expedia

Kart

Utforsk området

Populært stedSan Nicolas kjøpesenter9 min gange
Populært stedLlanogrande kjøpesenter10 min kjøring
FlyplassMedellin (MDE-Jose Maria Cordova internasjonale flyplass)23 min kjøring
Populært stedEl Tesoro handlepark65 min kjøring

Velg datoer for å se priser

  Om dette området

  Rionegro

  BLUE HOUSE AEROPUERTO ligger i Rionegro. Hvis shopping står på planen, er San Nicolas kjøpesenter og Llanogrande kjøpesenter verdt et besøk, mens Lleras park og Arvi-parken kan friste med vakre naturomgivelser.
  Se vår reiseguide til Rionegro
  Kart
  Populært sted

  Hva som finnes i nærheten

  • San Nicolas kjøpesenter - 9 min gange
  • Llanogrande kjøpesenter - 10 min kjøring
  • Arvi-parken - 53 min kjøring
  • Lleras park - 62 min kjøring
  • El Tesoro handlepark - 65 min kjøring

  Komme seg rundt

  • FlyplassMedellin (MDE-Jose Maria Cordova internasjonale flyplass): 23 minutters kjøring

  Om dette overnattingsstedet

  BLUE HOUSE AEROPUERTO

  Gjestehus i Rionegro

  Regler

  Barn og ekstrasenger

  Barn er velkomne

  Viktig informasjon

  Avgifter

  Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Colombianske statsborgere, uavhengig av oppholdets lengde, og utenlandske statsborgere som oppholder seg i landet i 60 sammenhengende dager eller mer, vil bli belastet for en nasjonal omsetningsavgift på 19 % for opphold fra 1. januar 2021 og senere. Utenlandske gjester med turistvisum er fritatt fra dette. Avgiften kan legges til per rom hvis rommet deles av én gjest som må betale avgiften, og én som er fritatt.

  Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Disse kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av rommet du bestiller, og lengden på oppholdet.

  Viktig å vite

  Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler
  Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifter
  Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt

  Verdt å nevne

  Reiser du med et barn, kan det være overnattingsstedet ditt krever at du viser frem visse tilleggsdokumenter. Foreldre som reiser til Colombia med et barn på under 18 år kan bli bedt om å vise frem barnets fødselsattest og legitimasjon med bilde (pass dersom vedkommende er utenlandsk statsborger) ved innsjekking. Dersom en slektning eller foresatt reiser til Colombia med barnet, kan vedkommende bli bedt om å vise frem en fullmakt for reisen, underskrevet av både en notar og begge foreldrene til barnet, i tillegg til en kopi av begge foreldrenes legitimasjon. Dersom kun én av foreldrene til barnet reiser til Colombia med barnet, kan vedkommende bli bedt om å vise frem en fullmakt for reisen, underskrevet av både en notar og den andre av foreldrene. Besøkende som planlegger å reise til Colombia med barn bør kontakte et colombiansk konsulat før reisen for å få videre veiledning.

  Overnattingsstedet er også kjent som

  BLUE HOUSE AEROPUERTO Guesthouse Rionegro
  BLUE HOUSE AEROPUERTO Guesthouse
  BLUE HOUSE AEROPUERTO Rionegro
  BLUE HOUSE AEROPUERTO negro
  BLUE HOUSE AEROPUERTO Rionegro
  BLUE HOUSE AEROPUERTO Guesthouse
  BLUE HOUSE AEROPUERTO Guesthouse Rionegro

  Ofte stilte spørsmål

  Hvor ligger BLUE HOUSE AEROPUERTO?
  Dette gjestehuset ligger i Rionegro og 15 minutters gange unna San Nicolas kjøpesenter og Alberto Grisales stadion. Dessuten ligger Comfama Rionegro-parken og Católica de Oriente-universitetet kun 2 kilometer unna.

  Hold deg oppdatert med Expedia-appen

  Få sanntidsvarsler, se detaljer om reisen din, og få tilgang til mobileksklusive tilbud.

  Send deg selv en nedlastingslink

  Ved å angi telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Standardtakster for tekstmeldinger kan gjelde.