Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Gambia

Planlegger du en reise til Gambia? Vår reiseguide for Gambia er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Gambia. Les videre for å skape din pefekte reise til Gambia.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Gambia så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Gambia og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Gambia for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Gambia venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Gambia for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Gambia, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Gambia. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Gambia kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Gambia enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Gambia. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Gambia, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Gambia ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Gambia og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Gambia. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Gambia

Vis alle de 162 overnattingsstedene i Gambia
Senegambia Beach Hotel
Anmeldelse skrevet 12. mai 2016
Mer informasjon
 
Senegambia Beach Hotel

Senegambia Beach Hotel

Senegambia Road, Serrekunda
   
  3,9 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  veldig bra hotel, Alt er fantastisk i senegambia Beach hotel

  Kololi Beach Club 545 kr
  Anmeldelse skrevet 11. aug. 2015
  Mer informasjon
   
  Kololi Beach Club

  Kololi Beach Club

  Senegambia, Serrekunda
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Vi var 2 par som hadde et meget bra opphold på Kololi Beach Club. Nydelig leilighet med 2 soverom og 2 bad med stor stue og kjøkken. Vi var i Gambia i en meget varm periode og stue og kjøkken ble til tider noe varmt, da det kun er en gulv-vifte i stuen. Dårlig internetforbindelse i leiligheten og ...

   Kairaba Hotel 1 104 kr
   Anmeldelse skrevet 6. aug. 2015
   Mer informasjon
    
   Kairaba Hotel

   Kairaba Hotel

   PMB Serrekunda, Serrekunda, BJL
     
    3,8 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Har nettopp kommet tilbake til Norge fra en 12 dagers ferie i Gambia, hvor jeg bodde på Kairaba Beach Hotel. Det har vært et meget hyggelig og nydelig opphold med svært god service, god mat og et meget flott hotellområde. Jeg skal helt sikkert tilbake til dette stedet og helst allerede til neste ...

    Sunprime Tamala Beach 1 079 kr
    Sunprime Tamala Beach

    Sunprime Tamala Beach

    Kotu Beach, Serrekunda, Banjul
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette resort-hotellet med et spa ligger i Serrekunda og 5 kilometer unna Kololi strand, Bijilo-stranden og Bijilo skogspark. Uavhengighetsstadion ligger 4,6 kilometer unna.

     Kombo Beach Hotel
     Anmeldelse skrevet 16. apr. 2018
     Mer informasjon
      
     Kombo Beach Hotel

     Kombo Beach Hotel

     Kotu Strand, Serrekunda
       
      3,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Fint og avslappende hotell. Live musikk på kveldene, kan være noe forstyrrende om du vil legge deg tidlig og bor nærmest bassenget. Mye selgere rett utenfor hotellets port både på stranden og mot veien. God frokostbuffet, men middagene er ikke så mye å skryte av, bedre å spise utenfor hotellet.

      Ocean Bay Hotel & Resort
      Anmeldelse skrevet 20. mar. 2018
      Mer informasjon
       
      Ocean Bay Hotel & Resort

      Ocean Bay Hotel & Resort

      Kofi Annan Street, Cape Point, Bakau
        
       3,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Nå skal jeg først sies at jeg har bodd i ødemarka i Senegal og Gambia 10 dager før oppholdet her, så kontrasten var stor og mine krav til kvalitet var kanskje lavere enn en vanlig charterturist. Hotellet er et av de få i Bakau som fortsatt holder en relativt god standard. Bassenget og utearealene ...

       Balafon Beach Resort
       Anmeldelse skrevet 4. mar. 2018
       Mer informasjon
        
       Balafon Beach Resort

       Balafon Beach Resort

       Kololi Beach, Serrekunda
         
        4,0 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        We hadden vier kamers geboekt bij Balafon. Dit was overboekt en daarom kregen we één kamer in Djembé. Deze kamer was totaal niet vergelijkbaar met de kamer van het het Balafon resort. Bij de receptie gevraagd of we dit konden wijzigen maar dat was niet mogelijk.

        Bamboo Village Resort 818 kr
        Bamboo Village Resort

        Bamboo Village Resort

        Bertil Harding Hwy, Serrekunda, Banjul
          
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger rett ved stranden i Serrekunda og 2 kilometer unna Bijilo-stranden og Kololi strand. Bijilo skogspark ligger 1,9 kilometer unna.