Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Sam Y på trover

Resorts i Hounslow

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Resorts i Hounslow 

Travelodge London Richmond Central
9 Paradise Road, Richmond, England
Hent priser

Dette resort-hotellet ligger i Richmond-upon-Thames, 3,3 kilometer unna Twickenham stadion og 10 kilometer unna Westfield London kjøpesenter og Hampton Court ...

3.1/5 (8 anmeldelser)
Great stay but don't recomend arriving late

"The hotel is quite simple, but nice. I don't recomend arriving late because we had to wait outside for 20 minutes trying to get someone to open the door. If we didn't have phones that could make international calls, we wouldnt have been able to contact someone, and it was written on my reservation ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Travelodge London Richmond Central
Monkey Island Hotel
Hent priser

Dette resort-hotellet ligger i Maidenhead, 3,8 kilometer unna Dorney Lake og 10 kilometer unna Windsor veddeløpsbane og Bird Hills Golf Centre. Dessuten ligger ...

3.7/5Good! (22 anmeldelser)
Hotell Monkey Island, Gangavstand til Brey sentrum

"Greit hotell i fine omgivelser - ikke nytt, men koselig. Det er gangavstand (16 min) til Brey High Street, ta en tur ned og ta full utnyttelse av Mr. Heston Blumentals matmolekyler. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2010

Monkey Island Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hounslow
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Hounslow

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
3.5 out of 5
Prisen er 1 110 kr per natt
4.5/5Wonderful! (1,156 anmeldelser)

"Helt ok hotell."…"

Anmeldelse skrevet 29. des. 2019

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
4 out of 5
Prisen er 729 kr per natt
4.1/5Very Good! (2,079 anmeldelser)
Hotell nært Heathrow

"Bodde kun en natt i forbindelse med tidlig fly hjem til Norge. Bodde i familierom. Inntrykket var totalt sett bra, selv om hotellet er i en oppussingsperiode."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Renaissance London Heathrow Hotel
Renaissance London Heathrow Hotel
4 out of 5
Prisen er 646 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,925 anmeldelser)
Labert for å være eid av Marriott

"Hotellet har en fin lobby og pene rom. Konferansefasilitetene er fra den kalde krigen og er langt under hva en kan forvente. Resepsjonspersonalet var hyggelig og det samme var renholdspersonalet. servitører og bartendere derimot var lite imøtekommende og ekstremt langsomme. Det var ikke noen opplevelser ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Renaissance London Heathrow Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er Hounslow et bra valg for en resortferie?
Lengter du etter et avslappende avbrekk? Du fortjener den komforten og luksusen på en resort, hvor du kan finne alt du trenger på reisen—fra smakfull mat, til aktiviteter og shopping. Sjekk ut de ulike resortene i området og finn den som er perfekt for deg, uansett om du ser for deg å drikke drinker ved bassenget eller å titte i butikkene på området.
Hvilken resort er mest populær i Hounslow?
Dette er den høyest rangerte resorten vår i nærheten av Hounslow: Monkey Island Hotel: ligger 22,2 km fra Hounslow. Har blant annet en restaurant og en bar.
Hva kan jeg gjøre i Hounslow?
Reisende kommer til Hounslow for shoppingmulighetene og for de andre populære aktivitetene de kan drive med her, og sier også at det er mange utmerkede spisesteder her. Opplev den lokale teaterscenen på Paul Robeson Theatre, eller ta med deg barna til Thorpe Park, der hele familien kan ha det gøy. Twickenham stadion og Hampton Court Palace er også noen av de best populære attraksjonene i området.
Hvordan er værsesongene i Hounslow?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hounslow er 592 mm.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Hounslow?
Fly til London (LHR-Heathrow), som ligger 5,7 km fra sentrum av byen. Du kan også se på fly til London (LGW-Gatwick), som ligger 37,8 km unna. Du kan gå til nærliggende T-banestasjoner som Hounslow Central undergrunnsstasjon, Hounslow East undergrunnsstasjon og Hounslow West undergrunnsstasjon. Hvis du vil reise utenfor området, kan du ta toget fra Hounslow Station, Heathrow Terminal 4 Station eller Heathrow Central Station.