COVID-19-restriksjoner.

[GRUPPER] 6/4 Boutique Multi-Condo av NOMAD GURU

Bildegalleri av [GROUPS] 6/4 Boutique Multi-Condo by NOMAD GURU

6 soverom og internettilgang
Basseng
Basseng
Basseng
Balkong

Oversikt over [GRUPPER] 6/4 Boutique Multi-Condo av NOMAD GURU

[GRUPPER] 6/4 Boutique Multi-Condo av NOMAD GURU

Hele leiligheten

6 soverom4 badPlass til 16 personer
Miami, FL

Utforsk området

 • Populært stedBrickell City Centre13 min gange
 • Populært stedJames L. Knight Center16 min gange
 • Populært stedBayfront Park10 min kjøring
 • FlyplassMiami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)20 min kjøring

Om dette overnattingsstedet

Hele stedet

Du vil få hele leiligheten for deg selv, og kommer kun til å måtte dele plassen med de andre gjestene du reiser sammen med.

[GRUPPER] 6/4 Boutique Multi-Condo av NOMAD GURU

Leilighet i Brickell i Miami
Strategisk plassert i den mest trendy og pulserende beliggenheten til det berømte Brickell / Downtown-området, tilbyr dette Boutique-stil Condominium-komplekset et basseng på taket, moderne GYM og forretningsområde, SPA-område, concierge, GRATIS betjent parkering, 1000+ sqft oppholdsrom og sengetøy og håndkle service. Gangavstand fra de beste restaurantene og nattklubbene i byen, det har også gratis Metromover stasjon 50ft. Vi går på kompromiss med å gi hjelp 24/7 til våre gjester! (Multi-Unit Condos i samme bygning)

Vårt team kan tilby noen form for tjenester du måtte trenge under turen, vennligst kontakt oss med hensyn til noen av følgende:

-Car, SUV og passasjervogner daglig / ukentlig / månedlig utleie
-Airport Plukk opp og slipp av
-Uber eller Private drivere for turer eller turer i byen
-Alle slags arrangement (for eksempel sport, konserter, spill) VIP og vanlige billetter og pakker
-Båt turer og festbåter
-Yachter, helikoptre og charterfly
-Privat kokk eller mat catering for din gruppe eller arrangementer

-The Concierge Guru

Hver gjest har tilgang til alle fasiliteter inne i bygningen gratis. Først av alt er det en gratis betjent parkering per enhet, og ytterligere parkeringsplasser er tilgjengelig i bygningen, samt på gateparkering. Takterrassen og badestampen, solstoler, fullt utstyrt GYM, SPA-rom med dampbad og badstue, klubbsal med biljardbord, TV-stue, høye stoler og bord, forretningssenter med Wifi, skriver og skanner. I tillegg til 24 timers sikkerhet og concierge-tjenester i bygningen er tilgjengelig for alle våre leietakere!

Vi kompromitterer med å tilby deg den beste servicen 24/7 før, under og etter oppholdet. Vi har en bedriftstelefon hvor du kan ringe med eventuelle forespørsler, vedlikeholdsordrer, nødhjelp, spørsmål, concierge-tjenester, bordtjenester, båtutleie og mye mer, vi er alle i full tilfredshet!

Flytt til rytmen til moderne byliv. I sentrum av alt Miami er dette den typen boutiquehøyhet, livsstil du ønsker: hotellstilstilbehør, dekoratornivå ett, to og tre soverom layouter, og direkte tilgang til fantastiske restauranter, shopping og kulturmuligheter. Topp det med et utrolig utvalg av fordeler som et privat klubbhus, treningssenter, spa med boblebad og solkledd bassengdekk, og du har alle ingrediensene for det luksuriøse livet.

Alle Miami-Dade offentlig transport, inkludert busser, gratis tolley og metromover, metro, Uber, Lift, taxi, turgåing, sykkel alt er praktisk!

Denne bygningen ligger i et av de mest privilegerte stedene i Miami. Først av alt er det innen gangavstand fra de beste restaurantene, barene og nattklubben i byen. Når du går nedover veien, skal du finne metro- og metromover-stasjonene som skal ta deg rundt SoFlo og Downtown. Det er et supermarked en gate fra bygningen, en 7/11 mindre enn 500 fot unna, CVS apotek, bensinstasjon, fotballbaner og stort sett alt du kanskje tenker på.
DET SKAL VÆRE EN LOKAL EXPERT TILDELT TIL DU FOR KONTROLLER OG KONTROLLERER PROSESSER OG YTTERLIGERE INFORMASJON OG DETALJER AV DIN RESERVERING OG EIENDOMEN

VENNLIGST RESERVER LEILIGHETEN OG EIENDOMEN SOM OM DET VAR DIN.

Ingen partier eller høye NOISER etter 10P. M.

Røyking tillatt i enheten, avgifter kan pålegges enhver person som påpeker dette.

Tapt nøkkel $ 25
TAPT FOB $ 100
RØKER INNEN ENHETEN $ 150

Vær oppmerksom på at dette er et boligbygg: Du må opprettholde og respektere andre interesser, SIKKERHETSFORHOLDDET SKAL VÆRE EN LOKAL EXPERT TILDELT TIL DU FOR KONTROLLER OG KONTROLLERER PROSESSER OG YTTERLIGERE INFORMASJON OG DETALJER AV DIN RESERVERING OG EIENDOMENVENNLIGST RESERVER LEILIGHETEN OG EIENDOMEN SOM OM DET VAR DIN. Ingen partier eller høye NOISER etter 10P. M.Røyking tillatt i enheten, avgifter kan pålegges enhver person som påpeker dette. Tapt nøkkel $ 25TAPT FOB $ 100RØKER INNEN ENHETEN $ 150Vær oppmerksom på at dette er et boligbygg: Du må opprettholde og respektere andre interesser, så vel som de grunnleggende regler, må du også bli registrert før du sjekker innLEILIGHETSOPPLYSNINGER VIL VÆRE TIDLIG FOR KONTROLLER FOR SIKKERHETSFORHOLDVIKTIG INFORMASJON:-Dette er en privat boligbygging, ikke et hotell, eventuelle problemer, vennligst ta kontakt med verten din først, da bygningens ledelse ikke får lov til å hjelpe noen kortsiktige leietakere.-Leilighetene gir et håndkle per gjest, samt vaskemiddel, de hvite håndklær som er til eksklusiv bruk inne i leiligheten, anbefaler vi å ta med badehåndklær til basseng og strandbruk.-Det er sengetøy og toalettartikler inkludert ved innsjekking, men eventuelle tilleggsutstyr som måtte være nødvendig, bør kjøpes av gjestene.-Vennligst husk at det ikke er noen concierge-tjenester i bygningen, så beveg eventuelle ulemper til vår følelse (Telefonnummer gjemt av Airbnb) eller EMAIL (E-post skjult av Airbnb)- Internettets WiFi og passord er plassert i AT & T svart boksen skrevet i et gul tape-Rommene er plassert i 6. etasje-GYM ligger i 1. etasje på baksiden av bygningen-En ekstra depositum kan være nødvendig av eieren avhengig av mange faktorer som antall gjester og grunn til å leie stedet og det er fullt refunderes innen 7 dager før gjestene sjekke ut.

Overnattingsstedets bestyrer

Nomad Guru
vrbo
Bookinger på dette overnattingsstedet administreres gjennom Vrbo, som er en del av Expedia Group.

Hotellfasiliteter

Internett

 • Internettilgang

Soverom

 • 6 soverom

Bad

 • 4 bad

Generelt

 • Plass til 16

Lignende overnattingssteder

Se lignende overnattingssteder

Regler

Innsjekking

Innsjekking fra kl. 16.00
Minstealder for innsjekking: 18 år

Utsjekking

Utsjekking før kl. 11.00

Spesielle innsjekkingsinstruksjoner

Du får en e-post fra verten med instruksjoner for innsjekking og utsjekking

Barn og ekstrasenger

Barn er velkomne

Viktig informasjon

Viktig å vite

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler
Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifter
Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt
Dette overnattingsstedet administreres gjennom vår samarbeidspartner Vrbo. Du får en e-post fra Vrbo med en link til en Vrbo-konto der du kan endre eller avbestille bestillingen din.

Overnattingsstedet er også kjent som

Groups 6 4 Multi By Nomad Guru
[GROUPS] 6/4 Boutique Multi Condo by NOMAD GURU
[groups] 6/4 Boutique Multi-condo by Nomad Guru Miami
[groups] 6/4 Boutique Multi-condo by Nomad Guru Apartment
[groups] 6/4 Boutique Multi-condo by Nomad Guru Apartment Miami
48789

Om dette området

Miami

Denne leiligheten ligger i bydelen Brickell i Miami. Er par lokale attraksjoner er Vizcaya museum og hager og Phillip and Patricia Frost Museum of Science, men hvis det heller er shopping som står på planen, kan du ta turen til Brickell City Centre og Shoppingdistrikt i Miami sentrum. Miami Seaquarium og Grapeland Water Park er også verdt et besøk.

Hva som finnes i nærheten

 • Brickell City Centre - 13 min gange
 • James L. Knight Center - 16 min gange
 • Shoppingdistrikt i Miami sentrum - 19 min gange
 • Bayfront Park - 10 min kjøring
 • Bayside Marketplace - 10 min kjøring

Komme seg rundt

 • Financial District Metromover Station - 7 min gange
 • Hialeah Market Station - 12 min kjøring
 • Miami internasjonale flyplass (MIA) - 20 min kjøring

Ofte stilte spørsmål

Oversikt over poengsummer og vurderinger

Rangering på 5 − Fantastisk. 0 av totalt 0 anmeldelser.
5 – Fantastisk 0%
Rangering på 4 − Bra. 0 av totalt 0 anmeldelser.
4 – Bra 0%
Rangering på 3 − Grei. 0 av totalt 0 anmeldelser.
3 – Grei 0%
Rangering på 2 − Dårlig. 0 av totalt 0 anmeldelser.
2 – Dårlig 0%
Rangering på 1 − Forferdelig. 0 av totalt 0 anmeldelser.
1 – Forferdelig 0%

Ingen anmeldelser ennå

Bli den første til å skrive en anmeldelse av dette overnattingsstedet etter oppholdet ditt.