Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Hyde Park

Londons mest kjente park, som en gang i tiden lå på kongens private jakteiendom, er i dag et sted hvor alle kan oppleve grønne omgivelser, monumenter og musikkforestillinger.  

Hyde Park er en av Londons største og mest kjente parker. Parken er knyttet sammen med Kensington Gardens, og til sammen utgjør de to grøntområdene 253 hektar. Sammen er de midtpunktet i et nettverk av parker som er kjent som Londons grønne lunge. Parken, som opprinnelig var den private jakteiendommen til Henrik 8, er i dag fylt med historiske attraksjoner, monumenter og arrangementer som du kan oppleve her året rundt.

Stopp ved Speaker’s Corner for å høre dagens debatter og diskusjoner. Her pleide offentlige henrettelser å finne sted. Du kan bli med på en guidet tur med hest og kjerre langs Rotten Row, hvor Londons overklasse en gang i tiden samlet seg for å se og bli sett. Hester kan leies, og turer kan bestilles, i den nærliggende stallen.

Fra mars til oktober kan du leie en robåt og gli over store Serpentine Lake, som ligger mellom Hyde Park og Kensington Gardens. I de varmere månedene kan du ta deg en dukkert i svømmeområdet her.

Utforsk de mange minneområdene inne i parken. Spesielt interessante er Diana Memorial Fountain, Holocaust Memorial og 7 July Memorial. Parken har dessuten underlige statuer som Broom Broom, Drinking Horse og en Jelly Babies-familie.

Hyde Park tilbyr noe for folk i alle aldre og med alle interesser. Du kan bruke tiden din på sportslige aktiviteter som tennis eller fotball eller nyte en avslappende drink og et måltid på en av parkens restauranter eller barer. Solstoler og sykler kan leies her, og for de som har vanskeligheter med å gå, tilbys det gratis kjøreturer rundt i parken. Om sommeren arrangeres det en rekke konserter og festivaler i parken, mens vinteren byr på et vintereventyr med spennende attraksjoner, en skøytebane og julemarkeder.

Hyde Park og Kensington Gardens fremstår som én sammenhengende park om dagen, men mens førstnevnte er åpen frem til midnatt, stenger Kensington Gardens ved solnedgang. Hyde Park har en sentral beliggenhet og ligger i nærheten av fem undergrunnsstasjoner. Det finnes dessuten et begrenset antall parkeringsplasser her mot betaling.


Guide til utforskning av Hyde Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 182 hotellene nær Hyde Park
kr 823
Corus Hotel Hyde Park

Corus Hotel Hyde Park

Lancaster Gate, London
3,7
av 5, basert på 1 142 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Kensington Palace kun 2 kilometer unna.

kr 837
The Park Grand London Paddington

The Park Grand London Paddington

1 Queens Gardens, London
3,5
av 5, basert på 326 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette gjestehuset ligger i Bayswater og 3 kilometer unna Kensington Gardens, Royal Albert Hall og Hyde Park. Dessuten ligger Kensington Palace og Marble Arch kun 2 kilometer unna.

kr 1,730
Royal Lancaster London

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London
4,2
av 5, basert på 1 413 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette London-hotellet på 18 etasjer ligger i utkanten av Hyde Park, fem minutters gange fra Paddington T-banestasjon. Teatrene i West End og butikkene i Knightsbridge ligger mindre enn halvannen kilometer unna. Royal Lancaster London ligger også overfor parken Kensington Gardens, og på den andre siden av parken ligger Royal Albert Hall.

kr 715
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
3,9
av 5, basert på 1 670 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette London-hotellet ligger i gangavstand fra Hyde Park og Paddington stasjon. Kensington Palace og Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

kr 1,129
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, London
3,9
av 5, basert på 222 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bayswater og 10 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger Hyde Park og Royal Albert Hall kun 2 kilometer unna.

Apple Apartments Hyde Park

Apple Apartments Hyde Park

1 Westbourne Crescent, London
4.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Bayswater og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Royal Albert Hall og Marble Arch kun 2 kilometer unna.

kr 660
Point A Hotel - Paddington

Point A Hotel - Paddington

41-47 Praed Street, London
3,9
av 5, basert på 1 226 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i City of Westminster og 3 kilometer unna Marble Arch, Royal Albert Hall og London zoologiske hage. Dessuten ligger Madame Tussauds voksmuseum og Selfridges kun 2 kilometer unna.

kr 938
Caesar Hotel

Caesar Hotel

26-33 Queens Gardens, London
3,9
av 5, basert på 1 434 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette skinnende hotellet ligger tre kvartalers spasertur fra Londons Hyde Park og bare 1,5 kilometer fra både Oxford Street og Victoria & Albert Museum. Knightsbridge ligger 2,5 kilometer unna.