Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Holland Park

Opplev en hage i japansk stil, gå en tur gjennom en stille skog og se teater- og operaforestillinger under åpen himmel om sommeren i denne vakre offentlige parken.

Holland Park er et flott offentlig område omgitt av hus i viktoriansk stil i det grønne Vest-London. Vandre gjennom et stort skogområde, og se ekorn på nøttesanking og frittgående påfugler. Observer kampene som spilles på cricket- og tennisbanen, ta med barna på lekeplassen og ta en hvil på plenen.

I parken finner du ruinene av Holland House, et flott herskapshus bygget på 1600-tallet. Stedet ble et møtepunkt for fremstående aristokrater og forfattere på 1800-tallet, blant andre Lord Byron og Charles Dickens. Ta en nærmere titt på ruinene av huset, som ble bombet og svært ødelagt under andre verdenskrig.

Se det flotte Orangery Gallery i glass og stein, en historisk bygning som ble brukt av Lord og Lady Holland til å holde mottakelser og soaréer. Dette vakre bygget byr i dag på kunstutstillinger samt private arrangementer. Utenfor galleriet finner du en nydelig rosehage.

Gå ikke glipp av parkens Kyoto Garden i japansk stil, som ble donert av Chamber of Commerce of Kyoto i 1991. Hagen byr på en smak av japansk ro og inneholder blant annet en bro, vannelementer og koi-fisker. I 2012 ble Fukushima Memorial Garden opprettet i Kyoto Garden for å minnes Storbritannias støtte etter Fukushima-katastrofen i 2011.

Ta med mat og ta en piknik i parken, eller ta en tur til den lille kaféen på stedet for espresso og bakverk. Bestill et bord til lunsj eller middag ved parkens restaurant, som ligger i et bygg fra 1600-tallet som en gang var en ballsal. Parken er ofte scene for opera- og teaterfremføringer om sommeren, så husk å sjekke om noe skjer mens du er i byen.

Holland Park ligger i Royal Borough of Kensington og Chelsea vest i London. Ta undergrunnen til Holland Park eller ta bussen. Med sportsområder og en pittoresk japansk hage er Holland Park perfekt for en dag ute i det fri.


Guide til utforskning av Holland Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 340 hotellene nær Holland Park
kr 478
Safestay London Kensington Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk, London
4,1
av 5, basert på 236 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette vandrerhjemmet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Dessuten ligger Imperial College London og Westfield London kjøpesenter kun 3 kilometer unna.

onefinestay - Holland Park private homes

onefinestay - Holland Park private homes

Various Addresses, London
5.0 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.

kr 717
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
4,0
av 5, basert på 2 071 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet i London ligger i det eksklusive South Kensington, tre kvartaler unna Kensington High Street og mindre enn to kilometer unna Hyde Park, varehuset Harrods og Victoria and Albert-museet.

kr 361
Ravna Gora Hotel

Ravna Gora Hotel

29 Holland Park Ave, London
3,0
av 5, basert på 94 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Westfield London kjøpesenter. Dessuten ligger Kensington Gardens og Hyde Park kun 3 kilometer unna.

kr 542
88 Studios Kensington

88 Studios Kensington

88 Holland Road, London
4,2
av 5, basert på 179 anmeldelser
3.5 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Westfield London kjøpesenter, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Hammersmith Apollo og Museo Nacional de Historia Natural kun 3 kilometer unna.

2 BDR Ferie i Holland Park og Notting Hill

2 BDR Ferie i Holland Park og Notting Hill

100a Holland Park Avenue, London
4,7
av 5, basert på 7 anmeldelser
0.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Westfield London kjøpesenter, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Dessuten ligger Kensington Gardens og Hammersmith Apollo kun 3 kilometer unna.

kr 341
Kensington Suite Hotel

Kensington Suite Hotel

128-130 Holland Road, London
2,7
av 5, basert på 576 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Westfield London kjøpesenter, Royal Albert Hall og Hammersmith Apollo. Dessuten ligger Kensington Palace og Museo Nacional de Historia Natural kun 3 kilometer unna.

kr 971
K+K Hotel George London

K+K Hotel George London

1-15 Templeton Place, London
4,4
av 5, basert på 1 897 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Earl's Court messehall, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Stamford Bridge stadion og London naturhistoriske museum ligger også i nærheten.