Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Luksushoteller i Harlem

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Luksushoteller populære blant reisende

Aloft Harlem
3.5 out of 5
2296 Frederick Douglass Boulevard, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 233 kr per natt
4.3/5Excellent! (996 anmeldelser)

"Everything was good. I problems The property was good"…"

Anmeldelse skrevet 21. apr. 2020

Aloft Harlem
Harlem YMCA
2 out of 5
180 West 135th Street, New York, NY
Hent priser
3.2/5 (412 anmeldelser)
God beliggenhet og stort treningsrom!

"Kjempegreit hotell i forhold til pris. Hotellet ligger tre "blocks" fra subwayen som tar deg hvor du vil. Utrolig imponert over treningsrommet! Så og si alt du trenger og bemannet hele tiden. De hadde også en svømmehall og badstue. Det eneste minus var at hotellet ligger i samme gate som ett sykehus ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2015

Harlem YMCA
Finner du ikke det du leter etter?
Luksushoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Ser du etter det ultimate overnattingsstedet for luksusturen til Harlem?
Benytt deg av Expedia når du skal bestille flyreisen din til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. lufthavn) eller Newark, NJ (EWR-Liberty internasjonale flyplass). Da vil du også kunne velge fra et bredt utvalg av overnattingssteder som har akkurat den luksusen du ønsker deg. Fasiliteter er viktige i reiseplanleggingen, så vi gjør det enkelt å finne det du trenger for å gjøre oppholdet ditt så bra som overhodet mulig. Dersom du er ute etter et førsteklasses hotell med spa, innendørs basseng og komfortable senger, kan Expedia hjelpe deg å finne det beste luksushotellet som fins Harlem. Et godt underholdningstilbud og bra livemusikk er noe av det som karakteriserer Harlem. Videre fins det spennende lokale severdigheter å besøke som for eksempel Apollo teater.
Hva kan man se og gjøre i Harlem?
Opplev alt det Harlem har å by på, og besøk Apollo teater, Morningside Park og Hamilton Grange nasjonalminnesmerke. Hvis du har litt ekstra tid når du er i området, har du kanskje lyst til å sjekke ut Bradhurst Urban Renewal Park og The Jazz Museum in Harlem.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Harlem?
Benytt deg av de lokale transportmulighetene, som gjør det enkelt å få sett Harlem. I nærheten finner du T-banestasjonene 135 St. Station (St. Nicholas Av.), 137 St. - City College Station og 135 St. Station (Malcolm X Blvd).

Flere reisealternativer