Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

KidZania

Inne i Dubai Mall finner du en etterligning av en ekte by i miniatyr hvor barn kan late som de er voksne og leke alt fra brannmenn til bilforhandlere.

I de realistiske omgivelsene i KidZania kan du la barna dine more seg med å slukke "branner" og forfølge "kriminelle" eller grille hamburgere og selge biler. Det interaktive kunnskaps- og underholdningssenteret er bygget i miniatyr, slik at barn kan oppleve hvordan de voksne ser og deltar i verden.

De steinbelagte gatene i KidZania er fylt med butikker, kontorer, restauranter, fabrikker, en bank, et sykehus og en brannstasjon. På mer enn 60 ulike typer arbeidsplasser kan barn mellom 4 og 16 år leve ut fantasiene sine og prøve seg i drømmejobben. Det finnes mer enn 80 rollespillaktiviteter å velge mellom.

Ved starten av besøket tildeles barna et kart og kan gå rundt i byen som de vil og se hvordan det er å jobbe de ulike stedene. De må ha på seg uniformer mens de arbeider, og når de er ferdige, får de utbetalt lønn i KidZanias egen valuta. Disse pengene kan brukes i butikkene her, som også drives av barn som leker at de er voksne. Det finnes voksne hjelpere rundt omkring i KidZania som overvåker alle aktivitetene.  

Du kan se hvordan barna dine håndterer ulike situasjoner ved å studere dem gjennom vinduene på deres "arbeidssted". Vil du slappe av mens de større barna dine er opptatt, kan du dra til foreldresalongen, hvor du tilbys gratis internettilgang og en kafé.

Du kan ta med barn som er for unge for å delta i rollespillaktivitetene i KidZania, til “Urbano’s House” i øverste etasje. Her kan de hoppe opp og ned i en hoppeseng og lytte til fortellinger, i tillegg til at de tilbys en rekke andre artige aktiviteter.  

Barn under 120 centimeter må følges av en voksen eller foresatt. Foreldre kan følge barna sine rundt i KidZanias gater, men de har ikke adgang til arbeidsstedene. Området har egne voksne hjelpere som passer på at alt foregår som det skal og at alle er trygge.

Miniatyrbyen befinner seg i Dubai Mall og like ved sentrum av Dubai. Det er lett å komme seg hit med offentlige transportmidler. KidZania ligger på nivå 2 i kjøpesenteret overfor Reel Cinemas. Det nærmeste parkeringsområdet er Cinema Parking, som det er gratis å parkere på.


Kart

De beste hotelltilbudene i KidZania

Vis alle de 1 694 overnattingsstedene i KidZania
Rove Downtown Dubai 642 kr
Rove Downtown Dubai

Rove Downtown Dubai

312 Happiness Street, Dubai
   
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Handelssenter og 15 minutters gange unna Dubai Mall, Burj Khalifa og Dubai Aquarium & Underwater Zoo. Dessuten ligger Dubai-operaen og Dubai-fontenen kun 2 kilometer unna. Burj Khalifa – Dubai Mall stasjon ligger 15 minutters gange unna og Financial Centre stasjon ligger 19 minutters gange unna.

  Sofitel Dubai Downtown 1 025 kr
  Sofitel Dubai Downtown

  Sofitel Dubai Downtown

  Sheihk Zayed Road, Downtown Dubai, Dubai
    
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Dubai og 15 minutters gange unna Emaar Square, Burj Khalifa og Dubai-operaen. Dessuten ligger Dubai Mall og KidZania kun 3 kilometer unna. Burj Khalifa – Dubai Mall stasjon ligger bare 2 minutters gange unna og Business Bay stasjon ligger 22 minutters gange unna.

   Roda Al Murooj 897 kr
   Roda Al Murooj

   Roda Al Murooj

   Al Saffa Street, Off Sheikh Zayed Road, Opposite to Burj Khaliffa, Dubai
     
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Dubai og 15 minutters gange unna Dubai Mall, Burj Khalifa og Dubai Aquarium & Underwater Zoo. Dessuten ligger Dubai-fontenen og KidZania kun 2 kilometer unna. Financial Centre stasjon ligger 17 minutters gange unna og Burj Khalifa – Dubai Mall stasjon ligger 18 minutters gange unna.

    Palace Downtown 2 565 kr
    Palace Downtown

    Palace Downtown

    Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai ,PO Box 9770, Dubai
      
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet er familievennlig og ligger på strandpromenaden i Dubai og 2 kilometer unna Dubai-fontenen og Dubai Mall. Dessuten ligger Burj Khalifa og Dubai internasjonale konferanse- og utstillingssenter kun 5 kilometer unna.

     Address Dubai Mall 2 850 kr
     Address Dubai Mall

     Address Dubai Mall

     Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, PO Box 31166, Dubai
       
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Dubai og 2 kilometer unna Dubai Mall, Burj Khalifa og Dubai-fontenen. Dubai internasjonale konferanse- og utstillingssenter ligger 4,1 kilometer unna. Financial Centre stasjon ligger 28 minutters gange unna og Burj Khalifa – Dubai Mall stasjon ligger 30 minutters gange unna.

      Armani Hotel Dubai 3 709 kr
      Armani Hotel Dubai

      Armani Hotel Dubai

      Burj Khalifa, Mohamed Bin Rashid Blvd, Dubai
        
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Dubai og 10 minutters gange unna Burj Khalifa og Dubai-operaen. Dessuten ligger Dubai Mall og Dubai-fontenen kun 2 kilometer unna. Burj Khalifa – Dubai Mall stasjon ligger 11 minutters gange unna og Financial Centre stasjon ligger 27 minutters gange unna.

       Shangri La Hotel Dubai 1 255 kr
       Shangri La Hotel Dubai

       Shangri La Hotel Dubai

       Sheikh Zayed Road, P.o. Box 75880, Dubai
         
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Dubai og 3 kilometer unna Dubai internasjonale finanssenter, Dubai Mall og Dubai internasjonale konferanse- og utstillingssenter. Dessuten ligger Burj Khalifa og City Walk kun 3 kilometer unna. Financial Centre stasjon ligger 8 minutters gange unna og Emirates Towers stasjon ligger 17 minutters gange unna.

        Kennedy Towers - Zanzebeel 3
        Kennedy Towers - Zanzebeel 3

        Kennedy Towers - Zanzebeel 3

        Old Town, Downtown Dubai, Dubai, Dubai
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Denne leiligheten ligger i Dubai sentrum og få skritt unna Dubai Aquarium & Underwater Zoo, Dubai Mall og KidZania. Dessuten ligger Dubai-fontenen og Burj Khalifa kun 2 kilometer unna. Burj Khalifa – Dubai Mall stasjon ligger 26 minutters gange unna.