Østerrike kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i nærheten av Wien internasjonale flyplass flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Wien internasjonale flyplass flyplass

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn
4 out of 5
16 km fra Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 004 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,138 anmeldelser)

"Nice hotell but they are doing restoration at the hotel (the room next door) and de startet 0730 inn the morning - not so great!"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn
Park Hyatt Vienna
5 out of 5
14 km fra Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 424 kr per natt
4.8/5Exceptional! (176 anmeldelser)
Ridiculously good period.

"The title speaks for itself"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2014

Park Hyatt Vienna
25hours Hotel at MuseumsQuartier
4 out of 5
14 km fra Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 233 kr per natt
4.5/5Wonderful! (980 anmeldelser)
Enjoyable place!

"This is really nice place, i mean- people working there: good! Comfortable bed: good! Breakfast with tasty vegan options: good! Pinball in the hall: good! Bar on the terrace: good! Saunas and gym: good! 5 minute walk to museums: good! There is nothing to complain here, really!"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

25hours Hotel at MuseumsQuartier
AZIMUT Hotel Vienna
4 out of 5
12 km fra Wien
Gratis avbestilling
Prisen er 645 kr per natt
4.2/5Very Good! (984 anmeldelser)
Greit

"Fint opphold. Noe slitt rom og spesielt bad, men service og renhold veier opp for dette. Alt i alt et greit sted å tilbringe ei natt eller to. Området rundt hotellet har jeg ingenting å utsette på, Wien er en fantastisk by!"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

AZIMUT Hotel Vienna
Novum Hotel Prinz Eugen Wien
4 out of 5
12 km fra Wien
Gratis avbestilling
Prisen er 492 kr per natt
4.2/5Very Good! (973 anmeldelser)
Praktisk lokasjon for hovedbanestasjonen

"Helt greit for prisen for flott lokasjon hvis en trenger kort vei til hovedbanestasjonen."…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2018

Novum Hotel Prinz Eugen Wien
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Wien
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell ved Wien internasjonale lufthavn: Det mangler ikke på hoteller ved Wien internasjonale lufthavn i Østerrikes hovedstad, og de aller fleste av hotellene ligger i sentrum. Det er også et greit utvalg hoteller på og ved flyplassen, så det bør være mulig å finne et hotell som passer for deg.

Det er ikke noe problem å finne billige flybilletter til Wien internasjonale lufthavn fra Norge hvis man bestiller i god tid. Dette har gjort byen til et populært reisemål for oss nordmenn, og mange reiser til Wien internasjonale lufthavn for å kose seg på spa eller shoppe. Noen velger å bestille pakkereiser til Wien, siden de da får en god pris på både flybillettene og hotellet.

Det er mange fordeler ved å velge et hotellrom ved Wien internasjonale lufthavn. Den mest opplagte av dem er at du raskt kommer deg til og fra flyplassen. Det er i tillegg mange selskaper som driver med bilutleie på Wien internasjonale lufthavn, så utvalget av biler er veldig bra.

Hotell – Wien internasjonale lufthavn

Hvis du leter etter overnatting ved Wien internasjonale lufthavn så nær terminalen som fysisk mulig, har du to flyplasshoteller å velge mellom. Det ene av disse to hotellene har tre stjerner, mens det andre har fire stjerner. Fra begge disse hotellene er det bare et par minutter å gå til terminalbygget, så nærmere flyplassen er det ikke mulig å bo.

Hoteller nær flyplassen

Hvis du vil bo nær flyplassen, men gjerne i et litt fredeligere område, kan du se nærmere på hotellene nordvest for flyplassen. Det er ikke mer enn et par kilometer fra disse hotellene til flyplassen, så det tar mye kortere tid å komme seg til terminalen enn fra hotellene i Wien sentrum. Hvis flyplasstransport ikke tilbys gratis av hotellet, er det bare å ta kontakt med resepsjonen for å få ordnet dette, mot et tilleggsgebyr.

Prisnivå i området ved flyplassen

Det er fullt mulig å finne et billig hotell ved Wien internasjonale lufthavn. I tillegg til hotellene som ligger i nærheten av flyplassen, er hotellet med tre stjerner på flyplassen også relativt rimelig priset. Uansett hvilket hotell du ønsker å bo på, bør du benytte deg av søkeverktøyet på nettstedet vårt når du skal bestille hotell til oppholdet.

Raskt inn til sentrum fra hotellet

Det er flere hoteller ved Wien internasjonale lufthavn, og selv om det er mange fordeler med å bo på ett av disse hotellene, er ulempen avstanden inn til sentrum. Du har helt sikkert planer om å få sett noen av Wiens severdigheter og attraksjoner, og med toget fra flyplassen, som også stopper i nærheten av flere av de andre nærliggende hotellene, tar turen inn til sentrum omtrent 25 minutter.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i området rundt Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass)?
Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass) ligger i et vennlig område i Schwechat som er kjent for museer i toppklasse og et aktivt kunstmiljø. Du finner 16 hoteller og andre overnattingssteder bare noen kilometer fra flyplassen, noe som er svært praktisk.
Hva er det beste hotellet nær Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass)?
NH Vienna Airport Conference Center er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan friste med både en restaurant og gratis wi-fi – og ligger bare 1,2 km unna Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass). Et annet bra valg nær flyplassen er Moxy Vienna Airport, som ligger bare 1,3 km unna.

Nylige anmeldelser i Wien internasjonale flyplass