Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Lambeth Palace

Bli med på en omvisning i historiske Lambeth Palace, erkebiskopen av Canterburys offisielle residens i London, og ta en tur i den fredelige hagen som omgir palasset.

Lambeth Palace har fungert som erkebiskopen av Canterburys hjem og kontor i nesten 800 år. Reserver en plass på en omvisning for å få en titt inn i kapellet fra 1200-tallet, krypten og representasjonssalene. Du kan også vandre rundt i den nydelige palasshagen i ditt eget tempo.

Palasset ble opprinnelig bygget på 1200-tallet, men bare noen få deler av den originale strukturen er bevart. Bli med på en omvisning, og legg spesielt merke til det flotte porthuset i rød murstein fra Tudor-perioden – et av høydepunktene ved palassanlegget. Det ble bygget av kardinal John Morton rundt 1490, og bygningen består av to tårn på fem etasjer i tillegg til et brystvern.

Under vandringen rundt på eiendommen forteller omviserne om hvordan palasset har endret seg gjennom tidene. Man kan også besøke krypten og se nærmere på en freske av den majestetiske Jesus, en gave fra pave Paul VI til erkebiskop Ramsey i 1966.

Unn deg et besøk i Lambeth Palace Gardens, som er den eldste kontinuerlig dyrkede hagen i London. I denne vakre, 0,4 km² store hagen kan du se løkblomster, frukttrær i blomst og et stort utvalg fargerike vekster.

Lambeth Palace ligger også i nærheten av en rekke av Londons største severdigheter, som Westminster Abbey, Houses of Parliament og Tate Britain. Du kan vurdere å kombinere en tur hit med et besøk i Imperial War Museum London, som både inneholder utstillinger om det britiske militæret og kunstverk inspirert av ulike konflikter.

Lambeth Palace ligger ved den sørlige bredden av Themsen. Du kommer deg hit ved å ta undergrunnen til Lambeth North stasjon. Hagen er åpen for publikum første onsdag i måneden mellom mars og oktober. Omvisninger tilbys noen ganger, og du finner mer informasjon om datoer, tidspunkter og billettpriser på nettstedet. Palasset har også en liten gavebutikk som selger suvenirer og guidebøker.


Guide til utforskning av Lambeth Palace


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 4 779 hotellene nær Lambeth Palace
Park Plaza Westminster Bridge London 1,548 kr
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  av 5, basert på 9 430 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

  DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 1,351 kr
  DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

  DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

  30 John Islip Street, London
    
   4,3
   av 5, basert på 3 133 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i City of Westminster og 15 minutters gange unna Tate Britain, Big Ben og Houses of Parliament. Dessuten ligger Parliament Square og Westminster Abbey kun 15 minutter unna.

   The Strand Palace Hotel 1,084 kr
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, London
     
    4,0
    av 5, basert på 8 962 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i City of Westminster og 15 minutters gange unna Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Dessuten ligger London Dungeon og Big Ben kun 2 kilometer unna.

    Park Plaza London Waterloo 1,215 kr
    Park Plaza London Waterloo

    Park Plaza London Waterloo

    6 Hercules Road, London
      
     4,5
     av 5, basert på 1 464 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i Lambeth og 10 minutters gange unna Florence Nightingale-museet, The Vaults og Imperial War Museum. Dessuten ligger Old Vic og Southbank Centre Book Market kun 10 minutter unna.

     Park Plaza County Hall London 1,502 kr
     Park Plaza County Hall London

     Park Plaza County Hall London

     1 Addington Street, London
       
      4,4
      av 5, basert på 3 936 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet med et spa ligger i Lambeth og få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger The Vaults og Jubilee Gardens kun 5 minutter unna.

      St. James' Court, A Taj Hotel, London 1,576 kr
      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      54 Buckingham Gate, London
        
       4,4
       av 5, basert på 2 055 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Buckingham Palace, Westminster Cathedral og Big Ben er blant de mange populære attraksjonene innen 0,8 km radius fra dette sentrale London-hotellet. Victoria Station er en 7-minutters spasertur unna. St. James' Park og Hyde Park ligger i nærheten.

       The Grosvenor Hotel 1,342 kr
       The Grosvenor Hotel

       The Grosvenor Hotel

       101 Buckingham Palace Road, London
         
        4,2
        av 5, basert på 1 390 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

        Marlin Waterloo 1,123 kr
        Marlin Waterloo

        Marlin Waterloo

        111 Westminster Bridge Road, London
          
         4,5
         av 5, basert på 466 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette leilighetshotellet i London (Lambeth) ligger nær Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. I nærheten finner du dessuten Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye.