Mexico kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Mexico 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Mexico med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Mexico. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Mexico

Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
5 out of 5
Carr. Chetumal - Puerto Juarez Km. 282, Playa del Carmen, QROO
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 5 184 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
4.7/5Exceptional! (1,633 anmeldelser)
Helt fantastisk hotell- må oppleves! PARADIS

"Fantastisk hotell- aldri opplevd maken til service og komfor. Nydelig anlegg med alle muligheter: basseng, egen sandbadeplass, mange restauranter med fantastisk beliggenhet. Maten var nydelig- smakte verdens beste hamburger og plankebiff. Lett ankomst. Service var eksellent og ingen kø på tross av ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2018

Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive
Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive
Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive
4 out of 5
Blvd. Kukulkan km 16.5, Zona Hotelera, Cancun, QROO
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 771 kr per natt fra 4. nov. til 5. nov.
4.5/5Wonderful! (3,649 anmeldelser)

"I like everything staff food Clean very very nice staff"…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2020

Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive
Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only
Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only
5 out of 5
Blvd. Kukulcan KM.12.5, Zona Hotelera, Cancun, QROO
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 290 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
4.6/5Wonderful! (2,086 anmeldelser)

"It has an Amazing beach also, good service from the personal"…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2020

Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferie i Mexico – rik kulturhistorie og vakker natur

Utforsk dette enorme landet "sør for grensen" med vakre strender, en fascinerende historie og mange kulturattraksjoner. Mexico har en rik kulturhistorie og en eksepsjonelt vakker natur. Besøk hovedstaden Mexico City, en av verdens 15 største metropolområder. I det storslagne Palacio Nacional kan du lære om Mexicos historie, helt fra aztekernes opphav til uavhengighetsperioden fra de spanske erobrerne og frem til moderne tid.

Se den spektakulære Ballet Folklórico de Mexico med de fargerike tradisjonsrike kostymene. Studer utsmykningene inne i Palacio de Bellas Artes under forestillingen, og se den majestetiske kuppelen som lyser så godt opp utenfra når mørket har lagt seg.

I nærheten av Mexico City kan du se de store sol- og månepyramidene ved Teotihuacan, som ble bygget lenge før europeerne kom til Nord-Amerika. Når du er på ferie i Mexico, kan du se andre fascinerende mesoamerikanske pyramider på flere ulike steder i landet, blant annet Puebla s store Cholula-pyramide.

Yucatán-halvøya kan by på en fin blanding av historiske severdigheter og morsomme aktiviteter på stranden. Slapp helt av på Cancún, Cozumel eller Playa del Carmen, som er populære strender å dra til på Mexicos Riviera Maya ved Det karibiske hav. Utforsk steinbyggverk i gamle mayabyer ved Chichen Itza og Tulum-ruinene. Dykk ned til Kantun-Chi s naturskapte huler og Cancún Marine Park s undervannsskulpturer laget av mennesker.

Du finner flere sandstrender langs kysten mot Stillehavet. Huatulco har mange strender og muligheter for snorkling over korallrevene. Drar du nordover på ferie i Mexico, kan du besøke Acapulco der stupere fra La Quebrada kaster seg langt ned i sjøen. Puerto Vallarta har strender og en strandpromenade mot sjøen der du kan finne restauranter, butikker og Viejo Vallarta. Besøk Cabo San Lucas ved Baja California Sur s sørlige spiss for å oppleve strender, spennende steinformasjoner og et pulserende natteliv.

Innover i landet finner du attraksjoner som Oaxaca, en spansk koloniby som står på UNESCOs verdensarvliste, og Monte Albán som er et arkeologisk funnsted som ligger i nærheten. I Morelia kan du betrakte den gamle rosa akvedukten som strekker seg 1,8 kilometer gjennom den moderne byen.

I hele Mexico kan du nyte høye temperaturer, hyggelige mennesker, håndlaget kunst og nydelig mat. Kjøp sølvsmykker og fargerike krukker. Spis gorditas, tostadas, enchiladas og mole, autentisk mat som er mye mer smaksrik enn det du får servert på de fleste meksikanske restaurantene nord for grensen. Besøk dette innbydende landet, som er en nær nabo og god venn av USA.