Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Holland Park

Opplev en hage i japansk stil, gå en tur gjennom en stille skog og se teater- og operaforestillinger under åpen himmel om sommeren i denne vakre offentlige parken.

Holland Park er et flott offentlig område omgitt av hus i viktoriansk stil i det grønne Vest-London. Vandre gjennom et stort skogområde, og se ekorn på nøttesanking og frittgående påfugler. Observer kampene som spilles på cricket- og tennisbanen, ta med barna på lekeplassen og ta en hvil på plenen.

I parken finner du ruinene av Holland House, et flott herskapshus bygget på 1600-tallet. Stedet ble et møtepunkt for fremstående aristokrater og forfattere på 1800-tallet, blant andre Lord Byron og Charles Dickens. Ta en nærmere titt på ruinene av huset, som ble bombet og svært ødelagt under andre verdenskrig.

Se det flotte Orangery Gallery i glass og stein, en historisk bygning som ble brukt av Lord og Lady Holland til å holde mottakelser og soaréer. Dette vakre bygget byr i dag på kunstutstillinger samt private arrangementer. Utenfor galleriet finner du en nydelig rosehage.

Gå ikke glipp av parkens Kyoto Garden i japansk stil, som ble donert av Chamber of Commerce of Kyoto i 1991. Hagen byr på en smak av japansk ro og inneholder blant annet en bro, vannelementer og koi-fisker. I 2012 ble Fukushima Memorial Garden opprettet i Kyoto Garden for å minnes Storbritannias støtte etter Fukushima-katastrofen i 2011.

Ta med mat og ta en piknik i parken, eller ta en tur til den lille kaféen på stedet for espresso og bakverk. Bestill et bord til lunsj eller middag ved parkens restaurant, som ligger i et bygg fra 1600-tallet som en gang var en ballsal. Parken er ofte scene for opera- og teaterfremføringer om sommeren, så husk å sjekke om noe skjer mens du er i byen.

Holland Park ligger i Royal Borough of Kensington og Chelsea vest i London. Ta undergrunnen til Holland Park eller ta bussen. Med sportsområder og en pittoresk japansk hage er Holland Park perfekt for en dag ute i det fri.


Guide til utforskning av Holland Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 915 hotellene nær Holland Park
1,429 kr
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,5
av 5, basert på 1 087 anmeldelser
5.0 av 5.0

Hotell i London bygget i 1960-årene, som ligger på travle Kensington High Street, 50 meter fra Kensington Palace og Gardens og Hyde Park.

665 kr
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
3,9
av 5, basert på 4 376 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette London-hotellet ligger i gangavstand fra Hyde Park og Paddington stasjon. Kensington Palace og Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

930 kr
Hilton London Kensington

Hilton London Kensington

179-199 Holland Park Avenue, London
3,9
av 5, basert på 2 024 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i London, i nærheten av Westfield London Shopping Centre, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Portobello Road Market og Hammersmith Apollo ligger også i nærheten.

812 kr
K+K Hotel George London

K+K Hotel George London

1-15 Templeton Place, London
4,4
av 5, basert på 1 968 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Earl's Court messehall, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Stamford Bridge stadion og London naturhistoriske museum ligger også i nærheten.

539 kr
Safestay London Kensington Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk, London
4,1
av 5, basert på 259 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette vandrerhjemmet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Kensington Gardens. Dessuten ligger Imperial College London og Westfield London kjøpesenter kun 3 kilometer unna.

464 kr
Ravna Gora Hotel

Ravna Gora Hotel

29 Holland Park Ave, London
3,1
av 5, basert på 107 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Holland Park og 3 kilometer unna Kensington Palace, Royal Albert Hall og Westfield London kjøpesenter. Dessuten ligger Kensington Gardens og Hyde Park kun 3 kilometer unna.

onefinestay - Holland Park private homes

onefinestay - Holland Park private homes

Various Addresses, London
5.0 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.

866 kr
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
4,0
av 5, basert på 4 733 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette er et stort og moderne hotell i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra Gloucester Road undergrunnsstasjon på Piccadilly-linjen, og ved siden av Millennium Conference Centre.