Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Malta

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Malta

Fly til Malta

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Malta fra norske flyplasser, og det tilbys flere ukentlige flyvninger til dette populære reisemålet i turistsesongen. Expedia kan by på billige flybilletter til Malta, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Malta består av de tre øyene Malta, Gozo og Comino og en rekke mindre, ubebodde øyer og har et klima og en beliggenhet som gjør den til en yndet destinasjon blant soltørste turister fra nord. Det har vært bosettinger på øyene i flere tusen år, og blant annet romerne og araberne har hatt herredømme over Malta. Øyriket ble selvstendig på 1960-tallet, og siden den gang har turismen vokst til å bli en av de viktigste næringsveiene for innbyggerne.

Flyvninger til Malta fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Malta ukentlig i turistsesongen, som varer fra april til oktober, og flyturen er ca. 4 timer lang. Reiser du fra en annen flyplass i Norge eller utenom disse månedene, må du belage deg på å måtte mellomlande i en by som London eller Frankfurt for å komme deg til Malta.

De fleste turistene bestiller flyvninger til Malta i sommermånedene. Er du ute etter billige flyreiser for din neste ferie på Malta, kan det således lønne seg å unngå å reise hit i denne perioden og heller satse på å dra hit tidlig på våren eller sent på høsten, som fremdeles kan by på godt vær.

Fly til Malta lufthavn (MIA)

Malta lufthavn (MIA) er Maltas eneste flyplass og langt travlere i sommermånedene enn ellers om året. I turistsesongen vil du ikke ha problemer med å finne en flyvning tilbake til Norge eller videre til en annen europeisk by etter endt opphold her. Utenom disse månedene går det færre fly til og fra dette populære reisemålet.

Malta lufthavn (MIA) ligger på den sørlige delen av øya Malta og ca. 6 kilometer sørvest for hovedstaden Valletta. Fra flyplassen kommer du deg lett med buss eller drosje til Valletta, St. Julian’s og flere andre steder. Det kan også være at overnattingsstedet ditt tilbyr transport fra flyplassen, noe som kan være enda mer praktisk.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Malta, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du på Malta og i en by som Valletta eller St. Julian’s, vil du befinne deg i det livligste området og være omringet av en rekke attraksjoner og underholdningstilbud. Foretrekker du roligere omgivelser og færre turister, kan du satse på å overnatte på Gozo, som byr på flott, urørt natur og noen av de maltesiske øyenes beste steder for å dykke. Comino, som ligger mellom Malta og Gozo, er enda mindre utviklet og passer perfekt om du vil oppleve krystallklart vann uten altfor mange andre turister rundt deg.

Uavhengig av hvor på øyene du foretrekker å overnatte, kan du bestille både hotell og flyvninger på Expedia.

Populære flyvninger til Malta

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.