Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Hyde Park

Londons mest kjente park, som en gang i tiden lå på kongens private jakteiendom, er i dag et sted hvor alle kan oppleve grønne omgivelser, monumenter og musikkforestillinger.  

Hyde Park er en av Londons største og mest kjente parker. Parken er knyttet sammen med Kensington Gardens, og til sammen utgjør de to grøntområdene 253 hektar. Sammen er de midtpunktet i et nettverk av parker som er kjent som Londons grønne lunge. Parken, som opprinnelig var den private jakteiendommen til Henrik 8, er i dag fylt med historiske attraksjoner, monumenter og arrangementer som du kan oppleve her året rundt.

Stopp ved Speaker’s Corner for å høre dagens debatter og diskusjoner. Her pleide offentlige henrettelser å finne sted. Du kan bli med på en guidet tur med hest og kjerre langs Rotten Row, hvor Londons overklasse en gang i tiden samlet seg for å se og bli sett. Hester kan leies, og turer kan bestilles, i den nærliggende stallen.

Fra mars til oktober kan du leie en robåt og gli over store Serpentine Lake, som ligger mellom Hyde Park og Kensington Gardens. I de varmere månedene kan du ta deg en dukkert i svømmeområdet her.

Utforsk de mange minneområdene inne i parken. Spesielt interessante er Diana Memorial Fountain, Holocaust Memorial og 7 July Memorial. Parken har dessuten underlige statuer som Broom Broom, Drinking Horse og en Jelly Babies-familie.

Hyde Park tilbyr noe for folk i alle aldre og med alle interesser. Du kan bruke tiden din på sportslige aktiviteter som tennis eller fotball eller nyte en avslappende drink og et måltid på en av parkens restauranter eller barer. Solstoler og sykler kan leies her, og for de som har vanskeligheter med å gå, tilbys det gratis kjøreturer rundt i parken. Om sommeren arrangeres det en rekke konserter og festivaler i parken, mens vinteren byr på et vintereventyr med spennende attraksjoner, en skøytebane og julemarkeder.

Hyde Park og Kensington Gardens fremstår som én sammenhengende park om dagen, men mens førstnevnte er åpen frem til midnatt, stenger Kensington Gardens ved solnedgang. Hyde Park har en sentral beliggenhet og ligger i nærheten av fem undergrunnsstasjoner. Det finnes dessuten et begrenset antall parkeringsplasser her mot betaling.


Guide til utforskning av Hyde Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 942 hotellene nær Hyde Park
1,148 kr
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
av 5, basert på 1 123 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

665 kr
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
3,9
av 5, basert på 4 381 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette London-hotellet ligger i gangavstand fra Hyde Park og Paddington stasjon. Kensington Palace og Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

829 kr
London Elizabeth Hotel

London Elizabeth Hotel

Lancaster Terrace, London
3,6
av 5, basert på 1 504 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Marble Arch kun 2 kilometer unna.

1,362 kr
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,5
av 5, basert på 1 087 anmeldelser
5.0 av 5.0

Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

1,105 kr
Roseate House London

Roseate House London

3 Westbourne Terrace, London
4,4
av 5, basert på 972 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i nærheten av Kensington Palace, Notting Hill og Hyde Park i London. Det er to minutters gangavstand til Lancaster Gate undergrunnsstasjon (Central Line) og Paddington stasjon (endestasjon for Heathrow Express).

1,081 kr
The Westbourne Hyde Park

The Westbourne Hyde Park

51 Gloucester Terrace, London
4,5
av 5, basert på 678 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Marble Arch kun 2 kilometer unna.

841 kr
Columbia Hotel

Columbia Hotel

95-99 Lancaster Gate, London
3,6
av 5, basert på 573 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Hyde Park kun 2 kilometer unna.

897 kr
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, London
4,0
av 5, basert på 1 100 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 10 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Royal Albert Hall kun 2 kilometer unna.