Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

HMS Belfast

Få en fascinerende innsikt i den maritime historien til Storbritannia når du besøker denne krysseren tilhørende Royal Navy, som var aktiv under den andre verdenskrig.

Om bord HMS Belfast finner du ni dekk fulle av marinehistorie. Dette enorme fartøyet og de store kanonene spilte en viktig rolle under den andre verdenskrig. Det fungerer nå som museum, ankret opp på Themsen. Du kan oppleve hvordan livet om bord krigsskipet var, ved hjelp av utstillinger, beretninger fra de som var med samt omvisning i noen av rommene.

HMS Belfast var med på å beskytte Storbritannias arktiske konvoier til Sovjetunionen og hjalp til under landsettingen i Normandie på D-dagen. Denne lette krysseren var også aktiv under Koreakrigen. Med en lengde på 187 meter kunne kanonene treffe et mål fra 22,5 kilometers avstand.

Ta med deg gratis lydguide og kart på vei inn, så du lettere kan navigere den kompliserte planløsningen. Klatre i de bratte stigene og ta en titt i operasjonsrommet, selve nervesenteret om bord.

Du kan også besøke fartøyets celler, messe, bakeri og andre rom, som alle gir et interessant innblikk i livet på skipet. Hør på gjenfortellinger fra veteraner som var tilstede. Sitt i den store stolen i admiralens lugar ved kommandobroen og utforsk labyrinten av rør og ventiler i fyrrommet.

Det finnes en kafé på de nedre dekkene som har snacks og drikke, og i baren på det øvre dekket kan du nyte en cream tea med champagne. Herfra har du flott utsikt over Tower of London og Tower Bridge.

HMS Belfast ligger på Themsen innenfor gangavstand fra London Bridge stasjon, dit både undergrunn og tog går. I de nærliggende gatene finnes det avgiftsbelagt parkering hvis du har leid bil. Med unntak av noen dager i julen, holder skipet åpent for publikum hver dag og du betaler for å komme inn. Pensjonister, studenter og barn mellom 5-15 år får rabatt.


Guide til utforskning av HMS Belfast


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 835 hotellene nær HMS Belfast
1,151 kr
Apex City of London Hotel

Apex City of London Hotel

1 Seething Lane, London
4,6
av 5, basert på 2 116 anmeldelser
4.5 av 5.0

Denne store og moderne bygningen ligger midt i sentrum av byen, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

3,637 kr
Shangri La Hotel At The Shard London

Shangri La Hotel At The Shard London

31 St Thomas Street, London
4,8
av 5, basert på 604 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna The Shard og Borough Market. Dessuten ligger London Bridge og HMS Belfast kun 10 minutter unna.

1,257 kr
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London
4,3
av 5, basert på 2 156 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Wapping og 10 minutters gange unna Tower Bridge, Tower of London og HMS Belfast.

1,385 kr
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 877 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

1,023 kr
Club Quarters Hotel, Gracechurch

Club Quarters Hotel, Gracechurch

7 Gracechurch Street, London
4,1
av 5, basert på 2 074 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette business-hotellet ligger i den østlige delen av London, i et historisk område i nærheten av Bank of England, ved siden av Leadenhall Market. Hotellet ligger blant kirker, parker og puber, og er bare en kort spasertur fra Tower of London, Tower Bridge og Themsen.

1,083 kr
Novotel London Tower Bridge

Novotel London Tower Bridge

10 Pepys Street, London
4,4
av 5, basert på 4 317 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i London og 10 minutters gange unna Tower of London og The Gherkin. Dessuten ligger London Bridge og Tower Bridge kun 15 minutter unna.

810 kr
citizenM Tower of London

citizenM Tower of London

40 Trinity Square, London
4,6
av 5, basert på 665 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Tower Hamlets og 15 minutters gange unna Tower of London og London Bridge. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og Covent Garden Market kun 5 kilometer unna.

2,151 kr
Hilton London Tower Bridge

Hilton London Tower Bridge

5 More London Place, Tooley Street, London
4,6
av 5, basert på 1 658 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Bermondsey og 5 minutters gange unna HMS Belfast og London rådhus. Dessuten ligger London Bridge og Borough Market kun 10 minutter unna.