Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Holland Park

Opplev en hage i japansk stil, gå en tur gjennom en stille skog og se teater- og operaforestillinger under åpen himmel om sommeren i denne vakre offentlige parken.

Holland Park er et flott offentlig område omgitt av hus i viktoriansk stil i det grønne Vest-London. Vandre gjennom et stort skogområde, og se ekorn på nøttesanking og frittgående påfugler. Observer kampene som spilles på cricket- og tennisbanen, ta med barna på lekeplassen og ta en hvil på plenen.

I parken finner du ruinene av Holland House, et flott herskapshus bygget på 1600-tallet. Stedet ble et møtepunkt for fremstående aristokrater og forfattere på 1800-tallet, blant andre Lord Byron og Charles Dickens. Ta en nærmere titt på ruinene av huset, som ble bombet og svært ødelagt under andre verdenskrig.

Se det flotte Orangery Gallery i glass og stein, en historisk bygning som ble brukt av Lord og Lady Holland til å holde mottakelser og soaréer. Dette vakre bygget byr i dag på kunstutstillinger samt private arrangementer. Utenfor galleriet finner du en nydelig rosehage.

Gå ikke glipp av parkens Kyoto Garden i japansk stil, som ble donert av Chamber of Commerce of Kyoto i 1991. Hagen byr på en smak av japansk ro og inneholder blant annet en bro, vannelementer og koi-fisker. I 2012 ble Fukushima Memorial Garden opprettet i Kyoto Garden for å minnes Storbritannias støtte etter Fukushima-katastrofen i 2011.

Ta med mat og ta en piknik i parken, eller ta en tur til den lille kaféen på stedet for espresso og bakverk. Bestill et bord til lunsj eller middag ved parkens restaurant, som ligger i et bygg fra 1600-tallet som en gang var en ballsal. Parken er ofte scene for opera- og teaterfremføringer om sommeren, så husk å sjekke om noe skjer mens du er i byen.

Holland Park ligger i Royal Borough of Kensington og Chelsea vest i London. Ta undergrunnen til Holland Park eller ta bussen. Med sportsområder og en pittoresk japansk hage er Holland Park perfekt for en dag ute i det fri.


Guide til utforskning av Holland Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 4 452 hotellene nær Holland Park
The Grosvenor Hotel 1,132 kr
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
   
  4,2
  av 5, basert på 1 267 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

  Royal Garden Hotel 1,595 kr
  Royal Garden Hotel

  Royal Garden Hotel

  2-24 Kensington High Street, London
    
   4,5
   av 5, basert på 1 123 anmeldelser
   5.0 av 5.0

   Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

   Safestay London Kensington Holland Park
   Safestay London Kensington Holland Park

   Safestay London Kensington Holland Park

   Holland Walk, London
     
    4,0
    av 5, basert på 296 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette vandrerhjemmet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Kensington Gardens og Imperial College London. Dessuten ligger Westfield London kjøpesenter og Natural History Museum kun 3 kilometer unna.

    Hilton London Kensington 1,071 kr
    Hilton London Kensington

    Hilton London Kensington

    179-199 Holland Park Avenue, London
      
     3,9
     av 5, basert på 2 029 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i London, i nærheten av Westfield London Shopping Centre, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Portobello Road Market og Hammersmith Apollo ligger også i nærheten.

     onefinestay - Holland Park private homes
     onefinestay - Holland Park private homes

     onefinestay - Holland Park private homes

     Various Addresses, London
       
      4.5 av 5.0

      Leilighetene ligger flere steder i London.

      88 Studios Kensington 899 kr
      88 Studios Kensington

      88 Studios Kensington

      88 Holland Road, London
        
       4,3
       av 5, basert på 214 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Denne leiligheten ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Westfield London kjøpesenter, Kensington Palace og Hammersmith Apollo. Dessuten ligger Natural History Museum og Kensington Gardens kun 3 kilometer unna.

       Stilig Central Notting Hill 2 br
       Stilig Central Notting Hill 2 br

       Stilig Central Notting Hill 2 br

       , London
         
        4,7
        av 5, basert på 7 anmeldelser
        0.0 av 5.0

        Dette overnattingsstedet i London (Holland Park) ligger nær Westfield London kjøpesenter, Kensington Palace og Kensington Gardens. I nærheten finner du også Hammersmith Apollo og Imperial College London.

        Campden Hill Gate Pristine Apartment
        Campden Hill Gate Pristine Apartment

        Campden Hill Gate Pristine Apartment

        Duchess of Bedford's Walk, London
          
         4.5 av 5.0

         Denne leiligheten i London (Holland Park) har en luksuriøs stil og ligger nær Kensington Palace, Kensington Gardens og Westfield London kjøpesenter. I nærheten finner du også Imperial College London og Natural History Museum.