Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Sam Y på trover

Resorts i Hounslow

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Resorts i Hounslow 

Travelodge London Richmond Central
9 Paradise Road, Richmond, England
Hent priser

Dette resort-hotellet ligger i Richmond-upon-Thames, 1,5 kilometer unna Richmond Park og 3,3 kilometer unna Twickenham stadion. Dessuten ligger Westfield London ...

3/5 (7 anmeldelser)

"The location was great and the rooms clean and new. Good bed also. Staff very friendly."…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2019

Travelodge London Richmond Central
Monkey Island Hotel

Dette resort-hotellet ligger i Maidenhead, 1,3 kilometer unna Bray Marina og 5 kilometer unna Maidenhead Railway Bridge (Maidenhead Viaduct) og Dorney Lake. ...

3.7/5Good! (22 anmeldelser)
Hotell Monkey Island, Gangavstand til Brey sentrum

"Greit hotell i fine omgivelser - ikke nytt, men koselig. Det er gangavstand (16 min) til Brey High Street, ta en tur ned og ta full utnyttelse av Mr. Heston Blumentals matmolekyler. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2010

Monkey Island Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hounslow
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Hounslow

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
4 out of 5
Prisen er 778 kr per natt
4.2/5Very Good! (6,246 anmeldelser)
Hotell nært Heathrow

"Bodde kun en natt i forbindelse med tidlig fly hjem til Norge. Bodde i familierom. Inntrykket var totalt sett bra, selv om hotellet er i en oppussingsperiode."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Holiday Inn Express London Heathrow T4
Holiday Inn Express London Heathrow T4
3.5 out of 5
4.5/5Wonderful! (2,518 anmeldelser)
Helt OK

"Et helt OK hotell som er fint og nytt i resepsjonen og i diverse barene og restaurantene. Rommene er små, og frokosten er helt gjennomsnittlig. Kort avstand til terminal 4 så det er greit å bo her en natt hvis du reiser til/fra den terminalen."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Holiday Inn Express London Heathrow T4
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
3.5 out of 5
4.5/5Wonderful! (1,101 anmeldelser)

"Helt ok hotell."…"

Anmeldelse skrevet 29. des. 2019

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er Hounslow et bra valg for en resortferie?
Lengter du etter et avslappende avbrekk? Du fortjener den komforten og luksusen på en resort, hvor du kan finne alt du trenger på reisen—fra smakfull mat, til aktiviteter og shopping. Sjekk ut de ulike resortene i området og finn den som er perfekt for deg, uansett om du ser for deg å drikke drinker ved bassenget eller å titte i butikkene på området.
Hvilken resort er mest populær i Hounslow?
Her er våre beste resorter i nærheten av Hounslow: Travelodge London Richmond Central: ligger 4,6 km fra Hounslow. Monkey Island Hotel: ligger 22,2 km fra Hounslow. Byr på blant annet en restaurant og en bar.
Hva kan jeg gjøre i Hounslow?
Reisende kommer til Hounslow for shoppingmulighetene og for de andre populære aktivitetene de kan drive med her, og sier også at det er mange utmerkede spisesteder her. Opplev den lokale teaterscenen på Paul Robeson Theatre, eller ta med deg barna til Stamford Bridge stadion, der hele familien kan ha det gøy. Twickenham stadion og Hampton Court Palace er også noen av de best populære attraksjonene i området.
Hvordan er værsesongene i Hounslow?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hounslow er 592 mm.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Hounslow?
Fly til London (LHR-Heathrow), som ligger 5,7 km unna byens sentrum. Du kan også se på fly til London (LGW-Gatwick), som ligger 37,8 km unna. Du kan gå til nærliggende T-banestasjoner som Hounslow Central undergrunnsstasjon, Hounslow East undergrunnsstasjon og Hounslow West undergrunnsstasjon. Hvis du vil reise utenfor området, kan du ta toget fra Hounslow Station, Heathrow Terminal 4 Station eller Heathrow Central Station.