Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Valencia

Leiebil i Valencia

Valencia er en by som ligger vakkert til ved den spanske middelhavskysten. Det er den tredje største byen i Spania, og den er et populært reisemål for nordmenn. En ferie til Valencia byr blant annet på en fantastisk gamleby, som du så absolutt må sørge for å få med deg.

Bilutleie Valencia – Det å leie bil i Valencia er ikke noe problem, siden mange selskaper driver med bilutleie i sentrum. De fleste holder til i området rundt jernbanestasjonen i sentrum eller på flyplassen, men det er også noen i utkanten av byen. Er du på jakt etter billige leiebiler i Valencia, gjør du lurt i å benytte søkeverktøyet her på Expedia.no.

Kjør selv fra flyplassen

Når du setter deg på et fly til Valencia, tar det ikke mange timene før du lander på Valencia lufthavn. Flyplassen ligger omtrent ti kilometer vest for bykjernen, så du bruker ikke lang tid inn til sentrum med bil. Dersom du har planlagt å ha leiebil i Valencia, kan du like godt avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Da slipper du tenke på hvordan du skal komme deg fra flyplassen og til ditt hotell i Valencia.

Velg riktig leiebil for deg

Med så mange leiebiler i Valencia å velge mellom, vil du helt sikkert finne den perfekte leiebilen for deg. De aller fleste biltypene kan leies, enten du er på jakt etter en liten bil, for enkelt å komme deg frem i sentrum, en stor bil, for å få plass til familiens bagasje, eller kanskje en kabriolet – så du kan kjenne vinden i håret når du er ute å kjører. Selv om hovedgatene stort sett er brede og godt skiltet, kan smågatene i sentrum være litt trange. Velg derfor en mindre leiebil hvis du bare skal kjøre rundt i sentrum.

Opplevelsesrik dag

Planlegger du å se mange av byens attraksjoner, bør du investere i Valencia Card med en gang. Det lar deg kjøre gratis på buss og bane, i tillegg til at du får en rekke rabatter. Start med å besøke Ciutat de les Arts i les Ciències, et fantastisk museumskompleks. Ta deretter turen til tyrefektningsmuseet, for å lære mer om byens historie og kultur. Dette er bare starten, det er veldig mye å se i Valencia!

Kjør til Albufera for spennende opplevelser

Hvis du er glad i naturopplevelser og dyr, og du i tillegg har tilgang til leiebil i Valencia, kan du dra til nasjonalparken og fuglereservatet Albufera på en dagstur. Det ligger bare noen kilometer sør for Valencia, så du bruker ikke lang tid på å komme deg dit. Det går også egne turistbusser til området, men det er mye mer praktisk å kjøre selv. Det er en stor innsjø i nasjonalparken hvor du kan bli med ut på en båttur. I løpet av turen vil du se mye av det yrende fuglelivet i og rundt sjøen. Kjør også innom den lille, sjarmerende landsbyen El Palmar, som ikke ligger langt fra Albufera.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Valencia

Hva er den beste prisen på leiebil i Valencia?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Valencia .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Valencia?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Valencia er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Valencia?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Valencia?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Valencia

Utforsk Valencia med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!