Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Holland Park

Opplev en hage i japansk stil, gå en tur gjennom en stille skog og se teater- og operaforestillinger under åpen himmel om sommeren i denne vakre offentlige parken.

Holland Park er et flott offentlig område omgitt av hus i viktoriansk stil i det grønne Vest-London. Vandre gjennom et stort skogområde, og se ekorn på nøttesanking og frittgående påfugler. Observer kampene som spilles på cricket- og tennisbanen, ta med barna på lekeplassen og ta en hvil på plenen.

I parken finner du ruinene av Holland House, et flott herskapshus bygget på 1600-tallet. Stedet ble et møtepunkt for fremstående aristokrater og forfattere på 1800-tallet, blant andre Lord Byron og Charles Dickens. Ta en nærmere titt på ruinene av huset, som ble bombet og svært ødelagt under andre verdenskrig.

Se det flotte Orangery Gallery i glass og stein, en historisk bygning som ble brukt av Lord og Lady Holland til å holde mottakelser og soaréer. Dette vakre bygget byr i dag på kunstutstillinger samt private arrangementer. Utenfor galleriet finner du en nydelig rosehage.

Gå ikke glipp av parkens Kyoto Garden i japansk stil, som ble donert av Chamber of Commerce of Kyoto i 1991. Hagen byr på en smak av japansk ro og inneholder blant annet en bro, vannelementer og koi-fisker. I 2012 ble Fukushima Memorial Garden opprettet i Kyoto Garden for å minnes Storbritannias støtte etter Fukushima-katastrofen i 2011.

Ta med mat og ta en piknik i parken, eller ta en tur til den lille kaféen på stedet for espresso og bakverk. Bestill et bord til lunsj eller middag ved parkens restaurant, som ligger i et bygg fra 1600-tallet som en gang var en ballsal. Parken er ofte scene for opera- og teaterfremføringer om sommeren, så husk å sjekke om noe skjer mens du er i byen.

Holland Park ligger i Royal Borough of Kensington og Chelsea vest i London. Ta undergrunnen til Holland Park eller ta bussen. Med sportsområder og en pittoresk japansk hage er Holland Park perfekt for en dag ute i det fri.


Guide til utforskning av Holland Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 184 hotellene nær Holland Park
Lord Kensington Hotel

Lord Kensington Hotel

38 Trebovir Road, London
3,0
av 5, basert på 44 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Earl's Court og 3 kilometer unna Museo Nacional de Historia Natural, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Stamford Bridge stadion og Imperial College London kun 3 kilometer unna.

kr 564
Safestay London Kensington Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk, London
4,0
av 5, basert på 86 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette vandrerhjemmet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Dessuten ligger Imperial College London og Westfield London kjøpesenter kun 3 kilometer unna.

kr 883
Hilton London Kensington

Hilton London Kensington

179-199 Holland Park Avenue, London
3,9
av 5, basert på 1 272 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i London, i nærheten av Westfield London Shopping Centre, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Portobello Road Market og Hammersmith Apollo ligger også i nærheten.

onefinestay - Holland Park private homes

onefinestay - Holland Park private homes

Various Addresses, London
4.5 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.

kr 400
Ravna Gora Hotel

Ravna Gora Hotel

29 Holland Park Ave, London
2,9
av 5, basert på 34 anmeldelser
2.0 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Westfield London kjøpesenter. Dessuten ligger Kensington Gardens og Hyde Park kun 3 kilometer unna.

kr 1,004
Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London
3,8
av 5, basert på 2 206 anmeldelser
4.0 av 5.0

Copthorne Tara Hotel ligger like ved High Street Kensington i London, med de mange butikkene og restaurantene i nærområdene Kensington, Knightsbridge og Notting Hill.

2 BDR Ferie i Holland Park og Notting Hill

2 BDR Ferie i Holland Park og Notting Hill

100a Holland Park Avenue, London
0.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Westfield London kjøpesenter, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Kensington Gardens og Hammersmith Apollo kun 3 kilometer unna.

kr 440
Kensington Suite Hotel

Kensington Suite Hotel

128-130 Holland Road, London
2,7
av 5, basert på 275 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Westfield London kjøpesenter, Royal Albert Hall og Hammersmith Apollo. Dessuten ligger Kensington Palace og Museo Nacional de Historia Natural kun 3 kilometer unna.