Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Kungsholmen

I kveld 18. jun. - 19. jun.
Denne helgen 21. jun. - 23. jun.
Neste helg 28. jun. - 30. jun.

Populære hoteller i nærheten av Stockholm i Stockholm

Vis alle de 466 overnattingsstedene i Kungsholmen

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Stockholm Hostel
Stockholm Hostel
2.0 av 5.0 Alströmergatan 15, Stockholm
Gratis avbestilling
4,0/5 (311 anmeldelser)

I had a late arrival, so I got a mail from the hotel with a code for the front door. When I arrived the code would not work. I tried to call the number at the front door, just to be connected to a machine telling me to send a mail. Another guest arrived and had the same problem. Luckily a third guest ...

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2018
3 star hostel
3 star hostel
2.0 av 5.0 Kungsholmsgatan 13- 13A, Stockholm
3,0/5 (237 anmeldelser)
672 kr per natt for 2 gjester

Sentral plassering

Anmeldelse skrevet 1. feb. 2017
Lodge32 - Hostel
Lodge32 - Hostel
1.0 av 5.0 Hantverkargatan 32, Stockholm
2,8/5 (119 anmeldelser)
735 kr per natt for 2 gjester

Det var ok. Det var litt brak om kvelden, men det varte ikke lenge..

Anmeldelse skrevet 6. apr. 2018
City Hostel
City Hostel
2.0 av 5.0 Fleminggatan 19, Stockholm
4,2/5 (81 anmeldelser)

Séjour parfait dans cette auberge ! Situation centrale idéale avec plusieurs commodités à proximité (Metro, cafés, supermarché, gare centrale pour trains et bus). Auberge très propre et calme malgré la situation en centre ville. L’excellente situation georgraphique permet de faire beaucoup de choses ...

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2019
Romslig Leilighet nær Sentrum av Byen
Romslig Leilighet nær Sentrum av Byen
3 Hjärnegatan, Stockholm, Stockholm County
Koselig Studio 5-10 Minutters Gange fra Sentralstasjonen
Koselig Studio 5-10 Minutters Gange fra Sentralstasjonen
3 Hjärnegatan, 402, Stockholm, Stockholm County
Hotel Aldoria
Hotel Aldoria
3.0 av 5.0 Sankt Eriksgatan 38, Stockholm
3,2/5 (780 anmeldelser)

Helt greit og fredelig sted. Stort og fint rom. Rimelig pris. Sentral beliggenhet med T-bane og busstopp like ved.

Anmeldelse skrevet 6. des. 2018
Niro Hotel Apartments
Niro Hotel Apartments
3.0 av 5.0 Mariebergsgatan , Stockholm
Gratis avbestilling
5,0/5 (4 anmeldelser)
858 kr per natt for 2 gjester

Very good hotel and all new stuff Good experience

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2019
First Hotel Fridhemsplan
First Hotel Fridhemsplan
3.5 av 5.0 St Eriksgatan 20, Kungsholmen, Stockholm, Stockholm
Gratis avbestilling
3,9/5 (1 786 anmeldelser)

Et enkelt og hyggelig hotell. God frokost, hyggelig personale, rent og pent over alt. God beliggenhet ift. T-banen. Rommet vi fikk var veldig lite (2x3,5m), med et lite, men pent bad m/dusj. Senga var perfekt myk, men ingen dobbeltseng, kanskje max 140 cm bred. Min datter og jeg lå i hver sin ende ...

Anmeldelse skrevet 12. mai 2019

Begrens søket ditt

Hoteller som ligger i Kungsholmen i Stockholm

Overnatting på Kungsholmen

Hotell Kungsholmen: Kungsholmen er en øy som ligger i Stockholm, forbundet med bydelen Norrmalm via Barnhusbroen. Øya byr på urbanitet og flott natur. I tillegg er du faktisk midt i Stockholm, byen som kanskje fremfor noen er Nordens hovedstad. Finner du et billig hotell på Kungsholmen har du et unikt utgangspunkt for ferien.

Det er lurt å benytte Expedia.no når du skal bestille din ferie til Kungsholmen. Søkeverktøyet vårt gjør det enkelt og oversiktlig å bestille hotell, og du kan velge ut i fra hva som passer best for akkurat deg. Skal det være luksus, skal det være familievennlig eller kanskje noe for alle gutta? Uansett hjelper vi deg finne et billig hotell på Kungsholmen.

Turen til ditt hotell på Kungsholmen

Det er heldigvis utmerkede flyforbindelser til Stockholm, så det er ikke noe problem å fly til Kungsholmen. Allerede på flyplassen kan du ordne deg med en leiebil fra flere forskjellige tilbydere. Det finnes også et stort kommunikasjonsnettverk av busser og undergrunnsbaner. Storbyen er kanskje ikke så lett å navigere i med bil, men vi anbefaler likevel en leiebil på Kungsholmen og i Stockholm, slik at du står friere til å utforske byen og området i sin helhet. Å gå over Västerbron mot ditt hotell på Kungsholmen er uansett et fantastisk skue. Ta med deg fotoapparatet og få en forsmak på alt det billedskjønne Stockholm og Kungsholmen har å by på!

Se og gjøre i nærheten av ditt hotell på Kungsholmen

Like ved ditt hotell på Kungsholmen finner du Stadshuset. Dette er stedet hvor den årlige Nobelpris-banketten finner sted, og stedet er i det hele tatt et mektig landemerke i Sverige. Hver dag kan du bli med på en guidet omvisning, og du kan også ta deg til topps i tårnet for å nyte en fantastisk utsikt over gamlebyen. I umiddelbar nærhet finner du også Tollmuseet, som er interessant for hele familien. Her er det i tillegg gratis inngang! Bor du på hotell på Kungsholmen har du mange muligheter og det er aldri store avstander.

Bading på Kungsholmen

Visste du at Kungsholmen har flere fine badeplasser? Kungsholmen kan til og med skilte med den største stranden i byområdet, nemlig Smedsuddsbadet. Her kan alle og enhver kose seg, og hvis du reiser med familien kan du også nyte et barnevennlig område. Du finner stranden ved siden av Rålambshovsparken. På vestre del av Kungsholmen finner du enda en badestrand. Til tross for at den er noe mer steinete, er dette også et populært område for bading, grilling og avslapning.

Spis og drikk på Kungsholmen

Kungsholmen har mange spisesteder og vannhull. Dette er med andre ord et svært populært sted på kveldstid. Du kan velge mellom alt fra billig snacks til normalt prisede og stivprisede alternativer. Noen restauranter serverer tradisjonell svensk mat, mens andre gjør det mer eksotisk og internasjonalt. I tillegg til det gode utvalget, vil den flotte beliggenheten til mange av stedene gjøre opplevelsen enda bedre.