Hoteller i nærheten av Wien internasjonale flyplass flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av Wien internasjonale flyplass flyplass

NH Vienna Airport Conference Center
4 out of 5
1 km fra Wien internasjonale flyplass
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 068 kr
per night
Feb 7 - Feb 8
4.1/5Very Good! (2,206 anmeldelser)
Bra hotell på flyplassen

"Veldig bra hotell om man trenger en overnatting på flyplassen. Kun 200m fra ankomsthallen"…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2019

NH Vienna Airport Conference Center
Moxy Vienna Airport
3 out of 5
1.1 km fra Wien internasjonale flyplass
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
929 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.3/5Excellent! (2,748 anmeldelser)

"Svært praktisk å sove på et hotell like ved flyplassen når man står opp kl 3.00 for å rekke et fly. Bare noen minutters gange til terminalen, godt skiltet. Stort rom med gode senger"…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2019

Moxy Vienna Airport
das Reinisch bed & breakfast
3 out of 5
2.9 km fra Wien internasjonale flyplass
783 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
3.7/5Good! (154 anmeldelser)
Komfortable senger, dårlig service

"Hotellet kan anbefales hvis du trenger kort avstand til flyplassen. Respesjonen og selve hotellet var i to forskjellige bygg. Det ble lovet transport til flyplassen og vi betalte for det, men når det kom til stykket måtte vi ta drosje som vi betalte i tillegg. Servicen var ikke slik vi ønsker den.Renhold ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2013

das Reinisch bed & breakfast
HEINHOTEL vienna airport
4 out of 5
3 km fra Wien internasjonale flyplass
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
996 kr
per night
Feb 1 - Feb 2
3.6/5Good! (222 anmeldelser)

"Bra overnattingsted når en skal tidlig neste dag med fly"…"

Anmeldelse skrevet 25. jan. 2017

HEINHOTEL vienna airport
Wohnung für 4 Personen in Schwechat
3 km fra Wien internasjonale flyplass
Hent priser
Wohnung für 4 Personen in Schwechat
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell ved Wien internasjonale lufthavn: Det mangler ikke på hoteller ved Wien internasjonale lufthavn i Østerrikes hovedstad, og de aller fleste av hotellene ligger i sentrum. Det er også et greit utvalg hoteller på og ved flyplassen, så det bør være mulig å finne et hotell som passer for deg.

Det er ikke noe problem å finne billige flybilletter til Wien internasjonale lufthavn fra Norge hvis man bestiller i god tid. Dette har gjort byen til et populært reisemål for oss nordmenn, og mange reiser til Wien internasjonale lufthavn for å kose seg på spa eller shoppe. Noen velger å bestille pakkereiser til Wien, siden de da får en god pris på både flybillettene og hotellet.

Det er mange fordeler ved å velge et hotellrom ved Wien internasjonale lufthavn. Den mest opplagte av dem er at du raskt kommer deg til og fra flyplassen. Det er i tillegg mange selskaper som driver med bilutleie på Wien internasjonale lufthavn, så utvalget av biler er veldig bra.

Hotell – Wien internasjonale lufthavn

Hvis du leter etter overnatting ved Wien internasjonale lufthavn så nær terminalen som fysisk mulig, har du to flyplasshoteller å velge mellom. Det ene av disse to hotellene har tre stjerner, mens det andre har fire stjerner. Fra begge disse hotellene er det bare et par minutter å gå til terminalbygget, så nærmere flyplassen er det ikke mulig å bo.

Hoteller nær flyplassen

Hvis du vil bo nær flyplassen, men gjerne i et litt fredeligere område, kan du se nærmere på hotellene nordvest for flyplassen. Det er ikke mer enn et par kilometer fra disse hotellene til flyplassen, så det tar mye kortere tid å komme seg til terminalen enn fra hotellene i Wien sentrum. Hvis flyplasstransport ikke tilbys gratis av hotellet, er det bare å ta kontakt med resepsjonen for å få ordnet dette, mot et tilleggsgebyr.

Prisnivå i området ved flyplassen

Det er fullt mulig å finne et billig hotell ved Wien internasjonale lufthavn. I tillegg til hotellene som ligger i nærheten av flyplassen, er hotellet med tre stjerner på flyplassen også relativt rimelig priset. Uansett hvilket hotell du ønsker å bo på, bør du benytte deg av søkeverktøyet på nettstedet vårt når du skal bestille hotell til oppholdet.

Raskt inn til sentrum fra hotellet

Det er flere hoteller ved Wien internasjonale lufthavn, og selv om det er mange fordeler med å bo på ett av disse hotellene, er ulempen avstanden inn til sentrum. Du har helt sikkert planer om å få sett noen av Wiens severdigheter og attraksjoner, og med toget fra flyplassen, som også stopper i nærheten av flere av de andre nærliggende hotellene, tar turen inn til sentrum omtrent 25 minutter.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Wien internasjonale flyplass