Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Goa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Goa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Goa

Fly til Goa

Den minste delstaten i India heter Goa, og den ligger midt på Indias vestkyst – et yndet turiststed for mange europeere og asiater. Med sine halvannen million innbyggere er Goa en nokså liten stat målt i indisk målestokk. På grunn av avstand og beliggenhet er det stort sett bare charterselskaper som velger å fly til Goa fra Norge og Skandinavia, men det kan være litt kronglete å komme seg dit med fly. Bruker du Expedia til å booke din reise, kan du få en bra pakkepris til Goa.

De største charterselskapene har flyvninger til Goa, men det er en lang reise med flere stopp på veien. De fleste er fra Gardermoen til London, så fra London til Mumbai og videre til Goa, totalt i underkant av 20 timers reise. Ønsker man en kortere reisetid, kan man reise via Doha i Qatar, men det er mye dyrere. En chartertur til Goa må derfor planlegges nøye, men det er absolutt verdt det! De beste månedene å reise på, er fra desember til april. Grunnen til dette er at regntiden er på sommeren, og temperaturene er sjelden lavere enn 26 grader – med en sval bris og høy luftfuktighet. Forholdene for å leie bil i Goa er ikke veldig gode, da det ikke er en særlig stor industri her. Noen mindre firma driver utleie fra flyplassen, men generelt sett er det ikke anbefalt å leie bil i India, grunnet varierende og til tider uoversiktlige veiforhold.

Før man reiser til India

Skal man først reise til India, er det noen ting man må gjøre på forhånd. Først er man nødt til å søke om visumopphold, det må helst gjøres med personlig oppmøte på den indiske ambassaden i Oslo, og da tar det en ukes tid å få visumet. Alternativt, om man ikke har mulighet til å møte opp på ambassaden, må man sende søknaden og skjema i posten, men da er behandlingstiden 3 til 4 uker. For å være sikker, kontakt ambassaden direkte for å vite hva som gjelder, slik at man har alle papirene i orden når avreisedatoen kommer. På deres nettsider står det mer informasjon om hva man skal gjøre og mer kontaktinformasjon. I tillegg bør du ta med deg personlig hygieneartikler fra Norge, som håndsåpe, paracetamol og desinfiserende middel – sistnevnte bør du bruke ganske hyppig i India.

Men, når du først kommer deg til Goa, etter en søkeprosess og en lang flytur, bør du glede deg. Goa har noen av de flotteste turisthoteller og strender man kan tenke seg. Du finner alt fra de flotteste 5-stjerners hoteller til de helt enkle, primitive stedene. Goa er kjent for sin kritthvite strand, men også sine palmer – som setter en ekstra eksotisk spiss på oppholdet.

Goas hovedstad heter Panaji, med i underkant av 60 000 innbyggere. Selve delstaten er arealmessig litt mindre enn Østfold fylke.

Goa internasjonale lufthavn Vasco-da-Gama

Flyplassen ligger ved byen Dabolin, drøye tre mil utenfor delstatshovedstaden. Delstaten var for øvrig portugisisk koloni helt frem til 1961, og derav kommer navnet på flyplassen. Det går busser fra flyplassen til forskjellige steder på Goa, men mange velger å bruke taxi – siden prisene er ganske rimelige. Før du setter deg på en buss bør du sjekke at den faktisk kjører dit du skal. Charterselskapene har selvfølgelig egne busser til sine destinasjoner.