Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Hoheluft-Ost 2021

Planlegg ferien din i Hoheluft-Ost med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Hoheluft-Ost. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Hoheluft-Ost

Finn de beste områdene og bydelene i Hoheluft-Ost for aktivitetene du liker best. Les mer om Hoheluft-Ost

De mest populære hotellene i Hoheluft-Ost

Motel Hamburg
Motel Hamburg
2 out of 5
Hoheluftchaussee 117-119, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 866 kr per natt fra 4. mar. til 5. mar.
4/5Very Good! (115 anmeldelser)
Beautiful small Motel!

"Motel Hamburg Hohe Luft overrasker som en liten idyll i bakgården av hovedgaten. Nydelig lite motell med koselige rom og et av de reneste rommene jeg noen gang har sett. Kort vei til sentrum. Veldig hyggelig betjening. Anbefales virkelig."…"

Anmeldelse skrevet 20. mai 2019

Motel Hamburg
Fraser Suites Hamburg
Fraser Suites Hamburg
5 out of 5
Rödingsmarkt 2, Hamburg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 519 kr per natt fra 1. mar. til 2. mar.
4.7/5Exceptional! (213 anmeldelser)
Sehr gut!!

"Meget innbydende! Kommer garantert tilbake ved neste opphold i Hamburg!👌👍😊"…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2020

Fraser Suites Hamburg
Barceló Hamburg
Barceló Hamburg
4.5 out of 5
Ferdinandstrasse 15, Hamburg Altsadt, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 198 kr per natt fra 1. mar. til 2. mar.
4.4/5Wonderful! (999 anmeldelser)

"Jo bra"…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2020

Barceló Hamburg
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Hoheluft-Ost

Expedia har pakkereiser med fly og hotell til deg. La oss gjøre det lettere for deg å finne den ideelle kombinasjonen av hotell og fly. Det betyr at du får penger til overs som du kan bruke når du er i Hoheluft-Ost. Kjøp pakkereisen hos oss, så kan du spare opptil $603. Vår omfattende internasjonale database har ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men også fantastiske tilbud. De fantastiske prisene hos Expedia vil gjøre planleggingen av reisen til Hoheluft-Ost langt enklere. Hva venter du på? Du kan endre bestillingene hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

Hoheluft-Ost: steder å besøke

Vi har de aller beste forslagene til hva du bør oppleve under turen til Hoheluft-Ost. Hent penn og papir og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Etnologisk museum er rett ved sentrum av dette området. Vil du ha flere tips til hva du kan gjøre? Da kan vi anbefale Alsterpark og Alma Hoppes Lustspielhaus. Det gjør andre turister også.

Flyplassene nærmest Hoheluft-Ost

Det enkleste for de fleste reisende er å velge et fly til Hamburg (HAM). Når flyet går inn for landing, befinner du deg bare 5 kilometer fra Hoheluft-Ost.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke hoteller er de beste i Hoheluft-Ost?
Når det gjelder gjestfrie steder å overnatte i Hoheluft-Ost, er det vanskelig å overgå Motel Hamburg. Sjekk ut våre tilbud, og få en god pris.
Når på året er det best å reise til Hoheluft-Ost?
Hva som er den perfekte tiden å reise til Hoheluft-Ost, avhenger av dine preferanser. Hvis du har et stramt budsjett, bør du kanskje unngå , som anses for å være den dyreste tiden på året. I finner du som regel de beste tilbudene. Vil du oppleve den fantastiske stemningen i høysesongen, er den beste tiden, mens du bør vurdere hvis du gjerne vil unngå større folkemengder.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Hoheluft-Ost?
Erfarne reisende bestiller gjerne så tidlig som mulig. Du kan vanligvis sammenligne internasjonale flypriser på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. Men hvis du er sent ute, trenger du ikke å bekymre deg. Det hender man kan få tak i lave priser de siste ukene innen avreisedatoen.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Hoheluft-Ost?
Du kan oppnå gode besparelser når du setter sammen en pakkereise med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både penger og tid? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller en ferie med hele familien, bør du ta en titt på våre pakkereiser i dag.