Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Pisa

Leiebil Pisa

Det er én ting alle forbinder med den italienske byen Pisa, og det er selvfølgelig Det skjeve tårnet. Det er få byer i verden som har blitt så berømt som Pisa på grunn av én attraksjon, og de aller fleste av turistene som kommer til byen, kommer kun for å se tårnet. En ferie til Pisa kan imidlertid by på mye annet spennende.

Bilutleie Pisa – Det mangler ikke på steder hvor du kan leie bil i Pisa, det er blant annet flere forskjellige utleieselskaper rundt om i sentrum. Søkeverktøyet vårt på Expedia.no har en snedig kartfunksjon, som du kan benytte for å se hvor de forskjellige selskapene holder til.

Leie bil på flyplassen

Et alternativ til å ordne leiebilen i sentrum, spesielt hvis du kommer med fly til Pisa, er å avtale henting av leiebilen på flyplassen når du ankommer. På flyplassen holder alle de store internasjonale og lokale utleieselskapene til, noe som gjør det enklere å finne en billig leiebil i Pisa. I tillegg er det selvfølgelig veldig praktisk å slippe å tenke på transport med buss, drosje eller lignende til ditt utvalgte hotell i Pisa.

Velg riktig leiebil i Pisa

Veinettet i Pisa er veldig bra, så du trenger ikke tenke på at du må velge en bil som tåler litt røft terreng. Det kan imidlertid være lurt å gå for en liten leiebil, siden parkering kan være veldig vanskelig å oppdrive i byen. En bil av typen mini eller kompakt er perfekt for kjærestepar eller venner på tur, men for familier er nok allikevel en stasjonsvogn eller større bil å anbefale. Da kan man heller parkere litt utenfor de mest populære turistområdene og ta bena i bruk den siste biten.

Det skjeve tårnet

Torre Pendente, som betyr ”det skjeve tårnet”, er ikke bare den mest kjente severdigheten i Pisa, men kanskje i hele Italia. Tårnet ble begynt bygget i 1173, og den gang var det ment å være klokketårnet til katedralen. På grunn av den ustabile grunnen tårnet ble bygd på, begynte det etter hvert å helle over mot den ene siden. Det var først i 2001 tårnet endelig ble sikret mot å kollapse, så nå er det helt trygt å besøke det. Siden bare 50 personer kan besøke tårnet hver halvtime, er køen ofte veldig lang. Det lønner seg derfor å bestille på forhånd, gjerne flere uker i forveien i høysesongen.

Dagstur til byer i nærheten

Den største fordelen med å leie bil i Pisa, er at du er veldig mobil. Du kan kjøre hvor som helst, så hvorfor ikke ta en dagstur til en av de koselige byene i nærheten? Firenze er bare 100 kilometer fra Pisa, og er uten tvil den flotteste byen i Toscana. San Gimignano er litt nærmere, omtrent 80 kilometer, og byen er på UNESCOs verdensarvliste. Dette var verdens første by med ”skyline”, så husk på kameraet ditt! Avslutt med å besøke Viareggio, som bare er 25 kilometer fra Pisa. Denne byen har blant annet flotte strender.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Pisa

Hva er den beste prisen på leiebil i Pisa?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Pisa .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Pisa?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Pisa er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Pisa?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Pisa?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Pisa

Utforsk Pisa med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!