Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Cadiz

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Cadiz

Hvis du vil besøke en av de eldste byene i Europa, som samtidig er en perle av en by, bør du reise til Cadiz. Byen kalles ofte for ”Lille Havana” og ligger helt sør i Spania – noe som betyr god temperatur og fint vær store deler av året. Byen fikk kallenavnet sitt på grunn av likheten til Cubas hovedstad, noe som blant annet har gjort gamlebyen til et populært sted for filminnspillinger. For å finne billige flybilletter til Cadiz, kan du benytte deg av søkeverktøyet vårt. Det søker gjennom flybilletter hos alle selskapene som tilbyr fly til Cadiz. Listen du får med treff kan sorteres etter en rekke forskjellige kriterier, blant annet pris, noe som gjør det enkelt å finne et billig fly til Cadiz.

Opplevelser i Cadiz

Det er veldig mye spennende å se i Cadiz, men det du nok vil legge merke til aller først, er de mange tårnene i byen. I gamledager hadde de rike borgerne i byen som tradisjon å utstyre husene sine med tårn, så de kunne følge med på skipene som nærmet seg byen. Det mest dominante og høyeste av dem, er Tavira-tårnet i gamlebyen. Det er i dette tårnet du finner en av byens største attraksjoner, Camera Oscura. Et system bestående av linser projiserer levende bilder fra rundt om i byen ned på en stor hvit ”tallerken”. Det er flere flotte strender nær sentrum, som Cortadura og La Victoria – de to lengste strendene. Finn deg et hotell i Cadiz nær vannkanten, og du kan se frem til en avslappende og herlig ferie!

Flyreiser til Cadiz fra flyplasser i Norge

Det er flere forskjellige flyselskaper som tilbyr flybilletter til Cadiz, blant annet British Airways, KLM og SAS. Du må regne med en eller to mellomlandinger, noe som gjør at hele reisen tar rundt åtte timer, hvis du er heldig med mellomlandingene. Et alternativ er å fly direkte til Malaga med Norwegian eller SAS, for deretter å ta buss eller tog, eller kjøre de to og en halv timene det tar med bil til Cadiz. Siden du flyr til Malaga på rundt fire timer, og du kan finne billigere flybilletter til Malaga enn til Jerez, er dette ofte det beste alternativet hvis du uansett skal ha leiebil.

Jerez lufthavn

Denne flyplassen er ganske liten, med rundt én million reisende hvert år. Selv om flyplassen ikke er så stor, har den imidlertid godt med fasiliteter. Det er et par forskjellige restauranter du kan velge mellom samt en butikk hvor du kan handle skattefritt. Fra flyplassen inn til Cadiz sentrum er det 45 kilometer, og det går jevnlig busser og tog fra flyplassen til byen. Et alternativ til buss er å ordne leiebil. Dersom du uansett har planlagt å ha leiebil i Cadiz, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen når du lander. Du sparer en del tid på å kjøre selv, i tillegg til at du kan stoppe som du selv ønsker underveis.