Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Hyde Park

Londons mest kjente park, som en gang i tiden lå på kongens private jakteiendom, er i dag et sted hvor alle kan oppleve grønne omgivelser, monumenter og musikkforestillinger.  

Hyde Park er en av Londons største og mest kjente parker. Parken er knyttet sammen med Kensington Gardens, og til sammen utgjør de to grøntområdene 253 hektar. Sammen er de midtpunktet i et nettverk av parker som er kjent som Londons grønne lunge. Parken, som opprinnelig var den private jakteiendommen til Henrik 8, er i dag fylt med historiske attraksjoner, monumenter og arrangementer som du kan oppleve her året rundt.

Stopp ved Speaker’s Corner for å høre dagens debatter og diskusjoner. Her pleide offentlige henrettelser å finne sted. Du kan bli med på en guidet tur med hest og kjerre langs Rotten Row, hvor Londons overklasse en gang i tiden samlet seg for å se og bli sett. Hester kan leies, og turer kan bestilles, i den nærliggende stallen.

Fra mars til oktober kan du leie en robåt og gli over store Serpentine Lake, som ligger mellom Hyde Park og Kensington Gardens. I de varmere månedene kan du ta deg en dukkert i svømmeområdet her.

Utforsk de mange minneområdene inne i parken. Spesielt interessante er Diana Memorial Fountain, Holocaust Memorial og 7 July Memorial. Parken har dessuten underlige statuer som Broom Broom, Drinking Horse og en Jelly Babies-familie.

Hyde Park tilbyr noe for folk i alle aldre og med alle interesser. Du kan bruke tiden din på sportslige aktiviteter som tennis eller fotball eller nyte en avslappende drink og et måltid på en av parkens restauranter eller barer. Solstoler og sykler kan leies her, og for de som har vanskeligheter med å gå, tilbys det gratis kjøreturer rundt i parken. Om sommeren arrangeres det en rekke konserter og festivaler i parken, mens vinteren byr på et vintereventyr med spennende attraksjoner, en skøytebane og julemarkeder.

Hyde Park og Kensington Gardens fremstår som én sammenhengende park om dagen, men mens førstnevnte er åpen frem til midnatt, stenger Kensington Gardens ved solnedgang. Hyde Park har en sentral beliggenhet og ligger i nærheten av fem undergrunnsstasjoner. Det finnes dessuten et begrenset antall parkeringsplasser her mot betaling.


Guide til utforskning av Hyde Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 4 453 hotellene nær Hyde Park
The Grosvenor Hotel 1,132 kr
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
   
  4,2
  av 5, basert på 1 273 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

  Marlin Waterloo 1,204 kr
  Marlin Waterloo

  Marlin Waterloo

  111 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   av 5, basert på 408 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette leilighetshotellet i London (Lambeth) ligger nær Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. I nærheten finner du dessuten Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye.

   Norfolk Plaza Hotel 589 kr
   Norfolk Plaza Hotel

   Norfolk Plaza Hotel

   29-33 Norfolk Square, London
     
    3,0
    av 5, basert på 1 447 anmeldelser
    3.0 av 5.0

    Dette moderne London-hotellet ligger på et rolig torg og opptar tre byhus fra det tidlige 1900-tallet. Det befinner seg 200 meter fra Paddington Station, som har overgang til mange av Londons undergrunnslinjer (Circle, District, Hammersmith & City og Bakerloo) og også Heathrow Express. Hyde Park og Marble Arch er også innen gangavstand.

    Lancaster Gate Hotel
    Lancaster Gate Hotel

    Lancaster Gate Hotel

    66-71 Lancaster Gate, London
      
     3,9
     av 5, basert på 4 525 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Dette London-hotellet ligger i gangavstand fra Hyde Park og Paddington stasjon. Kensington Palace og Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

     London Elizabeth Hotel
     London Elizabeth Hotel

     London Elizabeth Hotel

     Lancaster Terrace, London
       
      3,6
      av 5, basert på 1 554 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Marble Arch og Kensington Palace kun 2 kilometer unna.

      The Cumberland
      The Cumberland

      The Cumberland

      Great Cumberland Place, London
        
       3,9
       av 5, basert på 1 918 anmeldelser
       4.5 av 5.0

       Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og 10 minutters gange unna Marble Arch og Selfridges. Dessuten ligger Hyde Park og London Palladium Theatre kun 2 kilometer unna.

       Royal Garden Hotel
       Royal Garden Hotel

       Royal Garden Hotel

       2-24 Kensington High Street, London
         
        4,5
        av 5, basert på 1 124 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

        Thistle Kensington Gardens
        Thistle Kensington Gardens

        Thistle Kensington Gardens

        104 Bayswater Road, London
          
         4,0
         av 5, basert på 1 169 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Bayswater og 10 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Royal Albert Hall kun 2 kilometer unna.