Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Kiev

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Kiev

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kiev

Fly til Kiev

Den ukrainske hovedstaden Kiev, også kjent som Kyiv, er en nesten uoppdaget skatt der man ser en by i endring samtidig som den holder fast ved sin historie. Billige flyreiser til Kiev tar deg til denne unike historiske byen. Ukraina er fortsatt et nytt land etter sin uavhengighet fra Sovjetunionen i 1991, og arbeider for å etablere sin egen identitet. Fornøyelse- og forretningsflyvninger til Kiev lander vanligvis på Borispol Airport (KBP).

Flybilletter til Kiev omfatter ofte en mellomlanding på en av hovedflyplassene i Europa. Bruk søkeverktøyene på Expedia til å bestille en overnatting for en enda mer innholdsrik ferie. Finn informasjon om pakketilbud som sparer penger ved å kombinere billige flybilletter til Kiev med hotell. Du kan føle deg trygg på at vi tilbyr de beste prisene på flyreiser til Kiev.

Århundrer med historie og kultur

Utsmykkede katedraler med gullkupler blandet med moderne høyhus og bygninger fra Sovjet-perioden. Det som har blitt kalt Ukrainas Silicon Valley, bygges opp i Bionic Hill Industrial Park. Kreshchatyk med åtte filer blir til gågate i helgene og lever opp til tradisjonen med europeiske bulevarder. Med lavprisfly til Kiev kan du snart besøke butikkene og spisestedene her. Billige flyreiser til Kiev gjør at du kan besøke det gamle klosteret i Pechersk Lavra eller beundre den majestetiske statuen Rodina Mat (moderland) med sitt sterke skjold og enorme sverd som beskytter byen.

Ved å bestille flybilletter til Kiev med lavpristilbudene og rabattene på Expedia.no, kan du snart være på vei. Tilbudene tar deg til hjertet av byen som har en strålende fremtid. Den flere hundre år gamle byen på bredden av elven Dniper er et paradis for historie- og kulturelskere.

Skal du først reise til Kiev, bør man også ta seg tid til å oppleve St. Sofia-katedralen, som stod ferdig på 1200-tallet. Den står i dag på UNESCOs verdensarvliste, på grunn av sin kulturelle og religiøse betydning og historie, og ikke minst dens arkitektoniske genialitet. For de aller minste har Kiev et utvalg av botaniske hager og dyreparker. Byen har et stort torg, med mange koselige og intime restauranter og kafeer, hvor man kan nyte et glass varmt eller kaldt. Kiev har en meget utbygd og punktlig T-bane under jorden, som er å foretrekke fremfor taxi, som ikke har et velfungerende takstsystem. Har man først muligheten, så bør man også ta vurdere å ta en to timers guidet busstur til Tsjernobyl, åstedet for tidenes verste atomkatastrofe.

Kiev er også en by for ettertanke, hvor minner over falne landsmenn i kriger kan ses overalt. Ukraina ligger midt mellom Øst og Vest, og har oppigjennom historien vært et senter for mektige politiske dramaer.

Boryspil internasjonale lufthavn, Kiev

Selve hovedflyplassen ligger som sagt cirka tre mil utenfor sentrum av byen, en nokså oversiktlig og enkel flyplass, med god merking og hvor de fleste ansatte snakker godt engelsk. For å komme seg fra flyplassen og inn til Kiev har du to valg. Enten kan du ta rutebussen, som går hver halvtime. Den bruker en liten time inn til byen og koster rundt 30 kroner. Det andre alternativet er å ta drosje som, noe som koster et sted mellom 150 og 200 kroner. Denne kjøreturen tar rundt 45 minutter. Det ligger også én annen flyplass like utenfor Kiev, men den er kun til innenriksflyvninger. Når du ankommer Ukraina, må du fylle ut et ankomstskjema. Dette er det viktig at du beholder, siden det skal leveres tilbake ved hjemreisen. Andre former for visum er ikke nødvendig, foruten ditt norske pass, selvfølgelig.

Informasjon om flyreiser til Kiev

Ankomstflyplass Borispol internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode KBP
Ankomstby Kiev