Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Valencia

Vis alle leiebiler i Valencia

Utforsk Valencia

Utforsk Valencia med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Valencia

Leiebil i Valencia

Valencia er en by som ligger vakkert til ved den spanske middelhavskysten. Det er den tredje største byen i Spania, og den er et populært reisemål for nordmenn. En ferie til Valencia byr blant annet på en fantastisk gamleby, som du så absolutt må sørge for å få med deg.

Bilutleie Valencia – Det å leie bil i Valencia er ikke noe problem, siden mange selskaper driver med bilutleie i sentrum. De fleste holder til i området rundt jernbanestasjonen i sentrum eller på flyplassen, men det er også noen i utkanten av byen. Er du på jakt etter billige leiebiler i Valencia, gjør du lurt i å benytte søkeverktøyet her på Expedia.no.

Kjør selv fra flyplassen

Når du setter deg på et fly til Valencia, tar det ikke mange timene før du lander på Valencia lufthavn. Flyplassen ligger omtrent ti kilometer vest for bykjernen, så du bruker ikke lang tid inn til sentrum med bil. Dersom du har planlagt å ha leiebil i Valencia, kan du like godt avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Da slipper du tenke på hvordan du skal komme deg fra flyplassen og til ditt hotell i Valencia.

Velg riktig leiebil for deg

Med så mange leiebiler i Valencia å velge mellom, vil du helt sikkert finne den perfekte leiebilen for deg. De aller fleste biltypene kan leies, enten du er på jakt etter en liten bil, for enkelt å komme deg frem i sentrum, en stor bil, for å få plass til familiens bagasje, eller kanskje en kabriolet – så du kan kjenne vinden i håret når du er ute å kjører. Selv om hovedgatene stort sett er brede og godt skiltet, kan smågatene i sentrum være litt trange. Velg derfor en mindre leiebil hvis du bare skal kjøre rundt i sentrum.

Opplevelsesrik dag

Planlegger du å se mange av byens attraksjoner, bør du investere i Valencia Card med en gang. Det lar deg kjøre gratis på buss og bane, i tillegg til at du får en rekke rabatter. Start med å besøke Ciutat de les Arts i les Ciències, et fantastisk museumskompleks. Ta deretter turen til tyrefektningsmuseet, for å lære mer om byens historie og kultur. Dette er bare starten, det er veldig mye å se i Valencia!

Kjør til Albufera for spennende opplevelser

Hvis du er glad i naturopplevelser og dyr, og du i tillegg har tilgang til leiebil i Valencia, kan du dra til nasjonalparken og fuglereservatet Albufera på en dagstur. Det ligger bare noen kilometer sør for Valencia, så du bruker ikke lang tid på å komme deg dit. Det går også egne turistbusser til området, men det er mye mer praktisk å kjøre selv. Det er en stor innsjø i nasjonalparken hvor du kan bli med ut på en båttur. I løpet av turen vil du se mye av det yrende fuglelivet i og rundt sjøen. Kjør også innom den lille, sjarmerende landsbyen El Palmar, som ikke ligger langt fra Albufera.