Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Kensington Palace

Reis gjennom historien og lær mer om livene til den britiske kongefamilien gjennom et besøk i dette palasset i flotte Kensington Gardens.

Kensington Palace har vært hjemmet til ulike medlemmer av kongefamilien siden 1600-tallet. Palasset brukes fremdeles som kongelig residens, og deler av palasset og parken er åpen for publikum. Attraksjonen byr på et fascinerende innblikk i livet til noen av Storbritannias viktigste kongelige personer og tiden de levde i.

Det var opprinnelig et herskapshus i 1605 og er blitt endret og utvidet en rekke ganger gjennom århundrenes løp. I nyere tid er Kensington Palace blitt verdenskjent som Dianas residens.

I likhet med mange av Storbritannias øvrige kongelige palasser er deler av Kensington Palace i dag åpne for publikum. Palasset er delt inn i fire områder som er kjent som "story zones", og som har guider og multimediainstallasjoner som gjør besøket mer informativt. Når du kommer inn i bygningen vil du bli møtt av Luminous Lace. Denne slående, moderne installasjonen etterligner et kongelig broderimønster og er laget av flere kilometer lange lyskabler og 12 000 Swarovski-krystaller.

Følg i tidligere monarkers fotspor og gå opp King’s Staircase til King’s State Apartments. Deretter kan du ta Queen’s Staircase opp for å se luksuriøse møbler og kunstverker i Queens Gallery, Queen’s Drawing Room og Queen’s Bedroom.

Få med deg utstillingen Fashion Rules og se Dianas kjolesamling, i tillegg til mange av de personlige gjenstandene til prinsesse Margaret og den regjerende dronningen. I Victoria Revealed kan du lære mer om dronning Victorias offentlige og private liv.

Palassets park er også viktig, særlig i de varmere månedene. Parken er tilknyttet Kensington Gardens og Hyde Park, hvor du finner Diana Memorial Fountain.

Besøk palassets kafé og gavebutikk for å kjøpe suvenirer og noe å spise eller drikke. Er du sugen på noe ekstra godt, kan du innta en elegant frokost eller fornem afternoon tea i The Orangery, som byr på utsikt over området rundt palasset.

Kensington Palace har en sentral beliggenhet i Chelsea og er enkel å komme seg til fra flere undergrunnsstasjoner. Palasset er åpent året rundt, 7 dager i uken, med unntak av i noen få dager rundt jul og mot slutten av januar. Billetten gir adgang til palasset, parken og utstillingene.  


Guide til utforskning av Kensington Palace


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 186 hotellene nær Kensington Palace
kr 1,423
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,4
av 5, basert på 436 anmeldelser
5.0 av 5.0

Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

Lord Kensington Hotel

Lord Kensington Hotel

38 Trebovir Road, London
3,0
av 5, basert på 44 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Earl's Court og 3 kilometer unna Museo Nacional de Historia Natural, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Stamford Bridge stadion og Imperial College London kun 3 kilometer unna.

kr 1,004
Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London
3,8
av 5, basert på 2 206 anmeldelser
4.0 av 5.0

Copthorne Tara Hotel ligger like ved High Street Kensington i London, med de mange butikkene og restaurantene i nærområdene Kensington, Knightsbridge og Notting Hill.

kr 2,941
The Milestone Hotel

The Milestone Hotel

1 Kensington Court, London
4,7
av 5, basert på 71 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av London og 5 minutters gange unna Kensington Palace og Thackeray Gallery. Dessuten ligger Kensington Roof Gardens og Albert Memorial kun 10 minutter unna.

kr 752
Seraphine London Kensington Garden Hotel

Seraphine London Kensington Garden Hotel

9 Kensington High Street, London
3,1
av 5, basert på 9 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Kensington og 10 minutters gange unna Kensington Palace og Royal Albert Hall. Dessuten ligger Kensington Gardens og Imperial College London kun 15 minutter unna.

kr 1,129
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, London
3,9
av 5, basert på 222 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 10 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Royal Albert Hall kun 2 kilometer unna.

Fraser Residence Prince Of Wales Terrace

Fraser Residence Prince Of Wales Terrace

2 14 Prince Of Wales Terr, London
0.0 av 5.0
51 Kensington Court

51 Kensington Court

51 Kensington Court, London
3,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Kensington og 15 minutters gange unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Dessuten ligger Imperial College London og Museo Nacional de Historia Natural kun 2 kilometer unna.