Billige flybilletter til Julenissens landsby

Fly til Julenissens landsby

Skal du fly til Julenissens landsby eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Julenissens landsby. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Julenissens landsby eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Julenissens landsby eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Julenissens landsby?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Rovaniemi (RVN).
Hvor langt er det til Rovaniemi (RVN) fra sentrum av Julenissens landsby?
Rovaniemi (RVN) ligger bare en kort kjøretur fra alt som skjer i sentrum av Julenissens landsby. Den ligger bare 2 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Julenissens landsby nå?
Sørg for at reisen til Julenissens landsby går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Julenissens landsby?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Julenissens landsby, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Julenissens landsby med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Julenissens landsby, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Julenissens landsby?
Rovaniemi (RVN) ligger 2 km fra sentrum, og er det første stoppet ditt i Julenissens landsby.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Julenissens landsby?
Det er bare ett flyselskap som flyr til Julenissens landsby, så det er begrenset med alternativer. Det kan derfor være lurt å bestille så snart datoene dine er bekreftet.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Julenissens landsby?
Finnair og Norwegian Air International tilbyr de fleste av flyvningene til Julenissens landsby. En av de mest populære måtene å komme seg hit på, er å fly med Finnair fra Kallio.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Julenissens landsby?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et nytt sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal reise til Julenissens landsby, så går det omtrent 30 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Julenissens landsby avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Kamppi, Pasila og Kallio når de drar til Julenissens landsby.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Julenissens landsby?
Hvis du reiser fra Kamppi, tar det ca. 1 t og 13 min før du lander i Julenissens landsby. Reiser du fra Pasila, tar det vanligvis 1 t og 13 min, og fra Kallio 1 t og 13 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Julenissens landsby så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende vet – ikke bestill i siste liten. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Billettprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du lander på. Ikke glem å sammenligne billettpriser hos forskjellige flyselskaper. Til slutt må du huske at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Julenissens landsby?
Her har du all informasjonen du trenger for å få en super reise. Følger du tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og utforsker Julenissens landsby før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en behagelig flytur er å legge en plan for håndbagasjen. Vi begynner med det viktigste: pass, billett, kredittkort og medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som elektroniske enheter eller noe interessant å lese på. Mange tar også med seg ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, ansiktsservietter og ekstra klær er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må pakke større flasker med sjampo og balsam i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og brennstoff, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet ditt er å ha det så behagelig som mulig. Du bør ha på pustende klær og ha med en genserjakke i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. Det er også lurt å velge et par flate, romslige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller de høye hælene og de tunge støvlene i bagasjen du sjekker inn.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å unngå dette bør du benytte deg av muligheten til å reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonsstrømper og -sokker bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Julenissens landsby?
Svaret er – vær forberedt. Vi har laget en liste med gode tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Julenissens landsby:

  • I kontrollen sjekkes det først at du har gyldig legitimasjon og reisedokumenter før du kan gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være hodetelefoner eller øretelefoner samt jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Nettbrett, telefon og annen elektronikk må også gjennomlyses.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifull tid. Fjellsko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, slipper du ofte dette.
  • Du kan ikke ha med skarpe eller spisse gjenstander (som kniver og sakser) på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Julenissens landsby
AnkomstflyplassJulenissens landsby
Ankomstflyplassens IATA-kodeRVN