Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

prismatch på reisen din.

Søk blant 400 flyselskaper og 321 000 hoteller over hele verden.


Billige flyreiser til Møre og Romsdal

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Møre og Romsdal

Flyvninger til Ålesund

Ålesund er en by som er kjent for sin flotte jugendstilarkitektur, og denne kystbyen har blant annet en av verdens største eksporthavner for klippfisk. Byen er spesielt populær blant naturelskere, siden den har så mye å by på. Det er daglige flyvninger til Ålesund lufthavn, Vigra fra en rekke flyplasser både i Norge og utlandet. Hvis du bruker Expedia til å finne flybilletten, er du sikret å betale så lite som mulig – i tillegg til at du også får gode tilbud på hotell og leiebil.

Man kan fly til Ålesund fra de fleste større flyplassene i Norge, og det er daglige flyvninger til og fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Det er mange flyselskaper som bruker flyplassen, blant annet SAS, Norwegian, KLM, Widerøe og AirBaltic. De fleste avgangene er nasjonale, men det er flere internasjonale avganger i løpet av uken.

Som turist i Ålesund er det mye spennende du bør få med deg, og da kanskje spesielt Geirangerfjorden. Denne fjorden er Norges vakreste og mest kjente fjord, og er blant annet oppført på UNESCOs verdensarvliste – hvor den av National Geographic ble kåret til den beste attraksjonen på denne listen. Det går en rekke båter fra Ålesund sentrum som tar turister med ut på sightseeing, så det er bare å sette seg godt til rette og se frem til timevis med fantastiske utsikt og natur.

Flyreiser til Ålesund fra flyplasser i Norge

Med Expedia vil du uten problemer finne billige flybilletter til Ålesund fra flyplassene rundt om i Norge. Husk derfor å sjekke Expedia når du er i ferd med å bestille billetten din!

Det er direkteflyvninger fra de fleste større byene i landet, med unntak av Tromsø. Reiser du fra Tromsø må du belage deg på en mellomlanding. Det er ikke så mange avganger fra og til flyplassen hver dag, og de fleste av avgangene går til Oslo lufthavn. Flytiden er det ikke mye å klage på, uansett hvor du reiser fra i Norge – flyet rekker så vidt å komme seg opp i marsjhøyde før innflyvningen starter.

Flyreiser til Ålesund lufthavn, Vigra

Ålesund lufthavn ble offisielt åpnet i 1958, og det første flyet landet på flyplassen 20. mai samme år. Siden den gang har flyplassen gjennomgått en rekke oppgraderinger, blant annet har det kommet på plass et nytt terminalbygg (1986) og forlenget rullebane. I 2009 og 2010 ble det foretatt ytterligere utbedringer av ankomst- og avgangshallen, og det kom blant annet på plass et eget område for internasjonale flyvninger. Årlig er det rundt 1 million (2012) reisende innom flyplassen.

Flyplassen ligger omtrent 15-20 minutter fra Ålesund sentrum, og reisende som skal inn til sentrum kan benytte seg av både flybuss og drosje fra flyplassen. Det er også gode muligheter for å leie bil på flyplassen, og bruker du Expedia til å finne leiebilen er du sikret å få en så god pris som mulig.