Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Sam Y på trover

Boutiquehoteller i Hounslow

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Boutiquehoteller i Hounslow

Park Grand London Heathrow
Hent priser
4.1/5Very Good! (1,046 anmeldelser)
a bit far

"its was a cold room and took 10-15 min walk to tube and then 40 min to oxford street"…"

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2017

Park Grand London Heathrow
Finner du ikke det du leter etter?
Boutiquehoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Boutiquehoteller - Hoteller i Hounslow

Søk etter hoteller i Hounslow på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Hounslow ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Hounslow.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hounslow.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hounslow. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Hounslow.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hounslow – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter et koselig overnattingssted i Hounslow?
Et boutique-hotell passer for de som liker små hoteller med fantastisk service og god atmosfære. Når leter etter et sted å bo under oppholdet ditt i Hounslow, burde du velge et som har alt det du trenger for å gjøre reisen så minneverdig som mulig.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Hounslow?
Park Grand London Heathrow er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva kan man se og gjøre i Hounslow?
Barene, shoppingmulighetene, and restaurantene er bare noe av det du bør få med deg mens du er i området. Twickenham stadion, Hampton Court Palace og Westfield London kjøpesenter er eksempler på kjente severdigheter i Hounslow. SSE Arena, Wembley, Wembley stadion og Stamford Bridge stadion er noen andre kjente severdigheter det kan være verdt å få med seg.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Hounslow?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hounslow er 592 mm.
Hvordan utforsker jeg Hounslow?
Den nærmeste flyplassen ligger i London (LHR-Heathrow), 5,7 km unna byens sentrum. London (LGW-Gatwick) kan også være et alternativ. I nærheten finner du T-banestasjonene Hounslow Central undergrunnsstasjon, Hounslow East undergrunnsstasjon og Hounslow West undergrunnsstasjon. Hvis du vil se mer av området, kan du ta toget fra Hounslow Station, Heathrow Terminal 4 Station eller Heathrow Central Station.

Flere reisealternativer