Billige flyreiser til İzmir

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 10, 2020

Alt Gar fint Med Turkish Airlines

Sep 29, 2019

En av de bedre flyginger jeg har hatt på lenge

Fly til İzmir

Flyvninger til Izmir

Izmir er en havneby i Tyrkia, vest i landet ved Egeerhavet. Byen er Tyrkias tredje største, og har en atmosfære som er travel, men samtidig veldig sjarmerende. Den har vakre strender, olivenlunder og koselige havner. Byen minner på mange måter mer om en europeisk storby enn en tradisjonell tyrkisk by. Flyplassen ved byen heter Adnan Menderes lufthavn, og det er her du lander når du kommer med fly fra Norge, vel og merke etter en mellomlanding. Når du har funnet en dato for avreise og er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Bruk dette verktøyet for å finne et billig fly til Izmir. Det gir deg en oversiktlig liste over billige flybilletter til Izmir for datoene du velger. En annen fordel med å bestille fly på Expedia.no, er at du kan spare enda mer ved å bestille leiebil og hotell i Izmir samtidig.

Flotte opplevelser i Izmir

Det er mye spennende du kan oppleve i løpet av en ferie i Izmir. Blant de mest populære attraksjonene i byen for turister, er jomfru Marias hus. Det var visstnok en visjon av en tysk nonne, samt litt forskning av en fransk prest, som førte til konklusjonen om at huset hvor hun tilbragte sine siste dager måtte ligge i Izmir. Ellers er det veldig populært å besøke en Hamam i løpet av oppholdet. En Hamam er et tradisjonelt tyrkisk bad.

Flyreiser til Izmir fra flyplasser i Norge

Siden Tyrkia er et populært reisemål for nordmenn, er det mange flyvninger til landet. Det er imidlertid ikke mulig å bestille en flyreise direkte til Izmir, så du må regne med en mellomlanding. Hvis du er heldig med mellomlandingen og ikke trenger vente spesielt lenge, komme du deg vanligvis fra Oslo til Izmir på rundt fire-fem timer.

Som norsk statsborger må du ha visum for å besøke Tyrkia. Visumet kjøper du via denne nettsiden, som gjør hele prosessen svært enkel. Prisen på visumet er per 2015 på USD 20 per person. Du må huske på å skrive ut dette visumet og ta det med deg. I tillegg må du har et pass som er gyldig minst seks måneder frem i tid.

Adnan Menderes lufthavn

Denne flyplassen er oppkalt etter den tidligere tyrkiske politikeren Adnan Menderes, og den ligger 18 kilometer sør for Izmir. Det er en mellomstor flyplass målt etter antall passasjerer, men den har allikevel en rekke fasiliteter. Du finner både restauranter og butikker på flyplassen, så du vil ikke lide noen nød selv om du må tilbringe noen timer der. Dersom du har planer om å ordne deg med leiebil i Izmir, er det ikke noe problem å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. For de som ikke skal ha leiebil, er det busser som går fra flyplassen og inn til sentrum. Det er også drosjer man kan benytte seg av utenfor flyplassens utgang.

Populære flyvninger til İzmir

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.