Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

The Roof Gardens Kensington London

Sitt blant flamingoer og andre fugler og nyt stillheten når du besøker denne takterrassen høyt over Londons hektiske gater.

På toppen av taket til en sjuetasjers bygning i London-bydelen Kensington ligger Roof Gardens og frister med sine fredfulle omgivelser når man opplever den travle folkemengden nede på gateplan. Gå blant trær fra middelhavsregionen i den spanske hagen, se på de fastboende fuglene i hagen med engelsk skog som tema og finn en plass i skyggen under parasollene i Tudor-hagen.

Hagen ble først anlagt mellom 1936 og 1938 etter instruks fra visepresidenten i det britiske kjøpesenteret John Barker & Co. Publikum fikk adgang ved å betale en shilling. Overskuddet gikk til veldedige formål i nærheten. I våre dager er det gratis adgang.

I den engelske hagen kan du se gamle trær, slik som rødlønn og japansk lønn, som har overlevd siden stedet ble åpnet. Fryd deg over synet av de blomstrende plantene. Avhengig av årstiden kan du se både perleblom, snøklokke, narsiss og til og med blåklokke som blomstrer her. Denne hagen har også en dam der ender og flamingoer koser seg.

Ta en tur innom den spanske hagen der du finner trær fra middelhavsområdet og blomster fra England. Besøk Tudor-hagen via Tudor-stien og oppdag planter som var dagligdags for de som levde i tudortiden. Denne historiske perioden kommer ytterligere fram gjennom hagens tre gårdsrom, bueganger og mur i rød murstein. Parasoller på sommeren og baldakin på vinteren gjør at besøkende kan hygge seg i hagen året rundt.

Midt på området ligger en klubb som ofte har private arrangement for medlemmene sine. Etter å ha sett på alle plantene og blomstene, kan du stikke innom terrassen for å spise et måltid og drikke en cocktail, eller du kan besøke Babylon restaurant.

Stedet ligger innenfor gangavstand fra Hyde Park og rett ved flere busstopp og en undergrunnsstasjon. Hvis du har leid bil, finnes det parkeringsplasser i nærheten der du kan parkere mot en avgift.

Roof Gardens er åpen for publikum og det er gratis adgang.  Det er anbefalt at du ringer på forhånd for å høre om de har åpent, da de noen ganger holder stengt ved private arrangement. Restauranten er populær, så bestill bord på forhånd hvis du har tenkt å spise her.


Guide til utforskning av Kensington Roof Gardens


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 527 hotellene nær Kensington Roof Gardens
kr 717
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
4,0
av 5, basert på 2 071 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet i London ligger i det eksklusive South Kensington, tre kvartaler unna Kensington High Street og mindre enn to kilometer unna Hyde Park, varehuset Harrods og Victoria and Albert-museet.

kr 801
Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London
3,8
av 5, basert på 6 410 anmeldelser
4.5 av 5.0

Copthorne Tara Hotel ligger like ved High Street Kensington i London, med de mange butikkene og restaurantene i nærområdene Kensington, Knightsbridge og Notting Hill.

kr 895
Holiday Inn London - Kensington High St.

Holiday Inn London - Kensington High St.

Wrights Lane, London
3,6
av 5, basert på 3 279 anmeldelser
4.5 av 5.0

I en bygning fra 1938 ligger dette hotellet, tvers over gaten fra Kensington Gardens, to kvartaler fra Kensington Palace, tre kvartaler fra Royal Albert Hall og en kort spasertur fra Olympia utstillingssenter.

kr 1,740
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,5
av 5, basert på 1 048 anmeldelser
5.0 av 5.0

Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

kr 971
K+K Hotel George London

K+K Hotel George London

1-15 Templeton Place, London
4,4
av 5, basert på 1 903 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Earl's Court messehall, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Stamford Bridge stadion og London naturhistoriske museum ligger også i nærheten.

Leilighet i London med Internett, Heis, Vaskemaskin

Leilighet i London med Internett, Heis, Vaskemaskin

2A Kensington High St, Kensington,, London
0.0 av 5.0

Dette overnattingsstedet ligger i Kensington og 15 minutters gange unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Dessuten ligger Imperial College London og Museo Nacional de Historia Natural kun 2 kilometer unna.

kr 757
Seraphine London Kensington Garden Hotel

Seraphine London Kensington Garden Hotel

9 Kensington High Street, London
3,0
av 5, basert på 29 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Kensington og 10 minutters gange unna Kensington Palace og Royal Albert Hall. Dessuten ligger Kensington Gardens og Imperial College London kun 15 minutter unna.

Leilighet i London med Internett, Vaskemaskin

Leilighet i London med Internett, Vaskemaskin

16-18 Drayson Mews, Kensington, London, London
0.0 av 5.0

Dette overnattingsstedet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Dessuten ligger Imperial College London og Museo Nacional de Historia Natural kun 3 kilometer unna.