Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Romantiske hoteller i Lijnden

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Romantiske hoteller i Lijnden

Park Plaza Amsterdam Airport
4 out of 5
Melbournestraat 1, Lijnden
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 725 kr per natt
4.1/5Very Good! (1,196 anmeldelser)
Greit flyplasshotell

"Helt Ok hotell med passe avstand fra flyplassen, kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Park Plaza Amsterdam Airport
Finner du ikke det du leter etter?
Romantiske hoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Romantiske hoteller - Hoteller i Lijnden

Søk etter hoteller i Lijnden på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Lijnden ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Lijnden.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Lijnden.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Lijnden. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Lijnden.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Lijnden – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter romantiske hoteller i Lijnden?
Hvis du og din kjære er på utkikk etter et romantisk avbrekk, har vi akkurat det du leter etter. Flotte restauranter og avslappende spasentre er grunnen til at mange par velger Lijnden. Hvis du vil utforske området med din kjære, kan vi anbefale Vondelpark, Van Gogh-museet og Melkweg. Enten du ønsker å sove ut i luksuriøst sengetøy eller se på solnedgangen fra balkongen, finner du garantert et overnattingssted i Lijnden for en avslappende helgetur.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Lijnden?
Park Plaza Amsterdam Airport er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hvordan er værsesongene i Lijnden?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Lijnden er 1933 mm.
Hva kan man gjøre i Lijnden?
Det finnes ikke noe bedre enn å utforske et nytt reisemål med sin kjære, så ta en titt på alt Lijnden har å by på. Ønsker du og partneren din en variert ferieopplevelse, kan Lijnden blant annet by på gode shoppingmuligheter, flotte restauranter og aktiviteter som sportsarrangementer. Det er mye å se litt utenfor Amsterdam, og vi kan anbefale å ta turen til Vondelpark, Van Gogh-museet eller Melkweg.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Lijnden?
For å komme deg til Lijnden kan du fly til Amsterdam (AMS-Schiphol), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 4,5 km fra sentrum. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan det lønne seg å leie bil.

Flere reisealternativer