  Klesvask

  Vaskemaskin

  Kjæledyr

  Kjæledyr er ikke tillatt

  Tilpasning

  Røykfritt hotell

  Generelt

  Plass til 5
  Enhetens størrelse: 59 m²

  Regler

  Innsjekking

  Innsjekking fra kl. 16.00

  Utsjekking

  Utsjekking før kl. 10.00

  Spesielle innsjekkingsinstruksjoner

  • Gjestene vil motta e-post med inn- og utsjekkingsinstruksjoner fra bestyreren av overnattingsstedet.

  Kjæledyr

  • Kjæledyr er ikke tillatt

  Barn og ekstrasenger

  • Barn er velkomne.

  Aksepterte betalingsmåter på dette overnattingsstedet

  Mastercard
  Visa

  Viktig informasjon

  Avgifter

   
  • Strømgebyr: EUR 0.16 per kilowattime

  Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

  Valgfrie tillegg

  Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Avgift for rengjøring: EUR 72.78 per opphold
  • Gebyr for sengetøy: EUR 12.13 per opphold

  Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  Viktig å vite

  Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.
  Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.
  Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt.
   Det er tillatt å arrangere fester og andre arrangementer på området. 

  Overnattingsstedet er også kjent som

  • 65996

  Gjesteanmeldelser

  0,0

  Gjestevurdering

  5 - Fantastisk
  0
  4 - Bra
  0
  3 - OK
  0
  2 - Middelmådig
  0
  1 - Dårlig
  0

  1/5

   Keine Empfehlung, da es in der Nähe gar nichts gibt.

   Keine Empfehlung, da es in der Nähe gar nichts gibt.

   4/5 Bra

    Die Lage in der Nähe von Molde und der Panoramablick auf den Fjord. Guter Ausgangspunkt für Ausflüge

    Die Lage in der Nähe von Molde und der Panoramablick auf den Fjord. Guter Ausgangspunkt für Ausflüge nach Kristiansund, Alesund, Trollstigen, Geiranger...