Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Tegel

I kveld 25. jun. - 26. jun.
Denne helgen 28. jun. - 30. jun.
Neste helg 5. jul. - 7. jul.

Populære hoteller i nærheten av Tegel flyplass

Vis alle de 1 087 overnattingsstedene i Tegel

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Hostel am Kurtti
Hostel am Kurtti
1.0 av 5.0 Scharnweberstraße 19, Berlin
Mercure Airport Hotel Berlin Tegel
Mercure Airport Hotel Berlin Tegel
4.0 av 5.0 Kurt-Schumacher-Damm 202, Berlin, BE
Gratis avbestilling
3,9/5 (1703 anmeldelser)
1 073 kr per natt for 2 gjester

HOTELLET VAR LETT TILGJENGELIG I FORHOLD TIL FLYPLASSEN TEGEL. PERSONELLET VAR HYGGELIG, DET VER RENT OG PENT OVERLAT. DOBBELTSENGEN KUNNE VÆRT NOE STØDIGERE NÅR DET ER TO PERSONER. HVIS DEN ENE BEVEGER SEG MÅ DEN ANDRE FØLGE MED PÅ BØLGENE ETTERPÅ. KAN I NOEN TILFELLER SIKKERFT OGSÅ VØRE BRA.

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2019
Sjarmerende Gammel Bygning Rett ved Parken i Hjertet av Berlin
Sjarmerende Gammel Bygning Rett ved Parken i Hjertet av Berlin
Olbersstr. 6, Berlin, Berlin, Charlottenburg
4,6/5 (33 anmeldelser)

Verkehrsgünstige Lage, ruhige, saubere Wohnung für 2, netter Empfang, kommen wieder!

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2019
Sentral, Solrik og Rolig. Direkte på Schloss og U / S-bahn Stasjon
Sentral, Solrik og Rolig. Direkte på Schloss og U / S-bahn Stasjon
Olbersstraße 6, Berlin
4,4/5 (22 anmeldelser)

Die Ferienwohnung hat uns sehr gut gefallen. Es sind halt sportliche 80 Stufen ins 4. OG zu bewältigen, aber das hält jung.

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2018
Hotel Siemensstadt
Hotel Siemensstadt
2.5 av 5.0 Jugendweg 4, Berlin, BE
3,8/5 (17 anmeldelser)

The hotel was near a nice icecream shop, and the room was good. And this form seems to be asking for more information than I have to offer

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2018
Mercure Hotel Berlin City West
Mercure Hotel Berlin City West
4.0 av 5.0 Ohmstr. 4-6, Berlin, BE
Gratis avbestilling
3,9/5 (384 anmeldelser)

Står feil i info om hotellet. Det er IKKE takterasse der. Ellers helt greit hotell.

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2013
Holiday Inn Berlin City West
Holiday Inn Berlin City West
4.0 av 5.0 Rohrdamm 80, Berlin, BE
Gratis avbestilling
3,8/5 (432 anmeldelser)
771 kr per natt for 2 gjester

Helt greit hotell.

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2014
Good Morning Berlin City West
Good Morning Berlin City West
3.0 av 5.0 Koegelstrasse 12-13, Berlin, BE
Gratis avbestilling
3,5/5 (739 anmeldelser)
561 kr per natt for 2 gjester

Nice and cleen hotel with an "ok" location. Only issue is the noise from Tegel airport.

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2014
Alfa Hotel
Alfa Hotel
3.0 av 5.0 Ufnaustr. 1, Berlin, BE
Gratis avbestilling
4,0/5 (971 anmeldelser)
479 kr per natt for 2 gjester

Hotellet lå litt mer avsides enn vi hadde sett for oss, slik at vi måtte ta taxi til der vi skulle. Men det gikk greit siden taxiprisene ikke var ille. Rommet vi fikk var i fin standard og senga var helt ok (litt i hardeste lageret). Minuset var at badet ikke hadde avtrekk, så det ble mye dugg og ...

Anmeldelse skrevet 26. des. 2018
Kart

Hotell ved Tegel lufthavn: Berlin er en av Europas virkelig store byer, og det mangler ikke på hoteller i byen. Det er heller ingen mangel på hoteller ved Tegel lufthavn, men det som kanskje er litt overraskende for mange, er at det ikke er noen hoteller på selve flyplassen.

Det er enkelt å finne billige flybilletter til Tegel lufthavn fra Norge, siden Berlin er et svært populært reisemål for nordmenn. Når du skal reise til Tegel lufthavn, kan det være lurt å se om du finner en direkteflyvning til flyplassen. Flyr du direkte, tar turen omtrent én og en halv time. Må du mellomlande, tar turen fort tre timer eller mer.

Det er mange fordeler ved å velge et hotellrom ved Tegel lufthavn. At det er kort avstand til flyplassen er selvfølgelig den største av dem, men det er også praktisk at det er mange selskaper som driver med bilutleie på Tegel lufthavn. Med en leiebil kan du virkelig utforske Berlin.

Hotell – Tegel lufthavn

Overnatting ved Tegel lufthavn kan være et godt valg dersom flyet ditt lander sent på kvelden, eller flyet tilbake til Norge går tidlig om morgenen. Kort vei til flyplassen fører til mindre stress, og stress er det siste man ønsker seg når man er på ferie. Det ligger ett hotell rett ved flyplassen, og dette hotellet har fire stjerner. Det er relativt kostbare rom på dette hotellet, så hotellet er kanskje ikke for deg som reiser på budsjett. Foruten dette hotellet må du et par kilometer fra flyplassen før du finner flere alternativer, men da har du til gjengjeld mange hoteller å velge mellom. Hotellene har fra to til fire stjerner, så det er opp til deg hvor mye penger du vil legge i overnattingen. Flere av disse hotellene tilbyr kostnadsfri flyplasstransport, så du raskt og enkelt kan komme deg fra flyplassen til hotellet – og omvendt.

Tips for å finne rimelige hoteller nær flyplassen

Hvis du er på jakt etter et billig hotell ved Tegel lufthavn, er det kanskje bare å se bort fra hotellet som ligger rett ved flyplassen. Da må du heller sikte deg inn på et av hotellene med tre stjerner som ligger ikke så alt for langt fra flyplassen. Benytt deg i tillegg av søkeverktøyet som du finner på nettstedet vårt når du skal lete, så du kan være sikker på at du ikke har gått glipp av noen gode tilbud eller oversett et billig hotellrom.

Komme seg inn til Berlin sentrum

Selv om det er flere hoteller ved Tegel lufthavn som helt sikkert passer fint for deg, er det viktig å huske på at du fort kan bli boende et stykke fra attraksjonene og severdighetene i bykjernen. Det fine med Tegel lufthavn, er imidlertid at flyplassen ikke ligger mer enn omtrent åtte kilometer fra sentrum – det er med andre ord ikke snakk om så store avstander. Det gode kollektivtransporttilbudet i Berlin gjør det enkelt å komme seg rundt i byen.