Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Green Park

På dette gresskledde området er det mindre folk enn hos naboen St. James’s Park, og det er kjent for vakre stier og store trær.

Finn en rolig grønn oase ved de travle gatene i sentrum av London i vakre Green Park. Ta med niste, slapp av på flotte plener og nyt utsikten over flotte Buckingham Palace, som grenser mot denne kongelige parken mot sørøst.

Utforsk mer enn 160 mål med gressmark. Spredt rundt i parken finner du store trær der ekorn og fugler trives. Selv om de fleste av hovedstadens kongelige parker har mange flotte blomster, har ikke Green Park noen organiserte blomsterbed. Historien forteller at dronning Katarina av Bragança fikk alle blomstene dratt opp med roten da hun oppdaget at ektemannen hadde plukket dem til en annen kvinne.

På varme sommerdager kommer London-boere hit for å sole seg og nyte mat og drikke med venner. Ta med et teppe til å legge ut på plenen, og nyt den flotte, sosiale atmosfæren. Strekk på benene med en tur på parkens stier.

Mens du er i området, må du passe på å se Englands kjente kongelige palass, Buckingham Palace, som ligger mellom Green Park og St. James’s Park. Buckingham Palace tilbyr eksklusive omvisninger i de overdådige representasjonssalene. Se de elegante dekorasjonene, blant annet lysekroner og flotte møbler.

Hvis du vil holde deg utendørs, kan du gå til St. James’s Park, den eldste av byens åtte kongelige parker. Dette flotte området på 230 mål har en liten innsjø med to øyer og daglig mating av pelikaner. St. James’s Park ligger i hjertet av det seremonielle London, og Trooping the Colour-paraden, en fargerik militærparade som markerer den offisielle bursdagen til Dronningen, holdes her i juni hvert år.

Green Park ligger i City of Westminster i sentrum av London. Du kommer til parken via undergrunnsstasjonene Hyde Park Corner og Green Park. Luksushoteller og rimeligere leiligheter er tilgjengelige i City of Westminster og omkringliggende områder.

Ta en pause fra sightseeing i London i denne populære og sentrale parken.


Guide til utforskning av Green Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 2 895 hotellene nær Green Park
kr 1,178
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
av 5, basert på 280 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Harrods kun 2 kilometer unna.

kr 2,235
London Hilton on Park Lane

London Hilton on Park Lane

22 Park Lane, London
4,0
av 5, basert på 388 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette femstjernershotellet ruver høyt over bygatene i hjertet av Mayfair, i nærheten av alt London har å tilby, enten det er musikaler og teatre eller verdensberømte landemerker som Buckingham Palace og Hyde Park.

kr 1,641
Park Lane Mews Hotel

Park Lane Mews Hotel

2 Stanhope Row, London
3,4
av 5, basert på 289 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i London, i nærheten av Apsley House, Buckingham Palace og St. James Park. Trafalgar Square og Big Ben ligger også i nærheten.

kr 1,525
The Rubens At The Palace

The Rubens At The Palace

39 Buckingham Palace Road, London
4,4
av 5, basert på 432 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Dessuten ligger St. James Park og The Mall kun 15 minutter unna.

kr 1,439
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 2 910 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og 5 minutters gange unna Sea Life London Aquarium, London Eye og London Dungeon. Dessuten ligger Big Ben og Southbank Centre kun 10 minutter unna.

kr 2,691
COMO Metropolitan London

COMO Metropolitan London

19 Old Park Lane, London
4,6
av 5, basert på 287 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i London, i nærheten av Apsley House, St. James Palace og Hyde Park Corner. Grosvenor Square og St. James's Square ligger også i nærheten.

kr 2,289
St. James' Court, A Taj Hotel, London

St. James' Court, A Taj Hotel, London

54 Buckingham Gate, London
4,4
av 5, basert på 771 anmeldelser
4.0 av 5.0

Buckingham Palace, Westminster Cathedral og Big Ben er blant de mange populære attraksjonene innen 0,8 km radius fra dette sentrale London-hotellet. Victoria Station er en 7-minutters spasertur unna. St. James' Park og Hyde Park ligger i nærheten.

kr 2,610
InterContinental London Park Lane

InterContinental London Park Lane

1 Hamilton Place, Park Lane, London
4,6
av 5, basert på 227 anmeldelser
5.0 av 5.0

InterContinental London Park Lane, som befinner seg i området Mayfair i London, ligger nær Buckingham Palace og Westminster-katedralen.