Nederland kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Maastricht

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Maastricht

Finn de beste områdene og bydelene i Maastricht for aktivitetene du liker best. Les mer om Maastricht

Hoteller i Maastricht

easyHotel Maastricht City Centre
2.5 out of 5
12 Het Bat, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 511 kr per natt
0.46 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (250 anmeldelser)

"I needed an overnight stay at a central located hotel with a reasonable price, and this was perfect for that purpose. Everything was fine (check-in, the room, the custom service, the check-out)."…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2019

easyHotel Maastricht City Centre
Novotel Maastricht
4 out of 5
Sibemaweg 10, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 948 kr per natt
2.14 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (667 anmeldelser)
Familie hotell

"Enkelt å bo med unger og flott basseng. God frokost ."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Novotel Maastricht
Crowne Plaza Maastricht
4 out of 5
Ruiterij 1, Maastricht
Gratis avbestilling
Prisen er 820 kr per natt
0.72 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (555 anmeldelser)

"Nice hotel in the centre of the old town"…"

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2019

Crowne Plaza Maastricht
Hotel Monastère Maastricht
4 out of 5
Boschstraat 69-71, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 072 kr per natt
0.46 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (250 anmeldelser)
Stilig fornyelse

"Sentralt i gamlebyen nyrestaurert i moderne stil, men vellykket beholdt endre stil og bygningselementer. Buss like vel hotellet, fint i forhold til konferansesenter og universitet. Gode senger og god frokost. Vennlig betjening. Be om rom inn mot gården, ikke ut mot gaten."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2018

Hotel Monastère Maastricht
Townhouse Designhotel Maastricht
4 out of 5
St. Maartenslaan 5, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 554 kr per natt
1.05 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (500 anmeldelser)
Poor!

"Elendig hotel i tanke på pris og standard. Det er etter min mening kun 2 stjernes hotel. Frokost burde i hvert fall hvert inkludert. Uhøfellig personell i resepsjon. De snakker om kunden/e på Dutch imens vi står der."…"

Anmeldelse skrevet 17. nov. 2018

Townhouse Designhotel Maastricht
Mabi Hotel Centrum
4 out of 5
Kleine Gracht 24, Maastricht
Prisen er 596 kr per natt
0.37 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (183 anmeldelser)

"Veldig moderne rom. Pent bad med flott dusj med høytidsdag trykk og skikkelig varmt vann. Stille og rolig, selv om det kun er to minutter fra rådhuset. Nesprezzo maskin på rommet og complimentary vinservering kl 17 da vi var der. Veldig hyggelig personale. Eneste minus - nattbordet var minimalt så ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2019

Mabi Hotel Centrum
Designhotel Maastricht
4 out of 5
Stationsstraat 40, Maastricht
Prisen er 735 kr per natt
0.95 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (571 anmeldelser)

"As expeceted, no complaints"…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

Designhotel Maastricht
Hotel Beaumont
4 out of 5
Wycker Brugstraat 2, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 097 kr per natt
0.83 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (488 anmeldelser)
Moderne hotell med sjel

"Koselig hotell med sjel nær sentrum. Hotellet er pusset opp, men har samtidig bevart sin historie. Sjarmerende detaljer drar opp helhetsinntrykket ytterligere; sender gratis postkort for deg, produkter fra Rituals, Nespressomaskin og økologisk te og deilig myk badekåpe på rommet. Serviceorientert ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2018

Hotel Beaumont
Van der Valk Hotel Maastricht
4 out of 5
Nijverheidsweg 35, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 161 kr per natt
2.29 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (463 anmeldelser)
Store rom - god frokost - litt avsides

"Et typisk forretningshotell litt utenfor sentrum. Store rom, stort bad (badekar og egen dusj), rent og pent, ikke slitt i det hele tatt. Stor frokostbuffet med alt du kan ønske deg (jada, bacon og småpølser...), brødvarer fra eget bakeri."…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2009

Van der Valk Hotel Maastricht
Boutique Hotel Sint Jacob
4 out of 5
Sint Jacobstraat 6, Maastricht
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 031 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4/5Very Good! (109 anmeldelser)

"Vanwege de Corona was er geen ontbijtbuffet en moesten we vantevoren alles doorgeven. Op zich hebben de dames dat prima geregeld en maakte ze voor iedereen snel een ontbijt klaar. Top!"…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2020

Boutique Hotel Sint Jacob
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Maastricht
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Maastricht

Overnatting i Maastricht

Hotell Maastricht: Maastricht er en av Nederlands mest sjarmerende byer, der den ligger helt sør i landet. Så langt sør i landet ligger byen, at den faktisk er Nederlandsk sørligste. Maastricht er et populære reisemål for turister, både på grunn av den flotte gamlebyen og de gode shoppingmulighetene.

Når du drar på ferie til Maastricht, har du mange hoteller å velge mellom. Det er faktisk rundt 150 hoteller i Maastricht, så det bør være mulig å finne et som passer din smak. Hvis du foretrekker å bo på et billig hotell i Maastricht, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Det viser deg de billigste hotellene på en oversiktlig måte.

Hotellene i Maastricht

Hotellene i byen er spredt rundt, så det lønner seg å ta en titt på kartet vårt, som viser hvor hotellene ligger, før du bestiller. Hvilken side av elven Maas vil du bo på? Vil du bo i nærheten av jernbanestasjonen? Frister det å kunne gå til gamlebyen på minutter? Alle disse spørsmålene bør du tenke over før du bestiller. Med søkeverktøyet vårt kan du filtrere hotellene etter område eller severdighet, noe som gjør prosessen enklere. Hotellene i byen har fra 2 til 4 stjerner, og du kan velge blant dyrevennlige hoteller, romantiske hoteller og familiehoteller – for å nevne noen typer.

Reisen til Maastricht

Det er ikke så enkelt å fly til Maastricht, siden byen bare har en liten flyplassen med noen få direkteruter. Det enkleste er ofte å fly til Amsterdam, siden det både er mange flyvninger daglig og billig flybilletter til byen. Deretter tar du toget eller kjører de tre timene til Maastricht. Hvis du uansett skal ha leiebil i Maastricht, kan du avtale at den skal hentes på flyplassen når du lander. Hvis du reiser med et par personer og bare skal være en weekend, vil prisen på leiebil og tog omtrent være den samme. En fordel med leiebil, er at du kan kjøre helt frem til døren til ditt utvalgte hotell i Maastricht.

Attraksjoner og severdigheter

Det er veldig mye spennende å se i Maastricht, men start med å besøke de to store torgene i sentrum. Vrijthof ligger rett ved den massive St. Servaas-kirken og St. Jan-katedralen, mens Markt er torget hvor rådhuset og flere av byens markeder er å finne. Det er på Vrijthof du bør være når karnevalet, som du kan lese mer om nedenfor, starter og avsluttes. Hvis du er glad i å besøke museer, tar du turen til Bonnefantenmuseum eller Natuurhistorisch Museum.

Hotell i Maastricht under karnevalet

Hvis det er én ting du må få med deg i løpet av livet, er det et ordentlig karneval. Karnevalet i Maastricht arrangeres vanligvis i slutten av februar eller starten av mars, og varer fra søndag til tirsdag. Disse dagene kler hele byen seg ut, og det er utrolig mye som foregår rundt om i sentrum. Parader, dekorerte vogner og trommegrupper vil du garantert se mye av. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å få et hotellrom i Maastricht under karnevalet, så bestill tidlig!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Maastricht?
Hotel Kasteel Bloemendal er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 barer og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Bed en Breakfast Verdesud og Kruisherenhotel Maastricht også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Maastricht hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Maastricht.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Maastricht?
Basert på anmeldelser er Stayokay Maastricht - Hostel et populært overnattingssted med 2 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. To rimelige alternativer er St. Martenslane Hotel Maastricht og Amrâth Grand Hotel de l’Empereur.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Maastricht?
Hulsman er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Van der Valk Hotel Heerlen og Hotel de Pauwenhof. Attraksjoner som Dreilaendereck og Valkenburg taubane passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Maastricht?
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og restaurant med hageutsikt. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Hotel Klein Zwitserland Wellness & Spa og Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Maastricht?
NH Maastricht er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og gratis wi-fi.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Maastricht?
WinselerHof har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og en bar. Crowne Plaza Maastricht og Chateau St Gerlach er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Maastricht?
Zenden Design Hotel Maastricht er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både helsestudio og gratis wi-fi. Chateau St Gerlach og Boutique Hotel Grote Gracht er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Maastricht?
Townhouse Designhotel Maastricht er et populært overnattingssted 4 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos og Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg. Du kan spille golf på Maastricht internasjonale golfbane i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Maastricht for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Juliana et hotell med 3 stjerner, frokost (inkludert) samt gratis wi-fi og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. Noen andre alternativer hvis du vil lære mer om stedets historie, er Townhouse Designhotel Maastricht og Hotel Scheepers. Du kan også besøke kjente landemerker som Helpoort, Fort St. Pieter og Klooster Wittem.
Hva er det beste hotellet for en vinterferie i Maastricht?
Basert på reisestatistikken vår er Landgoed Overste Hof er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre gode alternativer hvis du vil bo rett ved skiløypene, er Hotel Gerardushoeve og Townhouse Designhotel Maastricht. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til SnowWorld Landgraaf.

Nylige anmeldelser i Maastricht

Flere reisealternativer