Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Aileen Bårdsen på trover

Hoteller i Lillesand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lillesand

3 Roms Overnatting i Høvåg
Holtevann, Lillesand, Agder
Hent priser
4.76 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Høvåg
Stor Leilighet med Fantastiske Fiskemuligheter. Inkludert Liten båt
Hent priser
11.42 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (22 anmeldelser)
Familieferie

"Vi hadde en fin uke. Verdt å nevne at verten driver hobby-gård, med høner, kalkun, gris og lama. Det var en riktig pluss for småbarn, som en forlengelse av dyreparken. Bra utgangspunkt for båtturer, med motorbåten og vår kayakk. Fikk fisk fra båt og fra land foran huset."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2020

Stor Leilighet med Fantastiske Fiskemuligheter. Inkludert Liten båt
2 Roms Overnatting i Høvåg
Address Provided by Property Manager, Lillesand, Agder
Hent priser
9.54 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Høvåg

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Clarion Hotel Tyholmen Arendal
4 out of 5
Teaterplassen 2, Arendal
Prisen er 1 580 kr per natt
37.48 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (315 anmeldelser)

"Fint rom, hyggelig betjening, velorganisert vedrørende covid 19. Alt var helt supert."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2020

Clarion Hotel Tyholmen Arendal
Comfort Hotel Kristiansand
3.5 out of 5
Skippergata 7-9, Kristiansand
Prisen er 1 178 kr per natt
20.27 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (554 anmeldelser)

"Ankom hotellet tidlig søndag kveld og var der frem til mandag formiddag. Bra standard på rommet og fellesarealene. Rommet var rent ved ankomst. Personalet var veldig hyggelig og hjelpsomme. God standard på frokosten selv under «koronatiden». Eneste minus var veldig små drikkeglass til frokosten."…"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2020

Comfort Hotel Kristiansand
4 Star Holiday Home in Høvåg
3.5 out of 5
KVÅSE, Lillesand
Hent priser
9.29 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Høvåg
7 Person Holiday Home in Høvåg
4 out of 5
HÆSTAD, Lillesand
Hent priser
10.67 km fra sentrum
7 Person Holiday Home in Høvåg
4 Roms Overnatting i Lillesand
Østre Kystvej, Lillesand, Agder
Hent priser
10.53 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Lillesand
Motell Sørlandet
2.5 out of 5
Vallesverdveien 800, Hovag, Lillesand, Aust-Agder
Prisen er 790 kr per natt
5.39 km fra sentrum
2.8/5 (38 anmeldelser)
Bra service, godt rom for pengene.

"Var ikke helt reint da vi kom, men sa ifra til de ansatte og han kom å vasket innen 2 minutt. Etter det var det ikke noe å klage på mtp at det var motell. Til prisen var det heelt supert! Og sengen var omtrent bedre enn min hjemme!"…"

Anmeldelse skrevet 5. des. 2019

Motell Sørlandet
2 Roms Overnatting i Lillesand
Kilen 11, Lillesand, Agder
Hent priser
10.71 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Lillesand
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lillesand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lillesand

Hotell Lillesand: Lillesand er en kommune og en by i Aust-Agder, og i byen bor det rundt 10 000 mennesker – folketallet øker imidlertid sterkt på sommerstid. Byen tiltrekker seg nemlig mange turister grunnet sin flotte skjærgård, og det er derfor flere hoteller i området å velge mellom. Dersom du vil bo midt i Lillesand er det ett hotell du kan benytte deg av. Hotellet har 2 stjerner, så buker du Expedia har du gode sjanser for å finne et billig hotellrom i Lillesand. De andre hotellene i området ligger i byer rundt Lillesand, og de aller fleste av disse er i Kristiansand – som ligger omtrent 25 km nordvest for Lillesand. Hotellrommene på hotellene du kan velge mellom holder stort sett god standard, og har både flatskjerm og kabel-TV.

Lillesand: en perle av en skjærgård

Lillesand er en idyllisk liten by i Norge som har mye spennende å by på. Byen ligger flott til langs kysten, og har en imponerende skjærgård som trekker mange turister til byen på sommerstid. Som du sikkert skjønner, er det beste tidspunktet å besøke byen på definitivt om sommeren.

Severdigheter og attraksjoner

Som nevnt er det skjærgården som er den virkelig store attraksjonen i byen. Her finner du mange glattslipte svaberg, spennende holmer, lune laguner, som ”Nilen”, og trange sund. Det er også mange fine turløyper og stier i området, og flere av disse tar deg med til flotte utsiktspunkter, som Skifjell, Kniben, Olashei, Vardeheia, Vardåsen og Fløresteinen. Det er også flotte gallerier i byen, som Wilhelmine. Å kalle dette et galleri er kanskje ikke helt korrekt, dette er nemlig et smykkeverksted som stiller ut og selger smykkene som lages i verkstedet. Meta Hansen skulpturpark er et annet kulturelt innslag i byen. Lillesand kunstforening og Stiftelsen Meta Hansens Hus tok i 2010 initiativ til etablering av denne flotte skulpturparken. Det er i hovedsak kunstneren Bård Breivik sine skulpturer som stilles ut i parken. Det er også flere kirker i byen, blant annet Vestre Moland kirke og Høvåg kirke, som det kan være interessant å ta en tur innom.

Uteliv

Foruten sommermånedene er utelivet i Lillesand stort sett som i en hvilken som helst annen småby i Norge. Det er flere utesteder i byen, men det er stort sett i helgene det er liv i byen. På sommerstid er imidlertid stemningen en helt annen, og alle turistene fører til at det er mye liv rundt om i byen – både i helgene og på ukedagene. Spesielt området rundt gjestehavnen er populært.

Shopping

Det er gode muligheter for shopping i Lillesand, og det er særlig området langs sjøen og i smauene at Lillesands mange små butikker ligger. Det er dette som er byens handelssentrum, og her er det et variert utvalg av både butikker og spisesteder. Det er ingen store kjøpesentre i området, men de mange småbutikkene ligger nært hverandre – så du bruker ikke mange minutter på å gå fra butikk til butikk.

Hotellbestilling: Lillesand

Søk etter et hotell i Lillesand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Lillesand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Lillesand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Lillesand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Lillesand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Lillesand. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Lillesand.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Lillesand?
Hotel Norge Lillesand er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis frokost. Motell Sørlandet er også en favoritt for reisen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Lillesand hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Lillesand.

Nylige anmeldelser i Lillesand

Flere reisealternativer