Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Romantiske hoteller i Lijnden

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingstype
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Tilrettelegging
Reisetype
Park Plaza Amsterdam Airport
4 out of 5
Melbournestraat 1, Lijnden
Hent priser
4.1/5Very Good! (1,090 anmeldelser)

"Manglet do pappern og såppa, mye stov under senga.."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2020

Park Plaza Amsterdam Airport
Finner du ikke det du leter etter?
Romantiske hoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Romantiske hoteller - Hoteller i Lijnden

Søk etter hoteller i Lijnden på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Lijnden ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Lijnden.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Lijnden.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Lijnden. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Lijnden.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Lijnden – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter romantiske hoteller i Lijnden?
Hvis du og din kjære er på utkikk etter et romantisk avbrekk, har vi akkurat det du leter etter. Flotte restauranter og avslappende spasentre er grunnen til at mange par velger Lijnden. Hvis du vil utforske området med din kjære, kan vi anbefale Vondelpark, Van Gogh-museet og Melkweg. Enten du ønsker å sove ut i luksuriøst sengetøy eller se på solnedgangen fra balkongen, finner du garantert et overnattingssted i Lijnden for en avslappende helgetur.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Lijnden?
Park Plaza Amsterdam Airport er et overnattingssted med 4 stjerner, og dette hotellet er en favoritt blant par. Det kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Når på året er det best å ta en romantisk tur til Lijnden?
Hvis du drømmer om å løpe hånd i hånd gjennom gatene i regnet, kan du ta en titt på denne informasjonen om temperaturen i Lijnden: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. De mest regnfulle månedene i Lijnden er oktober, september, november og desember. I løpet av denne perioden regner det i snitt 220 mm hver måned.
Hva kan man gjøre i Lijnden?
Det finnes ikke noe bedre enn å utforske et nytt reisemål med sin kjære, så ta en titt på alt Lijnden har å by på. Ønsker du og partneren din en variert ferieopplevelse, kan Lijnden blant annet by på gode shoppingmuligheter, flotte restauranter og aktiviteter som morsomme sportsarrangementer. Det er mye å se litt utenfor Amsterdam, og vi kan anbefale å ta turen til Vondelpark, Van Gogh-museet eller Melkweg.
Hvordan er det best å komme seg til Lijnden og rundt i byen når man er på en romantisk ferie?
Med informasjon om transportalternativene i Lijnden kan du få en god start på den romantiske ferien: For å komme deg til Lijnden kan du fly til Schiphol flyplass (AMS), som er den nærmeste store flyplassen, 4,5 km fra sentrum. Hvis du vil se mer av området, kan det lønne seg å leie bil.

Nylige anmeldelser i Lijnden

Flere reisealternativer