Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Los Glaciares nasjonalpark

Nyt fjellturer, isbreturer, båtturer på elven og rideturer langs innsjøer i denne fantastiske nasjonalparken i skyggen av de snødekte Andesfjellene.

Los Glaciares nasjonalpark (Parque Nacional Los Glaciares) er en fryd for naturelskere; en utrolig region med kuperte fjell, mørkeblå innsjøer og tykke skoger. Se isbreer som forandrer seg rett foran øynene dine, gå turer til fjelltopper, seil forbi isfjell og opplev et fargerikt fugleliv. Parque Nacional Los Glaciares strekker seg omtrent 170 km langs foten av de majestetiske Andesfjellene. 

Isbreen Perito Moreno er det store trekkplasteret i den sørlige delen av parken. Gå på gangbroer til utsiktspunkter, og la deg fascinere av enorme isblokker som raser ned i vannet med et brak. Se hvordan utseendet til isbreen endrer seg i solen. Gå turer til ishuler, daler og laguner. Du kan nippe til en whisky som er kjølt ned med is fra isbreen. 

Ta vakre bilder av isfjell og utrolige naturlandskap mens du seiler av gårde på det klare vannet i Lago Argentino (Argentino-innsjøen). Kom så nær at du kan berøre isbreene Upsala og Spegazzini på båt- eller kajakkturer, eller ta en ridetur rundt innsjøen. Se etter ville dyr som kondorer, ørner og pumaer. 

Dra til den nordlige delen av parken for å få en vakker utsikt til Andesfjellene. Utforsk det 3 405 meter høye Fitz Roy-fjellet og Cerro Torre-fjellet på turer som varer i flere dager, eller kryss fjell og daler på terrengsykkel. Opplev Lago Viedma (Viedma-innsjøen) på nært hold på en komfortabel båttur.

Parque Nacional Los Glaciares ligger i provinsen Santa Cruz, i regionen Sør-Patagonia i Argentina. El Chalten er det perfekte utgangspunktet for et besøk til den nordlige delen, mens El Calafate er inngangsporten til den sørlige delen. Besøk attraksjonene i parken med organiserte turer, offentlig transport eller gåturer på egen hånd. 

Parken er åpen året rundt, mot et inngangsgebyr. Legg besøket til mellom november og mars, da været er mildt og solrikt. I vintermånedene er det kaldt og mye vind, og en del av turistaktivitetene er stengt. Se det offisielle nettstedet til parken for å få mer informasjon om camping og overnatting.


Kart

De beste hotelltilbudene i Los Glaciares nasjonalpark

Vis alle de 49 overnattingsstedene i Los Glaciares nasjonalpark
Chalten Suites Hotel
Chalten Suites Hotel

Chalten Suites Hotel

Av San Martin 27, El Chalten, Santa Cruz
   
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger i en nasjonalpark, 0,4 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 4,3 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 17,1 kilometer unna.

  Kaulem Hosteria
  Kaulem Hosteria

  Kaulem Hosteria

  Antonio Rojo y Comandante Arrua, El Chalten, Santa Cruz
    
   2.5 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger i El Chalten, 0,9 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 4,4 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 5,2 kilometer unna.

   Hostel Rancho Grande
   Hostel Rancho Grande

   Hostel Rancho Grande

   Av. San Martin 724, El Chalten, Santa Cruz
     
    2.0 av 5.0 Stjerner

    Dette vandrerhjemmet ligger i El Chalten, 1,5 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 3,5 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 18 kilometer unna.

    Posada y Cabañas El Barranco
    Posada y Cabañas El Barranco

    Posada y Cabañas El Barranco

    Calle 2 #45, corner of Lionel Terray, El Chalten, Santa Cruz
      
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i El Chalten, 1,3 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 3,8 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 5,8 kilometer unna.

     Destino Sur
     Destino Sur

     Destino Sur

     Lionel Terray 370, El Chalten, Santa Cruz
       
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet med et spa ligger i en provinsiell park, 1,3 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 3,5 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 5,8 kilometer unna.

      Los Cerros Boutique Hotel & Spa by DON
      Los Cerros Boutique Hotel & Spa by DON

      Los Cerros Boutique Hotel & Spa by DON

      San Martin 260, El Chalten, Santa Cruz
        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet med et spa ligger på fjellet, 0,7 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 4,1 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 5,3 kilometer unna.

       El Chalten Aparts
       El Chalten Aparts

       El Chalten Aparts

       Riquelme 326, El Chalten, Santa Cruz
         
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Denne leiligheten ligger i El Chalten, 0,8 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 4,8 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 5 kilometer unna.

        Andino Aparts - El Chalten 308 kr
        Andino Aparts - El Chalten

        Andino Aparts - El Chalten

        Llao Llao 45, El Chalten, Santa Cruz
          
         2.5 av 5.0 Stjerner

         Denne leiligheten ligger i El Chalten, 1,3 kilometer unna Capilla de los Escaladores og 4,3 kilometer unna Salto El Chorrillo-fossen. Viedma-innsjøen ligger 17,9 kilometer unna.