Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Green Park

På dette gresskledde området er det mindre folk enn hos naboen St. James’s Park, og det er kjent for vakre stier og store trær.

Finn en rolig grønn oase ved de travle gatene i sentrum av London i vakre Green Park. Ta med niste, slapp av på flotte plener og nyt utsikten over flotte Buckingham Palace, som grenser mot denne kongelige parken mot sørøst.

Utforsk mer enn 160 mål med gressmark. Spredt rundt i parken finner du store trær der ekorn og fugler trives. Selv om de fleste av hovedstadens kongelige parker har mange flotte blomster, har ikke Green Park noen organiserte blomsterbed. Historien forteller at dronning Katarina av Bragança fikk alle blomstene dratt opp med roten da hun oppdaget at ektemannen hadde plukket dem til en annen kvinne.

På varme sommerdager kommer London-boere hit for å sole seg og nyte mat og drikke med venner. Ta med et teppe til å legge ut på plenen, og nyt den flotte, sosiale atmosfæren. Strekk på benene med en tur på parkens stier.

Mens du er i området, må du passe på å se Englands kjente kongelige palass, Buckingham Palace, som ligger mellom Green Park og St. James’s Park. Buckingham Palace tilbyr eksklusive omvisninger i de overdådige representasjonssalene. Se de elegante dekorasjonene, blant annet lysekroner og flotte møbler.

Hvis du vil holde deg utendørs, kan du gå til St. James’s Park, den eldste av byens åtte kongelige parker. Dette flotte området på 230 mål har en liten innsjø med to øyer og daglig mating av pelikaner. St. James’s Park ligger i hjertet av det seremonielle London, og Trooping the Colour-paraden, en fargerik militærparade som markerer den offisielle bursdagen til Dronningen, holdes her i juni hvert år.

Green Park ligger i City of Westminster i sentrum av London. Du kommer til parken via undergrunnsstasjonene Hyde Park Corner og Green Park. Luksushoteller og rimeligere leiligheter er tilgjengelige i City of Westminster og omkringliggende områder.

Ta en pause fra sightseeing i London i denne populære og sentrale parken.


Guide til utforskning av Green Park


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 4 424 hotellene nær Green Park
The Grosvenor Hotel 1,132 kr
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
   
  4,2
  av 5, basert på 1 267 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

  Marlin Waterloo 1,100 kr
  Marlin Waterloo

  Marlin Waterloo

  111 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   av 5, basert på 404 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette leilighetshotellet i London (Lambeth) ligger nær Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. I nærheten finner du dessuten Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye.

   Park Plaza Westminster Bridge London 1,475 kr
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, London
     
    4,4
    av 5, basert på 9 197 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

    The May Fair 2,428 kr
    The May Fair

    The May Fair

    Stratton Street, Mayfair, London
      
     4,3
     av 5, basert på 1 824 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Fra May Fair kan gjestene komme seg til fantastiske steder, som Oxford Street, Bond Street og West End for å nevne noen få. Green Park stasjon ligger noen øyeblikk unna med de gode forbindelsene på linjene Piccadilly, Jubilee og Victoria.

     InterContinental London Park Lane 1,849 kr
     InterContinental London Park Lane

     InterContinental London Park Lane

     1 Hamilton Place, Park Lane, London
       
      4,5
      av 5, basert på 490 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      InterContinental London Park Lane, som befinner seg i området Mayfair i London, ligger nær Buckingham Palace og Westminster-katedralen.

      St. James' Court, A Taj Hotel, London 1,380 kr
      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      54 Buckingham Gate, London
        
       4,4
       av 5, basert på 2 041 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Buckingham Palace, Westminster Cathedral og Big Ben er blant de mange populære attraksjonene innen 0,8 km radius fra dette sentrale London-hotellet. Victoria Station er en 7-minutters spasertur unna. St. James' Park og Hyde Park ligger i nærheten.

       The Nadler Victoria 1,256 kr
       The Nadler Victoria

       The Nadler Victoria

       10 Palace Place, London
         
        4,6
        av 5, basert på 514 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og 10 minutters gange unna Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Dessuten ligger Big Ben og London Dungeon kun 2 kilometer unna.

        Four Seasons Hotel London at Park Lane 4,678 kr
        Four Seasons Hotel London at Park Lane

        Four Seasons Hotel London at Park Lane

        Hamilton Place, London
          
         4,8
         av 5, basert på 154 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i London og 3 kilometer unna Buckingham Palace, Big Ben og London Dungeon. Dessuten ligger Harrods og Marble Arch kun 2 kilometer unna.