Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Korfu

Korfu er en vakker og frodig øy i Hellas, og et fantastisk reisemål både for småbarnsfamilier, vennegjenger og kjærestepar. En ferie til Korfu er kanskje aller flottest fra mai til oktober når man kan nyte det krystallklare vannet og de gylne strendene på sitt beste, og naturligvis all den gode, greske maten!

Bilutleie Korfu – Korfu er 613 kvadratkilometer stor med 112 000 innbyggere. Utvalget av leiebiler er stort, og du kan hente leiebilen flere steder på øya eller på flyplassen, som ofte er det enkleste. Sjekk ut søkeverktøyet på Expedia.no for å finne billig leiebil på Korfu. Med leiebil har du full frihet til å oppleve hele den vakre øya.

Leiebil på flyplassen

Kommer du med fly til Korfu, lander du på Korfu internasjonale lufthavn, tre kilometer utenfor Korfu by. Hit kommer store mengder charterfly hver dag, og flyplassen har allerede blitt for liten for alle besøkende. Dermed må du beregne god tid. Det finnes flere leiebilselskaper på flyplassen, men bestill tidlig for å få den bilen du ønsker deg. Det er gode muligheter for å finne billige leiebiler på Korfu, men da er altså planlegging alfa og omega. Med leiebil kjører du rett til ditt eget hotell på Korfu, og har full frihet til å farte rundt på øya.

Velg riktig leiebil

Tenk ferie når du velger bil. For en familie er det lurt å sørge for god plass, både til unger og bagasje. Plutselig skal du ha luftmadrasser og badedyr inn i bagasjerommet, i tillegg til koffertene. For den ultimate feriefølelsen kan du velge en kul kabriolet. Er du på jakt etter en billig leiebil på Korfu, bør du velge en av de minste eller nest minste typene. Expedia.no gjør det enkelt for deg å finne billig bilutleie på Korfu.

Utflukter i leiebilen

Korfu er en av de største greske øyene, og da er det ekstra lurt å ha sin egen leiebil. Da kan du dra hvor du vil, når du vil, og kanskje klarer du å finne en mer ubefolket strand? Korfus historie er fylt med slag og erobringer, og overalt på øya finnes gamle festninger. To av disse omgir hovedstaden, byen Korfu. Her finner du også fine restauranter, butikker og natteliv. Den gamle bydelen står på UNESCOs verdensarvliste. Korfus kystlinje er ca. 217 kilometer, så hvorfor ikke kjøre rundt hele øya? Midt på øya er det også muligheter for å gå i fjellet, øyas høyeste fjell er Pantokrator, som er 911 meter høyt.

Strandliv

De fleste turistene kommer til Korfu for sol- og badeliv, og her er mange vakre strender og nydelig, rent vann. De beste strendene på Korfu sies å ligge på vestkysten av øya: Agios Giogios, Paleokatritsa, Ermones og Glifada. På nordkysten finner du Sidari, Rodha og Kassiopi, og den fineste stranda i sør mener mange er Kavos. Med leiebil på Korfu kan du utforske en ny strand hver dag. Du bør også ta turen til Kanonihalvøya og se den nydelige 1200-tallskirken Pontikonissi, det mest fotograferte stedet på Korfu.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Korfu

Hva er den beste prisen på leiebil i Korfu?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Korfu .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Korfu?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Korfu er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Korfu?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Korfu?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Korfu

Utforsk Korfu med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!