Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

HMS Belfast

Få en fascinerende innsikt i den maritime historien til Storbritannia når du besøker denne krysseren tilhørende Royal Navy, som var aktiv under den andre verdenskrig.

Om bord HMS Belfast finner du ni dekk fulle av marinehistorie. Dette enorme fartøyet og de store kanonene spilte en viktig rolle under den andre verdenskrig. Det fungerer nå som museum, ankret opp på Themsen. Du kan oppleve hvordan livet om bord krigsskipet var, ved hjelp av utstillinger, beretninger fra de som var med samt omvisning i noen av rommene.

HMS Belfast var med på å beskytte Storbritannias arktiske konvoier til Sovjetunionen og hjalp til under landsettingen i Normandie på D-dagen. Denne lette krysseren var også aktiv under Koreakrigen. Med en lengde på 187 meter kunne kanonene treffe et mål fra 22,5 kilometers avstand.

Ta med deg gratis lydguide og kart på vei inn, så du lettere kan navigere den kompliserte planløsningen. Klatre i de bratte stigene og ta en titt i operasjonsrommet, selve nervesenteret om bord.

Du kan også besøke fartøyets celler, messe, bakeri og andre rom, som alle gir et interessant innblikk i livet på skipet. Hør på gjenfortellinger fra veteraner som var tilstede. Sitt i den store stolen i admiralens lugar ved kommandobroen og utforsk labyrinten av rør og ventiler i fyrrommet.

Det finnes en kafé på de nedre dekkene som har snacks og drikke, og i baren på det øvre dekket kan du nyte en cream tea med champagne. Herfra har du flott utsikt over Tower of London og Tower Bridge.

HMS Belfast ligger på Themsen innenfor gangavstand fra London Bridge stasjon, dit både undergrunn og tog går. I de nærliggende gatene finnes det avgiftsbelagt parkering hvis du har leid bil. Med unntak av noen dager i julen, holder skipet åpent for publikum hver dag og du betaler for å komme inn. Pensjonister, studenter og barn mellom 5-15 år får rabatt.


Guide til utforskning av HMS Belfast


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 4 359 hotellene nær HMS Belfast
Marlin Waterloo 1,100 kr
Marlin Waterloo

Marlin Waterloo

111 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  av 5, basert på 404 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette leilighetshotellet i London (Lambeth) ligger nær Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. I nærheten finner du dessuten Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye.

  The Tower Hotel 799 kr
  The Tower Hotel

  The Tower Hotel

  St Katharine's Way, London
    
   4,3
   av 5, basert på 2 351 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Tower Hamlets og 10 minutters gange unna Tower Bridge, Tower of London og HMS Belfast.

   Park Plaza Westminster Bridge London 1,475 kr
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, London
     
    4,4
    av 5, basert på 9 197 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

    Mondrian London 1,497 kr
    Mondrian London

    Mondrian London

    20 Upper Ground, London
      
     4,7
     av 5, basert på 1 075 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Lambeth og 10 minutters gange unna Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og London Dungeon kun 15 minutter unna.

     Shangri La Hotel At The Shard London 3,312 kr
     Shangri La Hotel At The Shard London

     Shangri La Hotel At The Shard London

     31 St Thomas Street, London
       
      4,8
      av 5, basert på 631 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna The Shard og Borough Market. Dessuten ligger London Bridge og HMS Belfast kun 10 minutter unna.

      Apex City of London Hotel 1,149 kr
      Apex City of London Hotel

      Apex City of London Hotel

      1 Seething Lane, London
        
       4,6
       av 5, basert på 2 135 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Denne store og moderne bygningen ligger midt i sentrum av byen, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

       The Grosvenor Hotel 1,132 kr
       The Grosvenor Hotel

       The Grosvenor Hotel

       101 Buckingham Palace Road, London
         
        4,2
        av 5, basert på 1 267 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

        citizenM Tower of London 863 kr
        citizenM Tower of London

        citizenM Tower of London

        40 Trinity Square, London
          
         4,6
         av 5, basert på 724 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Tower Hamlets og 15 minutters gange unna Tower of London og London Bridge. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og Covent Garden Market kun 5 kilometer unna.