Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Panama

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Panama

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Panama

Ønsker du en ferie med strandliv, spennende kulturelle opplevelser og friluftsaktiviteter i et tropisk klima? Da er Panama det perfekte reisemålet for deg. Landet har mye å by på for alle typer reisende, både single, par og barnefamilier, og med Expedia kan du enkelt finne bra og billige flybilletter til Panama.

Panama er et land i Mellom-Amerika, og beliggenheten gjør at den fungerer som en bro mellom Nord- og Sør-Amerika samt Atlanterhavet (via Det karibiske hav) og Stillehavet takket være den berømte Panama-kanalen, som er en av verdens viktigste kanaler for internasjonal sjøfart. Eksotisk flora og fauna omringer hovedstaden Panama, og denne kombinasjonene av tropisk natur og urban multikultur gjør Panama til et unikt reisemål. Rundt halvparten av landets befolkning på litt over fire millioner bor i byen og bidrar til at det er en by hvor det alltid er noe som skjer.

Fly til Panama

Hvis du vil oppleve alt dette fantastiske reisemålet har å by på, har Expedia oversikten over flere flyselskaper som tilbyr flybilletter til Panama. På Expedias nettsider kan du filtrere etter pris, og i tillegg sortere treffene etter antall mellomlandinger du ønsker, flyselskaper og reisetidspunkt slik at det blir enda enklere å finne akkurat den flyvingen som passer best for dine behov. På Expedia finner du også informasjon og gode tilbud for hoteller i Panama, der du kan velge mellom en rekke hoteller ut fra prisklasse og fasiliteter. Se også på stjernemerkingen for å finne det perfekte flyet og hotellet for reisen din.

Billig fly til Panama fra Norge

Fra Oslo Lufthavn kan du velge blant flyreiser til Panama fra en rekke anerkjente flyselskaper som Lufthansa, American Airlines og KLM, med mellomlandinger i spennende byer i Europa og Amerika som London, New Jersey og Miami. Etter at du har beriket reisen din med et besøk til for eksempel Buckingham Palace, Times Square eller Miami Beach, går reisen videre til Tocumen internasjonale flyplass. Herfra kan du ta deg til Panama by ved hjelp av taxi, offentlig buss eller leiebil. Om du ønsker, kan Expedia også hjelpe deg med å finne gode tilbud for leiebil i Panama.

Opplev Panama

Uansett om du er ute etter kultur, friluftsopplevelser eller strandliv, kan du få alt dette og mer i Panamas hovedstad og største by.

Få for eksempel innblikk i Panamas særegne historie, med alt fra urbefolkning, konkvistadorer, spansk styre og pirater, til uavhengighet og demokrati, i Museo de Sitio Panamá Viejo, ett av Panamas mange muséer. Du kan også oppleve den unike, tropiske naturen i sentrale Parque Natural Metropolitano, et 265 hektar stort naturparksområde hvor du enten kan gå på oppdagelsesferd på egenhånd langs en av vandrerutene, eller få guidede turer. Parken har dessuten et utkikkspunkt hvor man kan se utover hele byen, inkludert Panamakanalen med omegn. Når du ønsker å slappe av, er det bare å ta med badehåndkle ned en av de hvite strendene med utsikt mot klart, blått vann, enten mot Stillehavet eller Det karibiske hav.

Hvis dette virker interessant, kan du bestille i dag og finne fantastiske tilbud på reiser til Panama ved hjelp av Expedia.