Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Hongkong SAR

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hongkong SAR

Det har vært mye frem og tilbake med Hongkong, men siden 1997 har byen offisielt vært en del av Kina. Det er helt klart den byen i Kina med mest vestlig preg, noe som ikke er så rart etter så mange år under britisk styre. Det beste med å reise til Hongkong, er at byen har utrolig mye å by på innenfor et lite området. I tillegg er det praktisk at de fleste snakker engelsk, noe som på ingen måte er tilfelle i resten av Kina. Det har blitt mye lettere å finne billige flybilletter til Hongkong de siste årene, og det er flere forskjellige selskaper du kan benytte deg av når du skal fly til Hongkong. Søkeverktøyet du finner her på Expedia.no er et godt hjelpemiddel når du skal finne billig fly til Hongkong, så ta en titt på mulighetene i dag.

Opplevelser i Hongkong

Hongkong er en by full av attraksjoner og severdigheter, og du kommer ikke til å få sett alt. Det kan derfor være greit å finne ut hva du vil få med deg i løpet av oppholdet. Bestiller du et sentralt hotell i Hongkong, kommer du deg raskt og enkelt rundt i byen. Start med en tur til Victoria Peak, som er Hongkongs største turistattraksjoner. Fjelltoppen på Hongkongøya strekker seg 550 meter til værs, og fra toppen har du fantastisk utsikt. Toget til toppen går fra Central, og en tur/returbillett koster ikke mange kronene. Kunstinteresserte bør ta turen innom Hong Kong Museum of Art, mens de som reiser med barn bør sette av en dag til Hong Kong Disneyland.

Flyreiser til Hongkong fra flyplasser i Norge

Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Hongkong, kan det være greit å sjekke hvor lang flyreisen er før du bestiller. De raskeste flyvningene med én mellomlanding tar deg til Hongkong på i overkant av 14 timer, mens andre avganger kan bruke så mye som 30 timer. Et tips er å sjekke billettprisene til Shenzhen flyplass, som ligger rett utenfor Hongkong. Det hender du kan få en del rimeligere flybilletter til denne flyplassen, og bussturen på mellom to og tre timer til Hongkong sentrum koster ikke så mye.

Det er ikke noen visumplikt for innreise til Hongkong for norske borgere, så du trenger ikke ordne visum på forhånd. Det er imidlertid andre regler for resten av Kina, så dette gjelder kun for Hongkong.

Hongkong internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er ikke som hvilken som helst annen flyplass, den er nemlig av det virkelig spektakulære slaget. Det er en moderne flyplass som ble åpnet i 1998 og ble i 2008 kåret til verdens beste flyplass. Den har selvfølgelige alt av fasiliteter, blant annet hotell. For å komme deg inn til sentrum kan du ta hurtigtog eller buss. Hurtigtoget koster omtrent en hundrelapp og tar 20 minutter. Hvis du har planer om å leie bil i Hongkong, er det selvfølgelig også muligheter for dette på flyplassen. Et tips er å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen omtrent samtidig som du lander.