Polen kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Paweller på trover

Moteller i Koscielisko

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Moteller i Koscielisko 

Tatraline
3 out of 5
Demänovská Cesta 8, Demanova, Liptovsky Mikulas
Hent priser

Dette motellet ligger i Liptovsky Mikulas og 5 kilometer unna Namestie Osloboditelov, Naturbeskyttelses- og huleforskningsmuseum og Galeria P.M. Bohuna. Liptovská ...

4.9/5Exceptional! (10 anmeldelser)

"Vsetko bolo super, dakujeme.... ;-)"…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2019

Tatraline
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Koscielisko
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Koscielisko

Osada Kościelisko

Osada Kościelisko

4 out of 5
34 Kierpcówka, Koscielisko, malopolskie
Prisen er 926 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
5/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Great location and a lovely apartment. Staff very helpful and respecting the privacy of guests. Close to shops and restaurants. To the center of Zakopane 10 minutes drive."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2020

Osada Kościelisko
Willa Aniołówka

Willa Aniołówka

2.5 out of 5
ul. Strzelców Podhalańskich 36, Koscielisko
4.4/5Excellent! (13 anmeldelser)

"Nice location and the building looked really nice. Overall cleanliness was good and nice reception lady. I did not like beds, the mattress was probably as old as the building itself. The shower was also very poor, very little water and low pressure."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Willa Aniołówka
Tatrzanska Kotwica

Tatrzanska Kotwica

3 out of 5
Witow 217 B, Koscielisko
Prisen er 305 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Tatrzanska Kotwica
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg forvente hvis jeg skal bo på motell i Koscielisko?
Hvis du bestiller billigere overnatting, kan du bruke mer penger på å oppleve Koscielisko. Få med deg severdigheter som Tatra nasjonalpark i Polen i Koscielisko, i tillegg til Giewont og Gubałówka som ligger rett i nærheten.
Hva er et motell?
Moteller har ofte gratis parkering og fasiliteter som utendørsbasseng. Det er ikke uvanlig at moteller har fasiliteter som utendørsbasseng og gratis parkering. De første motellene dukket opp på 1920-tallet for å tilby et sted å sove til reisende langs USAs landeveier.
Hvilke moteller i Koscielisko er best?
Her ser du et av motellene i området. Tatraline ligger 29,2 km fra hjertet av Koscielisko. Du har tilgang til en bar, i tillegg til kostnadsfrie tjenester som wi-fi og parkering.
Hva kan jeg gjøre i Koscielisko?
Noen populære steder i og rundt Koscielisko er blant annet Tatra nasjonalpark i Polen, Giewont og Gubałówka. Står parker og uteområder på menyen, kan du ta turen til Kościeliska-dalen, Tatrafjellene (område) og Wooden Tserkvas of the Carpathian Region in Poland and Ukraine. Noen familievennlige attraksjoner i området er blant annet Aqua Park Zakopane, Chochołowskie Termy og Terma Bania. Når du skal utforske området, bør du dessuten vurdere å besøke Krupowki-gaten, Kasprowy Wierch-fjellet skiområde og Polana Szymoszkowa.
Hvordan er værsesongene i Koscielisko?
Været har mye å si for hvordan turen blir, og derfor har vi samlet sammen informasjon om temperaturene i Koscielisko, slik at planleggingen skal gå knirkefritt: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. De mest snørike månedene i Koscielisko er januar, februar, mars og desember. I løpet av denne perioden faller det i snitt 236 cm snø hver måned.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Koscielisko når jeg bor på motell?
Her har du litt informasjon om transportmuligheter i Koscielisko, så det blir enklere å planlegge utflukter: Fly til Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice), som ligger 89,7 km unna. Du kan også søke etter fly som går til Poprad (TAT-Poprad - Tatry), som ligger 36,6 km unna. Hvis du vil se mer av området, kan det være lurt å leie en bil.