Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Bilutleie i Salzburg

Salzburg er en by i Østerrike, samt hovedstad i delstaten med samme navn. Velger du å reise til Salzburg kan du oppleve snøkledde alper, koselige kaféer og en by som hyller Salzburgs store sønn - Mozart.

Det er mye å velge mellom når du søker etter leiebil i Salzburg. Dersom du bestiller i god tid i forkant, har du store sjanser for å få et tilbud som møter behovene dine. Leverandørene gjør sitt beste for å sørge for at du får den informasjonen du trenger, og med leiebil sikrer du en behagelig reise samt tid til å feriere slik du selv ønsker.

Bilutleie fra Salzburg lufthavn

Salzburg lufthavn, W.A. Mozart, er landets nest største, og ligger kun fire kilometer fra sentrum. Du kan ta buss eller taxi inn til byen på 15-20 minutter, og leie bil i Salzburg, eller du kan velge blant de mange utleiefirmaene som ligger i ankomsthallen på flyplassen. Dersom du ønsker å bestille flybilletter til Salzburg, finner du enkelt reiser med SAS, Lufthansa og Austrian Airlines hvis du påberegner en mellomlanding.

Opplev Salzburg

Salzburg er en by med vakre bygninger, og her kan du oppleve flott arkitektur og middelalderbygninger i den gamle bydelen Alstadt, som befinner seg på UNESCOs verdensarvliste. Det finnes nok av delikatessebutikker, markedsboder og kaféer i de mange smugene, og byen er omringet av de mektige alpene. Wolfgang Amadeus Mozart er byens stolthet, og du kan ikke dra herfra uten å ha prøvd en håndfull Mozartkuler. Den store komponisten har to museer oppkalt etter seg – Geburtshaus og Wohnhaus – der han ble født og der han bodde. På ferie i Salzburg er det så å si obligatorisk i være med på en ”Sound of Music”- tur, og oppleve stedet der den legendariske filmklassikeren ble spilt inn. Velger du leiebil i Salzburg blir valgene flere, og det er enkelt å komme seg rundt og få med seg alle severdighetene. Går du i giftetanker kan du kanskje svinge innom Schloss Mirabell, som med sine vakre blomster, greske statuer og fantastiske utsikt er populær som bryllupsarena. Har du med familien på tur, kan et besøk innom naturhistorisk museum - Haus der Natur- være et godt tips, for å se reptilhus og et av Sentral-Europas vakreste akvarier.

Når du planlegger å reise på ferie til Østerrike kan det være lurt å bestille et hotell i Salzburg i god tid for å få det meste ut av reisen. For å unngå unødige stressfaktorer og tidspress, kan det å ha leiebil være redningen om man legger opp til en aktiv ferie. Du kommer deg enkelt fra attraksjon til attraksjon, og slipper å gå glipp av de store opplevelsene. Det er også gode muligheter for å reise en tur over til både Tyskland, Italia eller Sveits, ettersom Østerrike grenser til mange land med sin praktiske beliggenhet. Bestiller du ferien tidlig er det gode muligheter for å få billig leiebil i Salzburg.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Salzburg

Hva er den beste prisen på leiebil i Salzburg?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Salzburg .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Salzburg?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Salzburg er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Salzburg?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Salzburg?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Salzburg

Utforsk Salzburg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!